Otvorena rekonstruisana ambulanta u Ravnom Selu, uloženo preko šest miliona dinara

297

Završena je rekonstrukcija ambulante u Ravnom Selu. Uloženo je preko šest miliona dinara.

Izvor: [email protected]

Ambulanta je dobila nov krov, novu izolaciju, nove instalacije, prozore, vrata, fasadu. Postavljene su nove pločice na više od 250 kvadrata, ogletovani su i okrečeni zidovi i kupljen nov nameštaj. Otvaranju rekonstruisane ambulante, koja će danas primiti prve pacijente u novom uređenom i modernizovanom ambijentu, prisustvovali su zamenica predsednika opštine Vrbas Tijana Aleksić ,predsednica Skupštine opštine Vrbas Sanja Žigić ,član veća Srđan Stanić i direktor Doma zdravlja ,,Veljko Vlahović“, Goran Đurović.

– Nastavljamo sa ulaganjima u bolji život građana. Danas smo u Ravnom Selu, u Zdravstvenoj ambulanti koja je rekonstruisana prvi put od izgradnje objekta 1938. godine.

Da bi stanovnicima Ravnog Sela obezbedili dobre uslove za obavljanje zdravstvenih pregleda, investirali smo više od 6.000.0000 dinara. Objekat je rekonstruisan od temelja do krova. To je danas savremena ambulanta sa novim vratima, prozorima, pločicama, fasadom, krovom zidovima i nameštajem – rekla je zamenica predsednika opštine Vrbas Tijana Aleksić.

Ona ističe da opština ravnomerno ulaže u sva naselja, a da će ove godine biti završena gradnja novog Doma kulture u Ravnom Selu.

– U novi Dom kulture, koji će imati modernu multifunkcionalnu dvoranu sa 223 sedišta, uz podršku Pokrajinske vlade do sada je uloženo 205 miliona dinara. Očekujemo da uz podršku Pokrajine ove godine započnemo gradnju sportskog terena sa tribinama. Takođe smo posle više decenija rekonstruisali i toalete u OŠ „Branko Radičević“ u Ravnom Selu. Završili smo gradnju 14 stanova za izbegla lica i vodovod do Kucure i Savinog Sela, kao i rekonstrukciju doma kulture u Kucuri. Gradimo svuda. U Bačkom Dobrom Polju, Zmajevu, Kucuri Savinom Selu, Vrbasu. Mi brinemo o razvoju svakog naselja. Mi brinemo o razvoju opštine Vrbas – rekla je Aleksić.

Izvor: [email protected] 

Izvor: [email protected]