Poznati učesnici 55. opštinske smotre recitovanja

980

U četvrtak, 23. marta 2023. godine, sa početkom u 18 časova, u Kruščiću će se održati 55. opštinska smotra recitovanja. Na njoj će učestvovati takmičari koji su bili najbolje plasirani na mesnim takmičenjima koja su održana protekle nedelje u Sivcu, Crvenki, Liparu, Kruščiću, Ruskom Krsturu i Kuli.

Pre takmičarskog dela, publici će se predstaviti predškolci, Teodora Kovačević i Sofija Varga, obe iz Kruščića.

U mlađem uzrastu, plasman na opštinsko takmičenje obezbedili su: iz Sivca Dijana Romić, iz Kruščića Vuk Samardžić, iz Crvenke Vladimir Milovančev, iz Ruskog Krstura Milana Ramač, Ema Vengrin, Leontina Edelinski i Oleg Katona i iz Kule Mihajlo Tokarek, Mia Kecmanović, Ana Beronja, Luka Šćepanović i Matija Tokarek.

U srednjem uzrastu takmičiće se: iz Sivca Kristina Obrenić i Sara Svitić, iz Crvenke Jovana Lukić, iz Kruščića Lucija Ivanović, iz Ruskog Krstura Ema Živković, Maja Nađ i Isak Novta, iz Lipara Anđela Vuković i iz Kule Ivana Ivanković, Nađa Ninkov, Sara Huđik, Una Pirožek, Vasilije Bodrožić i Patricija Vojčena.

U starijem uzrastu, plasman su obezbedili: iz Crvenke Iva Abutović, iz Ruskog Krstura Minea Juhas i Valentina Novta, iz Lipara Uroš Mikulić, iz Kule Sara Nikolić, Ljiljana Knežević, Petar Tomić, Petronela Fenjveši i Sara Krupljanin.