Sajam zapošljavanja

304

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Sombor 31. marta 2023. od 11 – 13 časova u Sportskom centru „Soko“ u Somboru organizuje Sajam zapošaljavanja.

Pozivaju se poslodavci koji imaju potrebe za zapošljavanjem novih kadrova da prijave svoje učešće na sajmu i na ovaj način ostvare direktan kontakt sa kandidatima za zapošljavanje.
Ova manifestacija se realizuje kao klasičan sajam, poslodavci imaju svoje štandove koje obezbeđuje organizator, a predstavnici poslodavaca obavljaju razgovore sa kandidatima i ujedno prezentuju firmu sa pratećim reklamnim materijalom. Na sajmu se očekuju tražioci zaposlenja svih profila, zanimanja i stepena stručne spreme. Učešće na sajmu je besplatno i ovo je jedinstvena prilika susreta ponude i potražnje na tržištu rada.

Prijave za učešće poslodavaca na sajmu mogu se dostaviti do 27. marta 2023. godine putem telefona 025/464-013; 025-464-000, ili putem mejla [email protected]

Na Sajmu zapošljavanja biće prisutni predstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje koji će prezentovati usluge Nacionalne službe, kao i socijalni partneri koji će posetiocima sajma pružiti informacije o mogućnostima ostvarivanja zdravstvenog osiguranja, penzijskog osiguranja i drugih bitnih pitanja vezanih za rad institucija sa područja grada.

Poslodavci koji su do sada predali prijave za učešće na sajmu iskazali su potrebu za preko 200 radnih pozicija, tako da su u ponudi poslovi magacionera, viljuškarista, prodavaca, kasira, mesara, zavarivača, operatera u proizvodnji, operateri kontrole kvaliteta, stočarski radnici, traktoristi, mašinski tehničari, CNC operateri, stolari, plastičari, krojači, diplomirani pravnici, mašinski inženjeri, agenti prodaje i drugi radnici.

Sajam je otvorenog tipa i na sajam zapošljavanja mogu doći ne samo nezaposlena lica već i svi oni koji traže promenu zaposlenja ili neki dodatni posao.

Poželjno je da tražioci zaposlenja na sajam ponesu nekoliko primeraka radnih biografija.

Izvor: nsz