Održana promocija poezije Milice Bojanić

175

U nedelju, 28. maja, u prostorijama Udruženja književnih i likovnih stvaralaca ,,Staze“ u Kuli, održana je promocija zbirke pesama ,,Volela bih da si tu“, mlade pesnikinje iz Kule, Milice Bojanić.

Gosti na promociji bili su Ines Stanković, koja je svirala na violini, Slavko Stanković, koji je svirao gitaru, a za klavirom su bili Elena Svrkota i Dragana Opalić.

Na pitanje da li su pesme prihvaćene među njenim vršnjacima, Milica nam je rekla da jesu i da joj je zaista drago što se, kroz njene pesme, shvata ono što želi da kaže:

,,Pesme su dosta prihvaćene. Mislim da je piscu važno da se shvati ono što je hteo da kaže kroz pesmu. Kroz skoro sve moje pesme to je shvaćeno i zbog toga mi je zaista drago“.

Ona se zahvalila Udruženju književnih i likovnih stvarlaca ,,Staze“, koji joj pomažu da knjiga izađe i u štampanom izdanju:

,,Ovim putem se zahvaljujem Udruženju književnih i likovnih stvaralaca ,,Staze“, koji pokušavaju i koji mi pomažu da knjiga izađe i u štampanom izdanju. Razmišljala sam i o promociji van Kule, u okolnim mestima, pa ćemo vremenom ići sve dalje. Materijala već sada imam za novu zbirku, ali želim da sačekam da možda ona bude u štampanom izdanju, ali biće veoma brzo, kao nastavak ove, pošto su sve pesme ljubavne“.

Miličinu zbirku za sada možete da kupite u elektronskom izdanju, na Android uređajima u Google play prodavnici, a na Apple uređajima putem iTunesa, tako što ćete ukucati ,,Volela bih da si tu“. Takođe, zbirka se može kupiti i preko aplikacije e-knjižara.