DRUGI HUMANITARNI turnir u „Maloj školi“ u basketu 3×3

341

Vrbaški trening centar, Humani Vrbas i udruženje osmeh u subotu i nedelju 3,4 juna organizuje DRUGI HUMANITARNI turnir u "Maloj školi" u basketu 3x3. Pored turnira igraće se i bogata tombola od 70 nagrada vrednosti od 2000 do 30.000din.

Izvor: Miloš Bjelica
Tomni Vrbas a jedna od nagrada su kupatilski nameštaj od 30.000din, pečeno prase, vikend za dve osobe, vaučeri od 50l goriva, paket pomoć na putu i mnoge vredne nagrade. Izvlačenje će biti u nedelju posle četvrtfinalnih basketa.  U sklopu turnira napravilli smo i veliku humanitarnu prodaju pljeskavica na ćumuru, pića, kolača, jaffinih proizvoda, kolača iz poslastičarnice Putopis, krempita, energetskog napitka, kokica i još mnogo drugih stvari, tako da očekujemo sve Vrbašane da preskoče ručak i dodju na pljeskavicu i desert u malu školu.
Ove godine basket turnir je pod generalnim pokroviteljstvom Opštine Vrbas i prijavljen je rekordan broj od 30 ekipa gde sav novac od kotizacija, tombola, humanitarne prodaje ide za lečenje dece iz Vrbaške opštine. Da turnir bude zanimljiv za gledaoce pobrinulo se još oko 60 sponzora donirajući svoje proizvode od kojih ćemo neke i deliti deci u publici koja pogode koš. Delićemo za gledaoce Persu  majice, vaučere za igraonicu, sladoled, žetone za pranje automobila, autodijagnostiku, šišanje, Jaffine proizvode, Igračke Hari poter sa dva peza za decu koja izrecituju pesmicu ili kažu neku brzalicu, zaini čokoladna jaja za najglasnije navijače, chupo chups lizalice, dve torte za decu koja budu pokazala košarkaško umeće i još mnogo toga nas očekuje za vikend. Prošle godine smo uspeli da skupimo blizu 800.000din. za lečenje troje Vrbaške dece a ove godine očekujemo da ponovimo ako ne i oborimo taj rekord.
Program humanitarnog turnira:
– subota 3 jun basket 15h, humanitarna prodaja 16h, dečija kreativna radionica
– nedelja 4 jun basket 16h, humanitarna prodaja 16h, maskote spajdermen, klovn, kreativni kutak;
Pozivamo sve gradjane da dodju i podrže ovu humanu manifestaciju koja se već tri meseca sprovodi u realizaciju. Takodje možete na FB  profilu Humani Vrbas licitirati dresove FK Fiorentine, FK Zvezde, Reprezentativni dres Odbojkaša, Rukometaša, RK Vesprem, FK Az alkmaar gde sav prihod ide za lečenje dece a dres koji se proda po najvećoj sumi novac ide za sredjivanje dvorišta u vrtić „Poletarac“
U slučaju kiše turnir se seli u veliku halu CFK’a.
Izvor: Miloš Bjelica

Izvor: Miloš Bjelica