Toplo sa kišom, pljuskovima i grmljavinom – ponegde moguć grad

89

Danas promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim u drugom delu dana. Ponegde su moguće i nepogode s gradom i olujnim vetrom.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Danas će duvati košava. Najviša dnevna temperatura od 23 do 27 stepeni.

U utorak promenljivo i nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno se očekuju obilniji pljuskovi, ponegde uz pojavu sugradice i grada. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno jak. Najniža temperatura od 12 do 17 stepeni, najviša od 23 do 27 stepeni.

I u sredu promenljivo i nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će lokalno biti izraženiji u zapadnom delu zemlje. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno jak. Najniža temperatura od 12 do 17 stepeni, najviša od 23 do 26 stepena.

Slično vreme i u četvrtak, promenljivo i nestabilno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima i grmljavinom, koji će lokalno biti izraženiji na zapadu i jugozapadu, dok će u većem delu istočne Srbije biti suvo. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno jak. Najniža temperatura od 12 do 16 stepeni, najviša od 24 do 26 stepeni.

Izvor: rts.rs