„Hajduk“ ide u Belegiš, jaki protivnici pred područnim ligašima

433

U 5. kolu Srpske lige Vojvodina fudbaleri „Hajduka 1912“ igraju u gostima protiv ekipe „Podunavca“ iz Belegiša. U pitanju je ekipa koja je u prvih pet na tabeli, te se nameće zaključak da je pred „hajducima“ nimalo lak zadatak.

Izvor: q-media.rs

Sa druge strane, eventualnom pobedom „Hajduk“ bi uhvatio priključak sa prve tri ekipe na tabeli. Meč je na programu u nedelju, 10. septembra, sa početkom u 16 časova.

Područni ligaši u 5. kolu pred sobom imaju velike izazove. Fudbaleri „Kule“ na svom terenu dočekuju ekipu „Budućnosti“ iz Paraga. Reč je o ekipi koja ima maksimalan učinak iz prva četiri kola te je jasno da je pred Kuljanima velika borba. Meč je na programu u nedelju 10. septembra, sa početkom u 16 časova. Fudbaleri „Crvenke“ u subotu 9.septembra, od 16 časova na svom terenu dočekuju „Radnički 1918“ iz Ratkova. Ovo će biti derbi vrha tabele, s obzirom na to da su Crvenčani drugi na tabeli, a gosti iz Ratkova na poziciji niže. I fudbaleri „Rusina“ za protivnika imaju ekipu iz vrha tabele, te tako u Ruski Krstur stiže ekipa „Kulpina“, a meč je na programu u nedelju od 16 časova. Fudbaleri „Lipara“ putuju u Mladenovo, gde u nedelju od 16 časova igraju protiv „Budućnosti“. Na papiru, Liparčani su bolje plasirani te tako imaju imperativ pobede.

U 4. kolu Međuopštinske lige Sombor – 1. razred fudbaleri sivačkog „Poleta“ u nedelju od 16 časova dočekuju „Terekveš“ iz Svilojeva, dok „Mladost“ iz Kruščića u istom terminu igra u Somboru protiv „Radničkog“. Obe ekipe su nakon tri kola u vrhu tabele, te je borba za sva tri boda neupitna.

Izvor: q-media.rs (Delibašić)