„Hajduk“ dočekuje Pančevce, opštinski derbi u Liparu

151

U 6. kolu Srpske lige Vojvodina „Hajduk 1912“ dočekuje na svom terenu „Dinamo 1945“ iz Pančeva. Meč je na programu u nedelju od 16 časova. U poslednje dve utakmice „Hajduk“ je ostvario pobede, te je nastavak pobedničkog niza prioritet.

Izvor: q-media.rs

Utakmice 6. kola Područne lige Sombor donose opštinski derbi, te će se tako u Liparu sastati domaća ekipa i ekipa „Rusina“. Meč je na programu u nedelju u 16 časova. U istom terminu „Crvenka“ gostuje u Bačkom Brestovcu ekipi „BSK“, dok „Kula“ u subotu od 16 časova igra u Karavukovu protiv ekipe „Poleta“.

U rangu niže, u Međuopštinskoj ligi Sombor – 1.razred sivački „Polet“ igra u Bačkom Bregu protiv ekipe „Dinamo 1923“ , dok „Mladost“ iz Kruščića dočekuje „Polet“ iz Rastine. Oba meča su na programu u nedelju od 16 časova.

Kada je o kuglanju reč, kuglaši „Hajduka“ u Vrbasu dočekuju ekipu „13. maj“ iz Novog Sada. Meč je na programu u nedelju od 16 časova. U prvom kolu Kuljani su poraženi od „Srema“ u Sremskoj Mitrovici sa 8:0, te je ovaj meč prilika za popravljanje utiska i pozicije na tabeli.

Izvor: q-media.rs (Delibašić)