Počinje superligaški rukometni karavan: „Crvenka“ ide u Inđiju, „Sivac 69“ u Beograd

97

Fudbaleri „Hajduka 1912“ u sedmom kolu Srpske lige Vojvodina gostuju u Novom Sadu, gde igraju protiv „Kabela“. U pitanju je tim koji je među prvih pet na tabeli, te je jasno da „bele“ očekuje nimalo lak zadatak. Meč je na programu u nedelju od 15:30 časova.

Izvor: q-media.rs

U 7. kolu Područne lige Sombor fudbaleri „Kule“ dočekuju „Budućnost“ iz Gložana, „Rusin“ dočekuje „Radnički 1918“ iz Ratkova, dok „Lipar“ igra u Obrovcu protiv ekipe „Borac 46“. Mečevi su na programu u nedelju od 15:30 časova. U subotu od 15:30 časova igraju fudbaleri „Crvenke“, koji na svom terenu dočekuju „Krila Krajine“.

U Međuopštinskoj ligi Sombor -1-razred na programu je opštinski derbi u 6. kolu, te se tako u Sivcu sastaju „Polet“ i „Mladost“ iz Kruščića. Meč je na programu u nedelju od 15:30 časova.

Ovog vikenda startuje rukometna Super B liga, a oba predstavnika iz naše opštine idu u goste, te tako „Crvenka“ u nedelju od 16 časova igra protiv „Inđije“, dok „Sivac 69“ istog dana u 19:30 časova igra protiv beogradskog „Sinđelića“. Važno je napomenuti i to da će meč „Crvenke“ biti direktno prenošen na JuTjub kanalu „Zajednica klubova Super B rukometne lige Srbije“.

Kuglaši „Hajduka“ u trećem kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina idu u goste ekipi iz vrha tabele, „Kljajićevu“. Meč je na programu u nedelju od 11 časova. Nakon dva kola „Hajduk“ je poslednji na tabeli bez bodova, te je jasno da će meč protiv „Kljajićeva“ biti veliki izazov za Kuljane.

Izvor: q-media.rs (Delibašić)

Izvor: q-media.rs