„Sivac 69“ poražen u Kikindi, „Crvenka“ dovela dvojac iz beogradskog „Partizana“

160

U 2. kolu rukometne Super B lige rukometaši „Sivca 69“ poraženi su u gostima od „Kikinde Grindeks“ sa 33:30. Najefikasniji u redovima Sivčana bili su Čabai sa 14 i Popov sa sedam golova. Ovo je prvi poraz „Sivca 69“ u novoj sezoni, a u narednom kolu na programu je opštinski derbi, kada dočekuju „Crvenku“.

Izvor: q-media.rs

Kada je o pomenutoj ekipi „Crvenke“ reč, oni u drugom kolu igraju na svom terenu protiv beogradskog „Sinđelića“ u subotu od 18 časova. U međuvremenu, u tabor „Crvenke“ pristigla su dva pojačanja iz beogradskog „Partizana“ i to osamnaestogodišnji Luka Lazić, koji igra na poziciji desnog krila, i devetnaestogodišnji Andrija Vesković, koji pokriva pozicije levog i srednjeg beka. U prvom kolu ekipi „Crvenke“ je zamalo izmakla pobeda protiv „Inđije“, te je naredno kolo prilika za popravljanje pozicije na tabeli.

Treći po redu memorijalni turnir u košarci „Boris i Fare“ održaće se u nedelju, 01. oktobra. Svoje košarkaško znanje pokazaće dečaci rođeni 2011. godine, a pored domaćina turnira, Omladinskog košarkaškog kluba „Sivac“, učestvuju i košarkaški klub „Džoker“ iz Sombora, košarkaški klub „Hajduk“ iz Kule i košarkaški klub „Apatin“. Kada je o rasporedu reč, prvo polufinale je na programu u 10 časova, kada se sastaju „Sivac“ i „Apatin“. Potom, u 11:15 časova je svečano otvaranje turnira, a u 11:30 je druga polufinalna utakmica u kojoj se sastaju „Hajduk“ i „Džoker“. U 13 časova je utakmica za treće mesto, dok je u 14:30 finalni meč. Iz Omladinskog košarkaškog kluba „Sivac“ pozivaju sve ljubitelje košarke da prisustvuju jednom ovakvom događaju i da podrže neke nove košarkaške nade i šampione.

Izvor: q-media.rs (Delibašić)