Deveti Dani bundeve 7. oktobra u Kuli

380

Deveti Dani bundeve održaće se 7. oktobra u velikom parku, u srcu Kule, između 10 i 17 časova. Štandovi će biti oživljeni raznolikim proizvodima od bundeve i pružiće vam priliku da uživate u njenom bogatu ukusu i raznim kulinarskim čarolijama.

Izvor: q-media.rs

Osim toga, u pripremi je program za najmlađe posetioce. Deca će imati priliku da učestvuju u raznim aktivnostima kao što su radionice, crtanje i izrada simpatičnih bundevica, a u okviru programa očekuje se i mali zoovrt, gde vas očekuju razne domaće životinje, kao i mnoge igre i zabava za najmlađe.
U sklopu kulturno-umetničkog programa pripremljen je dečiji karneval koji će oduševiti sve mališane. Hor ,,Vile“, kulturno-umetničkog društva ,,Durmitor“ prirediće nezaboravan nastup. Za ljubitelje muzike planiran je bogat muzički program koji će dodatno ulepšati ovu čarobnu manifestaciju.
Organizator ,,Dana bundeve“ je udruženje ,,Eko Kula“, uz velikodušnu podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Opštine Kula i Turističke organizacije opštine Kula.

Izvor: q-media.rs (TOOK)