„Hajduk“ dočekuje „Tisu“, košarkaši „Hajduka“ startuju na svom terenu

104

U 8. kolu Srpske lige Vojvodina fudbaleri „Hajduka 1912“ na svom terenu dočekuju „Tisu“ iz Adorjana. Reč je o ekipi koja neguje ofanzivan fudbal, te se očekuje velika borba za bodove. Meč je na programu u subotu od 15:30 časova.

Izvor: q-media.rs

Kada je reč o Područnoj ligi Sombor, u 8. kolu fudbaleri „Kule“ idu u Kulpin gde igraju protiv istoimene ekipe, „Rusin“ gostuje u Bačkom Brestovcu ekipi „BSK“, dok „Lipar“ dočekuje „ČSK Pivaru“. Svi ovi mečevi na programu su u nedelju od 15:30 časova. Kada je reč o ekipi „Crvenke“, oni svoj meč protiv ekipe „Soko“ u Novoj Gajdobri igraju u subotu od 15:30 časova.

U rangu niže, u 7. kolu Međuopštinske lige Sombor -1.razred obe ekipe iz kulske opštine igraju u nedelju od 15:30 časova. Sivački „Polet“ igra u Deronjama protiv „Omladinca“, dok „Mladost“ iz Kruščića dočekuje „OFK Odžake“.

U 2. kolu rukometne Super B lige rukometaši „Crvenke“ dočekuju beogradski „Sinđelić“. Meč je na programu u subotu od 18 časova. Kada je reč o rukometašima „Sivca 69“, oni su svoj meč odigrali u sredu, 27. septembra, kada su poraženi na gostovanju od „Kikinde Grindeks“ sa 33:30.

Sa ligaškim izazovima startuju i košarkaši kulskog „Hajduka“, koji u subotu od 19 časova u prvom kolu dočekuju „Novu Pazovu“. Sastav „Hajduka“ je znatno podmlađen i pretrpeo je značajnu rekonstrukciju, te ostaje da se vidi kako će proći ligaška premijera u subotu.
Kuglaši „Hajduka“ u 4. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina u nedelju od 16 časova dočekuju „Apatin“. Kulski kuglaši još uvek nisu ostvarili pobedu u dosadašnjem delu prvenstva, te je ovo prilika da osvoje prve bodoveprotiv ekipe koja je, kao i oni, na začelju tabele.

Izvor: q-media.rs (Delibašić)