„Hajduk“ zatvara sezonu u Staroj Pazovi, „Crvenka“ dočekuje „Vrbas Petrol“

41

U poslednjem, 15. kolu, jesenjeg dela Srpske lige Vojvodina fudbaleri „Hajduka 1912“ idu u goste ekipi „Jedinstva“ u Staru Pazovu. Meč je na programu u subotu od 13 časova. Ekipa „Jedinstva“ je u donjem delu tabele, te imaju ništa manji imperativ od „belih“ kada je pobeda u pitanju.

Poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva je u Područnoj ligi Sombor, a u nedelju od 13 časova „Kula“ dočekuje „Budućnost“ iz Mladenova, „Crvenka“ igra u Paragama protiv „Budućnosti“, a „Lipar“ dočekuje „Radnički 1918“ iz Ratkova. Kada je o ekipi „Rusina“ reč, oni u subotu od 13 časova igraju u Čelarevu protiv „ČSK Pivare“.

U 9. kolu rukometne Super B Lige „Crvenka“ dočekuje „Vrbas Petrol“, dok „Sivac 69“ dočekuje „Kolubaru“. Oba meča su na programu u nedelju od 18 časova. Mečevi će biti direktno prenošeni na YouTube kanalu „Zajednica klubova Super B rukometne lige Srbije“.

Kada je o košarkašima „Hajduka“ reč, oni svoj meč 9. kola Prve regionalne lige igraju u ponedeljak sa početkom u 19 časova, a protivnik je ekipa „Vrbasa“. Iz košarkaškog kluba „Hajduk“ pozivaju sve navijače da dođu u halu i da im pruže podršku u borbi za bodove.

Odbojkaši „Hajduka“ u 6. kolu Prve vojvođanske lige Istok dočekuju „Spartak 2“. Meč je na programu u sredu u 21 čas. Kada je o odbojkašicama „Hajduka“ reč, one u 6. kolu Prve vojvođanske lige Sever u subotu od 15:15 časova dočekuju „Apatin“.

Kuglaši „Hajduka“ u 9. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina igraju u Golubincima protiv „Železničara“. Meč je na programu u subotu od 11 časova.