Završen jesenji deo sezone kod fudbalera, košarkaši „Hajduka“ dočekuju „Vrbas“

93

U poslednjem, 15. kolu jesenjeg dela sezone fudbaleri „Hajduka 1912“ poraženi su u Staroj Pazovi od „Jedinstva“ sa 2:0. Na tabeli „Hajduk“ zauzima 12. mesto sa 16 bodova i u drugom delu sezone očekuje ih borba za svaki bod i opstanak u ligi.

Spuštena je zavesa i na jesenji deo sezone u Područnoj ligi Sombor. U 15. kolu „Kula“ je pobedila „Budućnost“ iz Mladenova sa 4:1, a strelci su bili Davidović, koji je postigao dva gola, Romić i Furtula. Ekipa „Crvenke“ doživela je rezultatski brodolom, pošto je u Paragama poražena od „Budućnosti“ sa 8:0. Neuspešna je bila i ekipa „Rusina“, koja je u gostima poražena od „ČSK Pivare“ sa 3:1, a jedini gol postigao je Malacko. Kada je o ekipi „Lipara“ reč, oni su na domaćem terenu poraženi od „Radničkog 1918“ iz Ratkova sa 2:4, a dvostruki strelac bio je Basta. Na tabeli „Lipar“ je osmi sa 20 bodova, „Crvenka“ dvanaesta sa 15 bodova, „Kula“ četrnaesta sa 13 bodova, dok je „Rusin“ petnaesti sa 11 bodova.
U 9. kolu rukometne Super B Lige „Crvenka“ je igrala nerešeno protiv „Vrbas Petrola“. Krajnji rezultat glasi 35:35, a najefikasniji u redovima „veverica“ bili su Feješ sa 10 i Račić sa osam golova. Kada je o ekipi „Sivca 69“ reč, oni su poraženi od „Kolubare“ 27:28. Najefikasniji u redovima Sivčana bili su Beslać sa sedam i Popov i Čabai sa šest golova. U narednom kolu „Crvenka“ igra u gostima protiv „Kolubare“, dok „Sivac 69“ igra protiv „Hercegovca“ u Gajdobri. Na tabeli „Crvenka“ je četvrta sa 12 bodova, dok je „Sivac 69“ dvanaesti sa jednim bodom.

Košarkaši „Hajduka“ igraju svoj meč danas u 19 časova. Dočekuju ekipu „Vrbasa“, a i ova utakmica će imati humanitarni karakter, pošto sav prihod ide u svrhu lečenja Mile Žeželj.
Odbojkaši „Hajduka“ svoj meč 6. kola Prve vojvođanske lige Istok igraju u sredu u 21 čas, kada dočekuju „Spartak 2“. Kada je o odbojkašicama „Hajduka“ reč, one su u 6. kolu Prve vojvođanske lige Sever poražene na domaćem terenu od „Apatina“ sa 1:3. U narednom kolu igraju u Somboru protiv ekipe „Goks In“, a na tabeli su pete sa osam bodova.
Kuglaši „Hajduka“ su poraženi od „Železničara“ sa 6:2, u oborenim čunjevima 3325:3175. Najefikasniji u redovima „Hajduka“ bio je Branko Vuksan sa 583 oborena čunja, koji je i u gostujućem timu kola. Ovo je bila poslednja utakmica u jesenjem delu sezone, a „Hajduk“ je deseti na tabeli sa četiri boda.