Pioniri ekipni šampioni Kupa Srbije i 4 pojedinačna zlata

189

U nedelju (26.11.2023.) u Čačku održan je Kup Srbije za poletarce, pionire i nade na kome je Karate klub "Hajduk" nastupio sa čak 20 pojedinaca i sa 3 ekipe i ostvareni su fantastični rezultati koji su svakako bili dovoljni da po ko zna koji put budemo među dva ili tri najuspešnija kluba na celom takmičenju. Osvojeno je ukupno 5 zlatnih, 4 srebrne i 1 bronzana medalja.

Izvor: Lazar Greber
Pojedinačni rezultati:
Mrdak Miljan (pioniri -45kg) – 1. mesto
Sabo Sara (ženske nade -54kg) – 1. mesto
Đisalov Marko (pioniri -35kg) – 1. mesto
Miletić Vojin (muške nade -52kg) – 1. mesto
Bukvić Milica (ženske nade -54kg) – 2. mesto
Žugić Luka (pioniri -40kg) – 2. mesto
Miletić Milana (pionirke +40kg) – 2. mesto
Baran Stefan (pioniri -45kg) – 2. mesto
Ekipni rezultati:
Ekipa Pionira (Mrdak Miljan, Đisalov Marko, Žugić Luka, Perduh David) – 1. mesto
Ekipa Muških Nada (Miletić Vojin, Baran Sergej, Čordaš Nikola, Pucar Aleksa) – 3. mesto
Pored izuzetnog ekipnog uspeha i osvajanja titule u konkurenciji pionira i bronze kod muških nada, naši pojedinci su takođe imali sjajne učinke koji su ih doveli do 4 zlatna odličja. Za nijansu su se izdvojili Mrdak Miljan (pioniri -45kg) i Đisalov Marko (pioniri -35kg) koji su nastupali i pojedinačno i ekipno i osvojili prva mesta i zlatne medalje u obe discipline. Posebno ih karakteriše način na koji su to postigli, sa ostvarenih svih 7 pobeda od ukupno toliko mečeva i demonstrirali su najviši nivo karatea u tom uzrastu. I ostali naši pojedinci poput Miletić Vojina i Sabo Sare su bili odlični i za svaku pohvalu i slobodno možemo konstatovati da je ovo jedan od najuspešnijih državnih kupova za naš klub kada su mlađe kategorije u pitanju.
U klubu smo prezadovoljni učinkom i nivoom forme koja je prikazana kada je bilo najpotrebnije i nastavljamo uspešno sa sprovođenjem višegodišnjeg plana i strategije.
Posle ovakvog uspeha sa punim pravom očekujemo poziv selektora za veći broj naših boraca za predstojeći Balkanski Šampionat.
Izvor: Lazar Greber

Izvor: Lazar Greber