Međunarodni dan invalida i 67 godina postojanja

62

Savez invalida rada Vojvodine, Opštinska organizacija invalida rada Vrbas, pod pokroviteljstvom Opštinske uprave Vrbas svečano obeleđava „3. decembar“ – međunarodni dan invalida rada i 67 godina postojanja Opštinske organizacija invalida rada Vrbas.

Manifestacija će biti održana 03.12.2023. (nedelja) u Vrbasu, u restoranu Centar za fizičku kulturu „Drago Jovović“ Panonska 1

Sa ponosom želimo da vas obavestimo da će Savez invalida rada Vojvodine, Opštinska organizacija invalida rada Vrbas, pod pokroviteljstvom Opštinske uprave Vrbas, svečano obeležiti „3. decembar“ – Međunarodni dan invalida rada, kao i 67 godina postojanja Opštinske organizacije invalida rada Vrbas.

Ova svečanost će se održati u nedelju, 03. decembra 2023. godine, u prelepom ambijentu restorana Centar za fizičku kulturu „Drago Jovović“ na adresi Panonska 1, u našem voljenom Vrbasu. Cilj ove manifestacije je ne samo da se obeleži značajan datum u kalendaru invalida rada već i da se istakne kontinuirani doprinos i predan rad Opštinske organizacije invalida rada Vrbas tokom proteklih 67 godina.

Program događaja obuhvata raznovrsne aktivnosti koje će okupiti zajednicu, istovremeno podsećajući na važnost solidarnosti i podrške prema osobama sa invaliditetom.

Program svečanosti:

12:00 – 13:00 okupljanje gostiju i pozdravna reč:

  • Predsednik opštine Vrbas – Predrag Rojević
  • Predsednik SIR Vojvodine – Stana Svilarov

13:30 –  prigodan osvrt na „3. decembar“ – međunarodni dan invalida rada

14:00 – ručak uz druženje

Pozivamo sve sugrađane da nam se pridruže u obeležavanju ovog značajnog događaja, jer je podrška zajednice od izuzetnog značaja za integraciju osoba sa invaliditetom u društvo. Vaša prisutnost će doprineti stvaranju inkluzivnog okruženja i promociji jednakih prava za sve.

Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom obeležavanju ovog posebnog dana.

Projekat sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Vrbasu cilju, ostvarivanja i unapređenja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2023. godini. Stavovi izneti u podržanom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva