Fudbalski klub „Crvenka“ doveo dva pojačanja, „Sivac 69“ uspešniji od „Spartaka“

50

Nakon predstavljanja novog trenera, fudbalski klub „Crvenka“ angažovao je dva pojačanja u igračkom kadru. Naime, redove Crvenčana u prolećnom delu sezone braniće Bogdan Bakić, koji je došao iz sivačkog „Poleta“ i Marko Kalezić, koji je došao iz „Kule“.

Oba igrača su povratnici, s obzirom da su u dosadašnjem delu karijere već branili boje „Crvenke“. Nakon odlaska nekoliko igrača, u fudbalski klub „Lipar“ stiglo je prvo pojačanje, te je tako Nemanja Muminović, doskorašnji igrač „Rusina“, pojačao redove Liparčana. Muminović je vezni igrač, a osim za „Rusin“, nastupao je i za „Hajduk 1912“, „OFK Vrbas“, „Srbobran“, „Budućnost“ iz Savinog Sela i „Iskru“ iz Kucure, a zanimljivo je to da je nastupao i za omladinsku reprezentaciju Srbije u futsalu.

Kada je o promenama u igračkom kadru „Hajduka 1912“ reč, pregovara se sa nekolicinom igrača koji imaju zavidan srpskoligaški i prvoligaški staž, a imena će biti poznata narednih dana. Kada je o odlascima reč, Budinčević i Kilibarda pojačali su „Solunac N&Đ Jerković“ iz Karađorđeva, dok, prema nezvaničnim informacijama, Jovan Krneta pregovara sa „Zirom“ iz Azerbejdžana.

Rukometni klub „Sivac 69“ odigrao je prijateljski meč u Subotici protiv „Spartaka“. Krajnji rezultat glasi 29:28 za „Sivac 69“ a pobeda sa sobom nosi još veću važnost, s obzirom da nisu igrali pivoti Popop i Furtula. Odličnu partiju pružio je novajlija Aleksandar Kočić, koji igra na poziciji desnog beka i koji je stigao iz „Hercegovca“ iz Gajdobre. Kako su naveli iz uprave ovog kluba, svesni su da pred njima nije lak zadatak u drugom delu sezone, ali da je uz požrtvovan pristup igri od strane njihovih igrača i podršku publike sve moguće, te pozivaju sve navijače da ih podrže 4. februara u 18 časova, kada je „Sivac 69“ domaćin beogradskom „Sinđeliću“.