ANITA OGNjANOVIĆ POSETILA BK ČARNOK ZAHVALjUJUĆI MLADOJ GLUMICI POVEĆAVA SE BROJ BOKSERA U LOKALNOM KLUBU

166

Mlada Glumica Anita Ognjanović posetila je Bokserski klub „Čarnok“ iz Vrbasa. Ovom prilikom pružila je podršku mladim bookserima i bokserkama za predstojeća nadmetanja.

Izvor: Aleksandra Popović

Poznata glumica Anita Ognjanović, rodom iz Vrbasa, postala je idol među mladim bokserima nakon što je odigrala zapaženu ulogu u seriji „U klinču“. Anita je tumačila lik tinejdžerke Milice Kovač koja je na početku bokserske karijere. To je podsatklo mlade Vrbašane da se oprobaju u ovoj plemenitoj veštini.

„Velika nam je čast što nas je posetila naša sugrađanka, poznata glumica Anita Ognjanović. Vrbas je mesto gde je ona završila osnovnu školu i gimnaziju i drago nam je što se odazvala našem pozivu i, pored svih obaveza, našla vremena da se druži sa igračima. Činjenica da su nam se neki članovi pridružili posle serije „U klinču“ govori koliko je Anita maestralna glumica i uzor mladima koji su zbog njene uloge u seriji zavoleli boks“, kaže trener BK „Čarnok“ Željko Žmukić.

Pored glume, Anita neguje ljubav prema boksu. Tokom druženja sa Vrbašanima istakla je da joj je drago što vrbaski BK ima dugu tradiciju i veliki potencijal. Takmičarima je poželela sreću na takmičenjima i obećala im da će se videti uskoro.

U vreme Anitine posete, članovi BK „Čarnok“ ugostili su i bokserke iz Bratislave koje su došle na sparing trening. Vrbašani su sada, kako kažu, puni elana i pozitivne energije koju će, nadaju se, dobro iskoristiti na Pojedinačnom prvenstvu Vojvodine koje ih očekuje naredne sedmice, kao i za 61. Beogradski pobednik početkom marta.

Izvor: Aleksandra Popović

Izvor: Aleksandra Popović