Šampionske ambicije u drugom delu sezone sivačkog „Poleta“

72

Sivački „Polet“ je u vrhu tabele Međuopštinske lige Sombor -1.razred, te zaostaje samo dva boda za liderom na tabeli, ekipom „Dinamo 1923“ iz Bačkog Brega.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Upravo ove dve ekipe, uz somborski „Radnički“, boriće se za plasman u područni rang, a trener ekipe „Poleta“, Milan Živković, istakao je da je igrački kadar sačuvan te da u prolećni deo prvenstva ulaze sa najvećim mogućim ambicijama:

„Igrački kadar je sačuvan u celosti, a stigla su dva pojačanja u zimskom prelaznom roku, i to Nemanja Čvokić iz „Kule“ i Vukašinović iz „Korduna“. Ekipa je mlada, kao što i sami vidite, u rasponu od 2003. do 2006. godišta, sa par iskusnijih igrača na čelu sa Ilićem, koji atmosferu u ekipi drži pod kontrolom. Treniramo redovno, ovi noćni termini nam odgovaraju, imamo odlične uslove i ispunjavamo sve obaveze koje se od nas očekuju kako bi spremno dočekali start prvenstva“.

Prvotimac „Poleta“, Marko Koldžić, rekao je da raspored u drugom delu sezone ide na ruku njemu i njegovim saigračima, te da navijači u Sivcu mogu da očekuju borbu za titulu u međuopštinskom rangu:

„Što se očekivanja tiče, naravno da smo svi fokusirani na borbu za plasman u viši rang. Uprava radi neprestano a, imajući to u vidu, radimo efikasno i naporno kako bi to poverenje uzvratili. Idemo samo napred, što se kaže predaja nije opcija i naši navijači mogu da očekuju da ćemo opravdati njihove utiske“.