„Kula“ spremno dočekuje opštinski derbi, imperativ pobeda

176

Fudbalski klub „Kula“ privodi kraju pripreme za prolećni deo sezone. Premijerni meč je na Gederu, u nedelju od 14:30 časova, kada u opštinskom derbiju dočekuju ekipu „Rusina“.

Predsednik fudbalskog kluba „Kula“, Đorđe Bukejlović, rekao je da je on lično zadovoljan zalaganjem igrača na treninzima, te da očekuje najpovoljniji ishod na prolećnoj premijeri:
„Što se tiče igračkog kadra, zadovoljni smo pojačanjima na svim pozicijama. Stigli su Kajtez iz „Poleta“ i Stepanov iz savinoselske „Budućnosti“, uz još deset jakih pojačanja.

Veoma je važno to što je dobra atmosfera među igračima kao i solidan odziv istih na treninge, kao što i sami vidite. Kada je o očekivanjima reč, stanje na tabeli je takvo kakvo jeste i, imajući to u vidu, naš glavni cilj je opstanak u ligi, a kada bi to ostvarili, naša razmišljanja o narednoj sezoni bila bi vezana za plasman u viši rang. Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim prijateljima kluba što su se odazvali na nedavno održano „Veče prijatelja i donatora“ i time nam znatno pomogli, pre svega u finansijskom smislu, što je veoma važno za egzistenciju kluba“.

Prvotimac „Kule“, Ognjen Marković, istakao je da je atmosfera među igračima odlična, te da ostaje samo da tu dobru atmosferu prenesu na teren i da osvoje što više bodova u drugom delu sezone:

„Atmosfera među saigračima je solidna, odziv na treninge je malo manji, ali nadamo se da ćemo u nedelju pokazati da smo na pravom putu i da ćemo odigrati kako treba i kako se očekuje od nas. Teren je jedino merilo i videćemo kako smo i šta radili, ali lično smatram da ćemo mnogo više pokazati nego na prijateljskim utakmicama. Ako budemo igrali kako treba, opstanak ne treba dovoditi u pitanje i ako prvih par kola rešimo u svoju korist, nema sumnje da ćemo ostati u ligi“.