FJ Dynamics navigacija za traktore

36

Koristeći GNSS tehnologiju, AH1 Hidraulični Autopilot omogućava poljoprivrednoj mehanizaciji da efikasno reguliše upravljanje, postižući tačnost upravljanja od 2,5 cm. Njegova snažna sila i brza reakcija čine ga savršenim izborom za veliku poljoprivrednu mehanizaciju koja zahteva značajnu snagu upravljanja, poboljšavajući tako tačnost i efikasnost u radu na polju.

Nema montaže elektro motora koji deluje na osovinu volana, već putem hidraulike upravlja traktorom. AH1 je bolje prilagođen za veće traktore i poljoprivrednu mehanizaciju teške kategorije, bez potrebe za zamenom orginalnog volana traktora. Pruža snažnu i preciznu kontrolu upravljanja, čineći ga idealnim za manipulaciju težinom i snagom veće priključne opreme.

Poboljšana efikasnost upravljanja Održavanjem upravljačkog volana i upravljačke kolone nepokretnim tokom rada, AH1 efikasno smanjuje vibracije iz neravnog terena, osiguravajući precizno i stabilno izvođenje u neujednačenim poljima i pri visokim brzinama.

AH1 se  pokazao kao maksimalno kompatibilan za široki spektar poljoprivredne mehanizacije, uključujući različite marke traktora i tešku priključnu mehanizaciju. Dodatno, dobro je praksa ugrađivati AH1 u traktore čiji se orginalni volan teško menja. Svestranost ga čini idealnim izborom za različite poljoprivredne primene.

Efikasnosti na Višem Nivou AT2

FJD AT2 Auto Steer System kombinuje GNSS i RTK kako bi garantovao tačnost prolaza do 2.5 cm u svakom terenutku. Kompatibilan je sa raznolikim poljoprivrednim mašinama i različitim implementima. Pomoću ovog sistema možete smanjiti preskakanje i preklapanje, smanjiti troškove ulaganja, raditi noću i sačuvati vrat od neprekidnog okretanja unazad i unapred.

U-Turn Dizajniran da besprekorno vodi vaš traktor kroz glatke automatske okretanje na kraju redova, optimizuje pokretljivost i obezbeđuje kontinuitet u vašim svakodnevnim poljoprivrednim operacijama.

Ukoliko ste zainteresovani da saznate više o FJ Dynamics navigaciji za traktore, popunite ovaj upitnik: