Proslavom povodom Dana ustanove počeo 27. ,,Bambi fest“

212

Počeo je 27. ,,Bambi fest“ – najvažnija manifestacija za naše najmlađe sugrađane, decu koja pohađaju vrtiće u okviru predškolske ustanove ,,Bambi“ Kula. Proslava povodom Dana ustanove održana je sinoć, programom koji su pripremila deca i vaspitači iz vrtića ,,Čuvari osmeha“ iz Sivca, a program se nastavlja danas i sutra.

Direktorka Predškolske ustanove ,,Bambi“, Snežana Bulatović, najavila je program koji će u Sivcu biti održan danas, a u Crvenki i Ruskom Krsturu sutra, kada će mališani svojim roditeljima, bakama, dekama, tetkama i svim zainteresovanima predstaviti koreografije na kojima su vredno radili. Ona je istakla da je veoma važno da se kod njih neguju različite kompetencije i kultura odlaska u pozorište:

,,Dobro došli na 27. ,,Bambi fest“! Poslednja nedelja marta je, kao i svake godine, posvećena ,,Bambi festu“. Proslavu povodom Dana ustanove počeli smo sinoć, programom koji su pripremili deca i vaspitači iz vrtića ,,Čuvari osmeha“. Tom programu prisustvovali su svi naši saradnici, prijatelji i roditelji dece. Danas nastavljamo sa ,,Bambi festom“ u Kuli, program se danas i sutra prepodne odvija za decu, a popodne za roditelje. Sutra je program u Crvenki i Ruskom Krsturu, a mališani iz vrtića ,,Čuvari osmeha“ će danas u popodnevnim časovima taj program koji su juče prikazali nama danas prikazati svojim roditeljima. Važno nam je da tokom ,,Bambi festa“ deca budu u ulozi onih koji nastupaju i u ulozi onih koji gledaju i da tako kod njih razvijamo različite kompetencije i kulturu odlaska u pozorište“.