VRBAS – Škola ronjenja Scubamaster (Scuba School International)

78

Škola ronjenja Scubamaster zajedno sa svojim instruktorima duže od 15 godina radi na obuci ronilaca svih kategorija, šireći i negujući ljubav prema podvodnom svetu, podižući svest o ekologiji. Ronili smo na mnogim kontinentima,upoznali se sa podvodnim svetom brojnih zemalja, a naravno da nismo preskočili ni domaće reke i jezera.

Već 9. maja na zatvorenim bazenima CFK u Vrbasu, prva grupa od desetak polaznika imaće priliku da oseti kako to izgleda disati pod vodom.
Prvi korak u ronilačkoj obuci je Open Water Diver kurs.
Sastoji se iz tri modula:
Modul bazen tokom kojeg je u kontrolisanim uslovima potrebno naučiti i savladati preko 40 ronilačkih veština.
Drugi modul su teorijska predavanja tokom kojih se usvajaju osnovna znanja o ronilačkoj opremi, fizici i medicini ronjenja, planiranju zarona i korišćenju ronilačkih tablica i kompjutera. Treći modul su zaroni u otvorenoj vodi gde se kroz 4 zarona u praksi primenjuje naučeno na bazenu i učionici.
Obuka se izvodi po standardima jedne od najvećih ronilačkih asocijacija u svetu SSI (Scuba School International).
Po završetku kursa polaznici dobijaju internacionalno priznat sertifikat, znanje i veštine da rone do dubine od 18m.
Obuku mogu nastaviti na naprednom kursu, kao i više od 30 specijalizacija za koje naš tim poseduje sertifikate.
Za učestvovanje u obuci nije potrebna nikakva lična oprema.
Na obuku se mogu prijaviti samo punoletne osobe ali i stariji od 15 godina ukoliko je i roditelj polaznik kursa. Uslov je da znaju da plivaju i da su dobrog opšteg zdravstvenog stanja.
Naučite da ronite, otvorite vrata neverovatnog podvodnog sveta i pomerite svoje granice! Broj mesta je ograničen – prijavite se na broj telefona 063 248 642.