Sajam Venčanja 2024 Vrbas

191

Pridružite nam se 06. i 07. juna od 16h do 21h u Svečanoj Sali "Barok" na najluksuznijem događaju za buduće mladence!

U saradnji sa „Rent a waiter event’s“, ova ekskluzivna manifestacija predstavlja sve što vam je potrebno za organizaciju savršenog venčanja.

Besplatan Ulaz za Posetioce

Sajam Venčanja u Svečanoj Sali „Barok“ Vrbas nudi besplatan ulaz za sve posetioce, pružajući priliku da uđete u svet čarobnih venčanja bez dodatnih troškova. Bilo da ste buduća mlada ili mladoženja, ovaj događaj je savršena prilika da dobijete inspiraciju, savete i kontakte potrebne za vaš veliki dan.


Ekskluzivna Ponuda za Buduće Mladence

Svečana Sala „Barok“ poznata je po svojoj eleganciji i luksuzu, što je čini idealnim mestom za organizaciju venčanja. Tokom sajma, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima u dekoraciji, venčanicama, muzičkim bendovima, fotografima, i još mnogo toga. Naši stručnjaci će vam biti na raspolaganju da vam pomognu u planiranju svakog detalja, kako bi vaše venčanje bilo besprekorno.

Prezentacija Potencijalnih Partnera

Pozivamo sve potencijalne partnere da se jave na ovaj LINK i rezervišu prostor za svoju prezentaciju. Ovo je jedinstvena prilika za kompanije i profesionalce iz industrije venčanja da predstave svoje usluge i proizvode velikom broju zainteresovanih parova. Sajam pruža savršenu platformu za umrežavanje i ostvarivanje novih poslovnih kontakata. Ne propustite priliku da postanete deo ovog prestižnog događaja!

Prilika za Nezaboravne Trenutke

Sajam Venčanja u Svečanoj Sali „Barok“ ne samo da pruža priliku za planiranje venčanja iz snova, već i za stvaranje nezaboravnih trenutaka. Program sajma uključuje demonstracije, degustacije, modne revije i razne druge aktivnosti koje će vas inspirisati i zabaviti. Svaki posetilac će imati priliku da osvoji fantastične nagrade i popuste na usluge i proizvode izlagača.

Kontakt Informacije

Za više informacija i rezervacije prostora za prezentaciju, slobodno nas kontaktirajte na:

  • Telefon: 060 0527673 ili 063305910

Ne propustite priliku da budete deo ovog spektakularnog događaja i da započnete planiranje svog savršenog venčanja uz pomoć najboljih profesionalaca u industriji. Vaša savršena ceremonija počinje ovde. Dobrodošli na Sajam Venčanja u Svečanoj Sali „Barok“!

Vidimo se 06. i 07. juna od 16h do 21h, spremni da stvorimo magiju zajedno!