„Hajduk“ poražen na domaćem terenu, odlično izdanje fudbalera „Crvenke“

185

U 28. kolu Srpske lige Vojvodina fudbaleri „Hajduka 1912“ poraženi su na domaćem terenu od „Omladinca“ iz Novih Banovaca sa 0:3. U narednom kolu igraju u Bečeju protiv istoimene ekipe, a ovaj meč vrlo lako može da odluči putnika u niži rang. Na tabeli „Hajduk 1912“ je trinaesti sa 32 boda.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Kada je o Područnoj ligi Sombor reč, ekipe iz kulske opštine bile su polovično uspešne. Ekipa „Kule“ poražena je od „Krila Krajine“ sa 1:3, a jedini gol postigao je Davidović. Odličan rezultat ostvarila je „Crvenka“, koja je u Obrovcu pobedila „Borac 46“ sa 3:1. Strelci za „Crvenku“ bili su Milan Subotić, koji je postigao dva gola, i Knežević. Kada je o ekipi „Rusina“ reč, oni su na svom terenu savladali „Budućnost“ iz Mladenova sa 5:2. Strelci za Krsturčane bili su Sušić, koji je postigao tri gola, i Sajanković, koji je postigao dva gola. Ekipa „Lipara“ poražena je u Gložanu od „Budućnosti“ sa 7:1, a jedini gol postigao je Husar. U narednom kolu „Kula“ igra u Novoj Gajdobri protiv ekipe „Soko“, „Crvenka“ dočekuje „ČSK Pivaru“, „Rusin“ igra u Somboru protiv ekipe „ŽAK“, dok „Lipar“ dočekuje „Kulpin“. Na tabeli „Rusin“ je osmi sa 35 bodova, „Lipar“ deseti sa 33 boda, „Crvenka“ jedanaesta sa bodom manje, dok je „Kula“ petnaesta sa 25 bodova.

U rangu niže, u Međuopštinskoj ligi Sombor -1.razred, ekipa „Poleta“ poražena je od „Borca“ iz Bačkog Gračaca sa 3:4. U ovom kolu ekipa „Mladosti“ iz Kruščića je bila slobodna. U narednom kolu „Polet“ je slobodan, dok „Mladost“ igra protiv „Omladinca“ iz Deronja u gostima. Na tabeli „Polet“ je treći sa 45 bodova, dok je „Mladost“ dvanaesta sa 21 bodom.