ZDRAVKO ČOLIĆ OTVARA 60. APATINSKE RIBARSKE VEČERI

7047

Ove godine nas očekuju 60. po redu, jubilarne, Apatinske ribarske večeri. Opština Apatin i Turistička organizacija Apatin kao glavni organizatori ove manifestacije obezbedili su bogat program u želji da ostane upamćen u istoriji Apatinskih ribarskih večeri.

Izvor: Opština Apatin

Kako bi smo našu manifestaciju podigli na još viši nivo, obezbedili smo nastupe najpoznatijih muzičkih zvezda Balkana. U četvrtak 4. jula, prvog dana održavanja manifestacije, upriličiće se veliko svečano otvaranje za vreme kog će nastupiti proslavljeni pevač Zdravko Čolić. U petak, drugog dana manifestacije, nastupaće Peđa Jovanović, dok smo se za subotu želeli iskupiti svim građanima opštine Apatin koji tokom prošlog leta nisu mogli da uživaju na nastupu prve trube Guče Bojana Ristića zbog enormne najezde komaraca, tako da smo nastup ovog fenomenalno benda obezbedili za subotu, odnosno treći dan manifestacije. Po već godinama ustaljenoj tradiciji, u nedelju 7. jula, održaće se revijalna veče gde će svi zainteresovani moći kuvati apatinski riblji paprikaš i uživati u muzičkom programu na Trgu Nikole Tesle, a tada će između ostalih nastupiti i subotički tamburaški orkestar „Ravnica“, saznajemo od direktora Turističke organizacije Apatin Nemanje Jovića.

Direktor Turističke organizacije dodaje i da će se tokom meseca juna u svim selima apatinske opštine održati pojedinačne kvalifikacija za kuvanje apatinskog ribljeg paprikaša, kao i da će iz svakog sela tri prvoplasirana obezbediti svoje mesto u velikom finalu, koje će se održati u subotu 6. jula.

Kompletan program 60-ih Apatinskih ribarskih večeri biće objavljen početkom juna i ovim putem pozivam sve zainteresovane da prate sajt i društvene mreže Turističke organizacije Apatin i opštine Apatin kako bi bili upoznati sa detaljnim programa, poručuje Nemanja Jović.

Izvor: Opština Apatin

Izvor: Opština Apatin