Vožnja Brodićem „Apatinka“

183

Svake subote i nedelje, stanovnici opštine Apatin, kao i turisti, imaju jedinstvenu priliku da uživaju u vožnji brodićem "Apatinka" kroz Specijalni rezervat prirode "Gornje podunavlje".

Ova jedinstvena atrakcija smeštena je u kompleksu JP „Dunavska obala“ i pruža nezaboravan način da se doživi prirodna lepota Apatina i okoline sa Dunava.

Sezona Vožnji


Sezona redovnih vožnji brodićem počinje 1. maja i traje sve do 30. septembra. Tokom ovog perioda, svi zainteresovani mogu se pridružiti na redovnim vožnjama koje se održavaju svakog vikenda. Pored redovnih vožnji, dostupni su i vanredni polasci za posebne prilike kao što su prvomajski praznici, ribarske večeri ili grupne vožnje po želji putnika.

Organizacija i Rezervacije

Za realizaciju individualnih vožnji neophodno je da se prijavi minimum 10 putnika. U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, vožnja se otkazuje kako bi se osigurala sigurnost svih učesnika. Roditelji su dužni da prilikom rezervacije prijave i decu, bez obzira na njihovu starosnu dob, kako bi svi putnici bili evidentirani.

Grupne vožnje su takođe moguće i radnim danima, pod uslovom da se grupa najavi najmanje dva dana unapred. Ova fleksibilnost omogućava organizovanim grupama i školskim ekskurzijama da planiraju svoje posete u skladu sa svojim rasporedom.

Poseban Doživljaj

Vožnja brodićem „Apatinka“ kroz Specijalni rezervat prirode „Gornje podunavlje“ pruža poseban doživljaj prirode i mira. Rezervat je poznat po svojoj bogatoj flori i fauni, i vožnja kroz ovaj deo Dunava omogućava putnicima da se približe prirodi na način koji je drugačiji od uobičajenih turističkih tura.

Pozivamo sve zainteresovane da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i pridruže nam se na nezaboravnoj vožnji brodićem. Bilo da ste lokalni stanovnik ili turista, vožnja „Apatinkom“ će vam pružiti novo i uzbudljivo iskustvo u upoznavanju lepota Apatina i njegovog prirodnog okruženja.

Za više informacija i rezervacije, posetite vebsajt Marine Apatin ili  putem telefona 025/515 00 68 ( 08-20h ). Vidimo se na vodi!