Udruženje penzionera Vrbasa obeležilo 77 godina postojanja, Aleksić: Vi ste izgradili Vrbas, dugujemo vam zahvalnost

60

Opštinsko udruženje penzionera „Vrbas" obeležilo je uručenjem nagrada i priznanja 77 godinu postojanja i Dan penzionera. Svečanosti je prisustvovala i zamenica predsednika opštine Tijana Aleksić. Ona je istakla da stu tokom 77 godina članovi udruženja mnogo puta pokazali koliko je važno biti posvećen opštem dobru i negovati solidarnost, međusobno razumevanje i podršku.

Izvor: [email protected]

– Poštovani penzioneri opštine Vrbas, vi ste izgradili temelje na kojima danas počiva naš grad, i zbog toga vam dugujemo veliku zahvalnost. Šezdesetih i sedamdesetih godina 20. veka, opština Vrbas je doživela svoj uzlet. Na svakom polju. Izgrađene su nove fabrike. Sportski centar. Stadion. Škole. Vrtići. Bolnica. Domovi kutlure. Mnogi vaši članovi su učestvovovali u tom istorijskom usponu Vrbasa. Zato je današnja proslava prilika da se prisetimo dugogodišnje tradicije i postignuća vašeg udruženja, ali i da odamo počast i zahvalnost svima vama koji ste svojim radom, trudom i zalaganjem doprinosili razvoju i napretku naše opštine – rekla je Aleksić.

Ona je naglasila da se zahvaljujući trudu i radu članova udruženja penzionera opština Vrbas pozicionirala kao važan istorijski, sportski i kutlurni centar.


– Vaše pregalaštvo predstavlja neizbrisivi putokaz za nas i generacije koje dolaze i podseća nas na vrednosti koje svi treba da čuvamo i negujemo. Zajedno ćemo nastaviti da razvijamo našu opštinu i stvaramo uslove za bolji i kvalitetniji život svih generacija – rekla je Tijana Aleksić.

Izvor: [email protected]

Izvor: [email protected]