Auto škola Šljivić – Kula

3248

POSLOVNI ADRESAR - Auto škola Šljivić iz Kule vrši obuku vozača za sledeće kategorije: AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE, D, F. Sa iskustvom od skoro 20 godina, škola je stekla poverenje velikog broja kandidata, a konstantnim ulaganjem u vozni park, na raspolaganju su najmodernija vozila za obuku, nastavna sredstva i učionice.

Dugogodišnje iskustvo u obuci vozača za sve kategorije, kvalitetna vozila, teorijska i praktična nastava koja zadovoljava sve standarde kvaliteta i propisa, najbolje opisuju auto školu „Šljivić“ i usluge koje nudi.

Definitivno najpoznatija auto škola u okolini svake godine obučava veliki broj kandidata za polaganje vozačkog ispita i predstavlja prvi korak u svetu saobraćaja, naročito za mlade vozače koji se prvi put susreću sa volanom.

U auto školi „Šljivić“ kandidati se mogu obučavati sa sve kategorije, a nastavni kadar i instruktori ispunjavaju sve uslove za normalno funkcionisanje po novom Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

Škola se nalazi u Kuli, na adresi Veljka Vlahovića broj 27V (pored kanala).

Pored auto škole, Šljivić doo pruža usluge linijskog prevoza putnika, kao i iznajmljivanje autobusa za sve domaće i strane destinacije.

Info:

Lokacija kancelarije i učionice:

Pogled sa mosta:

Postavite i Vašu firmu u „Poslovni adresar“ Portala „Naše Mesto“ – OVDE.