Naslovna Ključne reči Crvenka

Ključna reč: Crvenka

Počinje superligaški rukometni karavan: „Crvenka“ ide u Inđiju, „Sivac 69“ u Beograd

Fudbaleri „Hajduka 1912“ u sedmom kolu Srpske lige Vojvodina gostuju u Novom Sadu, gde igraju protiv „Kabela“. U pitanju je tim koji je među prvih pet na tabeli, te je jasno da „bele“ očekuje nimalo lak zadatak. Meč je na programu u nedelju od 15:30 časova.

Subotički „Spartak“ pobednik 24. memorijalnog turnira „Slobodan Čile Mišković“

Memorijalni turnir u rukometu „Slobodan Čile Mišković“ održan je po 24. put. Turnir je odigran u znak sećanja na legendarnog igrača rukometnog kluba „Crvenka“, Slobodana Miškovića, koji je sa „vevericama“ osvojio Kup Jugoslavije 1967. i Prvenstvo Jugoslavije 1969. godine.

Zapalio se kombi „Putokaza“ , bez opasnosti po ljudske živote

U Crvenki je došlo do manjeg saobraćajnog incidenta, kada se zapalio kombi autobuskog prevoznika „Putokaz“.

24. memorijalni turnir „Slobodan Čile Mišković“ u subotu u Crvenki

Memorijalni turnir u rukometu „Slobodan Čile Mišković“ održaće se u subotu, 16.septembra, u crvenačkoj hali. Ovo će biti 24. po redu izdanje turnira, a održava se u znak sećanja na legendarnog igrača Rukometnog kluba „Crvenka“, Slobodana Miškovića, koji je sa „vevericama“ osvojio Kup Jugoslavije 1967. i Prvenstvo Jugoslavije 1969. godine. Takođe, Mišković je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Minhenu 1972. godine. Kada je reč o rasporedu turnira, u 16 časova se sastaju „Spartak“ iz Subotice i „Vrbas Petrol“, dok je u 16.45 zvanično otvaranje turnira. Potom, u 17 časova igraju „Crvenka Jafa“ i „Kikinda Grindeks“. U 17.50 časova je utakmica za treće mesto, a finale turnira je na programu u 18.40 časova.

Opredeljeno 3,5 miliona za sanaciju ambulante u Crvenki

Društvena briga za zdravlje na nivou AP Vojvodine obuhvata mere za obezbeđivanje i sprovođenje zdravstvene zaštite nod interesa građana, što ujedno podrazumeva i rad sistema zdravstvenih ustanova. Uprava Doma zdravlja Kula prepoznala je rekonstrukciju donjeg sprata ambulante u Crvenki kao primarnu investiciju, sa ciljem da se u skorijem periodu sprovede i rekonstrukcija sprata.

Udruženje Crnogoraca Crvenka organizuje „10. Crnogorski sabor“

Udruženje Crnogoraca Crvenka u petak, 15. septembra, u hotelu „Biser“ na Panoniji organizuje manifestaciju „10. Crnogorski sabor“.

Završena manifestacija ,,Slatki dani“: Oboreni svi rekordi

U danima iza nas sve oči bile su uprte ka događajima u okviru manifestacije ,,Slatki dani'' koja je u proteklim godinama postala jedno od glavnih obeležja Crvenke i opštine Kula u globalu.

Počinju ,,Slatki dani“: Program za sve uzraste uz veliki broj posetilaca

,,Slatki dani'' i prva ,,Kulska kanu regata'' održaće se ovog vikenda u opštini Kula.

Održan „Jaffa All-Stars Cup” u Crvenki

Drugi po redu „JaffaAll-StarsCup”, košarkaški turnir u pionirskom i kadetskom uzrastu, održan je u Sportskoj hali u Crvenki. Pored domaćina i organizatora, Košarkaškog kluba „JaffaAll-Stars“ iz Crvenke, u pionirskoj kategoriji učestvovale su ekipe „Partizan“ iz Beograda, „Apatin“, i „Senta“.

Izmene režima saobraćaja u Crvenki tokom ,,Slatkih dana“

U toku manifestacije ,,Slatki dani'', u periodu od četvrtka 7. septembra (od 6 časova), do ponedeljka 11. septembra (do 13 časova), biće zatvorena ulica Moše Pijade - od raskrsnice sa ulicom Ivana Milutinovića do raskrsnice sa ulicom Maršala Tita.

Organizovan besplatan prevoz na manifestaciju ,,Slatki dani“

Jedna od najpoznatijih manifestacija u Bačkoj, ,,Slatki dani'', i ove godine će se održati u Crvenki. Novina je da će ona ove godine, za razliku od prethodnih, trajati tri dana – od 8. do 10. septembra.

Na crvenačkom izletištu „Potok“ otvoreno dečije igralište „Potočić“

Na crvenačkom izletištu „Potok“ za najmlađe stanovnike Crvenke upriličeno je otvaranje dečijeg igrališta „Potočić“.

Kanalizacija i prečistač u Sivcu, industrijaska zona Sivac – Crvenka, kapitalni projekti koji se...

Danas je održan radni sastanak sa projektantima iz Srbije i Mađarske, kao i opštinskim timom koji radi na realizaciji ovog projekta. Radovi se očekuju sledeće godine. Svi su uložili maksimalni napor da realizacija bude što brža i bolja.

Investicijama u izletišta i šetališne staze do sportskog i rekreativnog ideala

Predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, danas je, u sklopu aktivnosti usmerenih ka uređivanju izletišta u kulskoj opštini, posetio izletište ,,Potok” i tom prilikom je razgovarao sa predsednikom Streličarskog kluba Target, Zoranom Maravićem. Miljanić i Maravić govorili su o idejama i predlozima za unapređenje ovog izletišta, kako za Streličarski klub, tako i za ostale klubove i udruženja koja ga svakodnevno koriste.

Sutra startuju obuke neplivača u Kuli i Crvenki

Nova grupa neplivača startuje sa obukom u utorak, i to u 9 časova na bazenu Sportskog centra na Vašarištu u Kuli i u 17 časova na bazenu u Crvenki. Kada je u pitanju formiranje narednih grupa, prijave su otvorene do kraja nedelje, a prijava je moguća lično dolaskom na blagajnu bazena u Kuli ili na brojeve telefona: 060/678-18-98 i 060/653-75-37.

Poslovni adresar