Naslovna Ključne reči Kruščić

Ključna reč: Kruščić

Graovac: Urađena projektno-tehnička dokumentacija za izgradnju fabrike vode u Kruščiću

KRUŠČIĆ - Predsednik Saveta Mesne zajednice Kruščić Zdravko Graovac odgovorio je na pitanja koja smo mu postavili u okviru projekta "Mesna zajednica u službi građana".

Nastavlja se praksa prijema građana kod predsednika opštine Kula

KULA - Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić počeće u ponedeljak, 4. marta sa praksom prijema građana u svom kabinetu i u prostorijama mesnih zajednica u selima kulske opštine.
ekonomska-skola-dvoriste-zima

Aktiv direktora škola opštine Kula o nadoknadi časova i novoj praksi nagrađivanja

KULA - U utorak je održan sastanak Aktiva direktora osnovnih i srednjih škola i predškolske ustanove opštine Kula gde su prisutni upoznati sa novom praksom nagrađivanja.

(VIDEO) Najbolji studenti opštine Kula dobili po 60.000 RSD

KULA - U Opštini Kula upriličen je svečani prijem za 69 najboljih studenata koji su u prethodnim godinama studija ostvarili najmanju prosečnu ocenu 9.00.

Uskoro sanacija udarnih rupa na putevima opštine Kula

KULA - Vremenski uslovi tokom zimskog perioda i količina soli koja je bačena, značajno su oštetili puteve u opštini Kula.

Počeo sa radom ogranak kulske biblioteke u Kruščiću

KRUŠČIĆ - Biblioteka u Kuli objavila je da je sa radom počelo i odeljenje biblioteke u Kruščiću, na radost ljubitelja pisane reči iz ovog mesta kulske opštine.

Boban Damjanović na čelu Saveta mesnih zajednica opštine Kula

KULA - Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić sastao se sa predstavnicima mesnih zajednica sa kojima je razmatrao na koji način može da se unapredi rad mesne zajednice u našoj opštini.

Opština Kula regresira troškove prevoza studenata

KULA - Odeljenje za društvene delatnosti opštine Kula raspisalo je konkurs za regresiranje troškova prevoza studenata u međumesnom saobraćaju.

Danas besplatan upis u kulsku biblioteku

KULA - Svi ljubitelji knjige iz opštine Kula danas imaju priliku besplatno da se učlane u Narodnu biblioteku u Kuli i svim njenim ograncima u našoj opštini.
usluzni-centar-opstina-kula

U opštini Kula počelo podnošenje zahteva za materinski dodatak

KULA - U opštini Kula počelo je podnošenje zahteva za materinski dodatak za nezaposlene majke koje su rodile treće ili četvrto dete od 1. jula 2018. godine, saopštili su iz Službe dečje zaštite.

(FOTO) Damjan Miljanić novi predsednik opštine Kula

KULA - U Kuli je danas održana konstitutivna sednica lokalnog parlamenta na kojoj je izabrano novo rukovodstvo opštine Kula. Od ukupno 37, na sednici je bilo prisutno 36 kandidata za odbornike.

Objavljen predlog liste za dodelu pomoći kroz nabavku građevinskog materijala

KULA - Na sednici održanoj 23. januara, Komisija za izbor korisnika pomoći namenjene poboljšanju uslova stanovanja izbeglica utvrdila je predlog liste korisnika.

Objavljeni kalendar i propozicije za smotre recitovanja u ovoj godini

KULA - Kulturno-prosvetna zajednica opštine Kula objavila je kalendar i propozicije za smotre recitovanja u toku 2019. godine.

Počelo podnošenje zahteva za izdavanje invalidske parking karte u opštini Kula

KULA - Osobe sa invaliditetom na teritoriji opštine Kula mogu da podnesu zahtev za izdavanje invalidske parking karte za 2019. godinu.

Organizovan besplatan prevoz na koncert Željka Samardžića u Kuli

KULA - Opština Kula i Turistička organizacija opštine Kula obezbedile su besplatan prevoz na doček srpske Nove godine za sve zainteresovane stanovnike kulske opštine i Vrbasa.

Raspisan javni poziv za rešavanje stambenog pitanja izbeglica opštine Kula

KULA - Raspisan je javni poziv za rešavanje stambenih potreba izbeglica sa prebivalištem na teritoriji opštine Kula kroz kupovinu seoske kuće sa okućnicom ili pomoći u građevinskom i drugom materijalu za adaptaciju ili popravku predmetne kuće.

Poslovni adresar

Marketing