Naslovna Ključne reči Kucura

Ključna reč: Kucura

Manifestacija “Kucurska žetva” ove godine slavi četiri decenije

KUCURA - U Kucuri je održan sastanak Organizacionog odbora "Kucurske žetve" koja će se ove godine održati u petak i subotu, 12. i 13. jula.

Nastavak radova na elektromreži u Kucuri

KUCURA - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kucuri za sredu, 26. jun.

Pojedine ulice u Kucuri u utorak bez električne energije

KUCURA - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kucuri za utorak, 25. jun.

Gerontološkom centru Vrbas i udruženju iz Savinog Sela sredstva za unapređenje socijalne zaštite

VRBAS - Pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić uručio je u četvrtak ugovore o dodeli sredstava za realizaciju programa i projekta u cilju unapređenja socijalne zaštite na teritoriji Vojvodine.

Sanirane udarne rupe u Kucuri, radovi se nastavljaju na putevima u Vrbasu

KUCURA / VRBAS - Ekipa putara Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac" proteklih dana je krpila udarne rupe na putevima u Kucuri.

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Kucuri i Savinom Selu

KUCURA / SAVINO SELO - Crveni krst Vrbas organizovaće u utorak, 11. juna, dve akcije dobrovoljnog davanja krvi i to u Kucuri i Savinom Selu.

Škole iz Kule, Kucure i Odžaka nagrađene na konkursu “Za čistije i zelenije škole...

KULA / KUCURA / ODŽACI - Na javnom konkursu "Za čistije i zelenije škole u Vojvodini", koji je raspisalo nekoliko pokrajinskih sekretarijata, među nagrađenima su se našle i tri osnovne škole iz opština Kula, Vrbas i Odžaci.

(VIDEO) Sjajni ljudi predstavili potencijale opštine Vrbas u emisiji Šarenica

VRBAS / KUCURA - Ukoliko ste u nedelju propustili predstavljanje opštine Vrbas u emisiji Šarenica na Prvom programu Radio-televizije Srbije, od danas možete da pogledate na Jutjubu o čemu su govorili naši sugrađani.

Kucura dobila saobraćajna ogledala za veću bezbednost

KUCURA - Prošle nedelje u Kucuri je postavljeno nekoliko saobraćajnih ogledala, kako bi se olakšao saobraćaj u ulicama koje su nepregledne.

(VIDEO) Pijaca u Kucuri predata Komunalcu na upravljanje

KUCURA - Javno komunalno preduzeće "Komunalac" Vrbas preuzelo je upravljanje pijacom u Kucuri.

Kucura i Ruski Krstur deo manifestacije “Muzeji za 10”

KUCURA / RUSKI KRSTUR - Kucura i Ruski Krstur biće deo ovogodišnje manifestacije "Muzeji za 10", koja se održava od 13. do 19. maja.

Od vežbanja sa štipaljkom na nosu, do zlata: Milan Šolaja prvak Evrope u ronjenju...

KUCURA / VRBAS - Paraolimpijac Milan Šolaja iz Kucure postao je prvak u ronjenju na dah na evropskom prvenstvu koje je održano u Sloveniji.

Vrbasu i Kucuri sredstva za postavljanje višejezičnih tabli

VRBAS / KUCURA - Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice i ove godine je dodelio je značajna novčana sredstva za unapređivanje višejezičnosti u jedinicama lokalne samouprave na teritoriji Vojvodine, gde su u službenoj upotrebi jezici nacionalnih manjina – nacionalnih zajednica.

JKP Komunalac Vrbas odnosi kabasti otpad iz seoskih domaćinstava

VRBAS - Akcija odnošenja kabastog otpada u naseljenim mestima vrbaske opštine sprovešće se od 6. do 10. maja 2019. godine . Odnošenje nepotrebnh stvari iz seoskih domaćinstava obaviće se uz redovno odnošenje smeća.

Bodovi za Savino Selo i Kruščić, Hajduk učvrstio drugu poziciju na tabeli

KULA / VRBAS / ODŽACI - Uoči uskršnjih praznika odigrana su nova kola u ligama u kojima se takmiče fudbalski klubovi iz opština Kula, Vrbas i Odžaci.

U ponedeljak radovi na elektromreži u Vrbasu, Kucuri i Somboru, moguća povremena isključenja

VRBAS / KUCURA / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu, Kucuri i Somboru za ponedeljak, 22. april.

Poslovni adresar

Marketing