Naslovna Ključne reči Kula

Ključna reč: Kula

Zaključak Štaba u vezi “Prolećne pijace cveća”

Na osnovu proglašene vanredne situacije u opštini Kula u cilju organizovanja Prolećne pijace cveća 16.04.2021. i 17.04.2021. godine u ulici Josipa Kramera (od prodajnog objekta Rodić do mosta Velikog bačkog kanala), a u vezi prodaje cveća, komadant Štaba za vanredne situacije opštine Kula na vanrednoj telefonskoj sednici od 13.04.2021. godine doneo je Zaključak da se omogući postavljanje tezgi i prodaja i u tu svrhu definisao:

KULA – Produžava se rok za podnošenje prijava za upis u PU “Bambi”

Obaveštavamo roditelje da se rok za podnošenje prijava za upis u vrtić produžava do 04.05.2021. godine.

Na području opštine Kula evidentirana JEDNA saobraćajna nezgoda

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je 12 osoba zadobilo lake telesne povrede.

Karate klub “Hajduk” najuspešniji klub na Kupu Vojvodine!

U nedelju (11.04.2021.) u Bačkoj Palanci održan je Kup Vojvodine za kadete, juniore i seniore u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Karate klub "Hajduk" je nastupio sa čak 17 pojedinaca (21 nastup) i sa 5 ekipa u sve tri uzrasne kategorije. Ostvareni su sjajni rezultati sa osvojenih 6 zlatnih, 6 srebrnih i 5 bronzanih medalja, što je bilo dovoljno da budemo i zvanično najuspešniji klub na takmičenju u disciplini borbi.

Vukovi idu svojim putem

U nedelju, u Bačkoj Palanci je u organizaciji Karate saveza Vojvodine održan Kup Vojvodine za kadete, juniore i seniore , u kome su učestvovali takmičari iz Karate kluba VUKOVI i doneli u Kulu deset medalja, i to: četiri seniorske, dve juniorske i četiri kadeteske medalje, od kojih su tri zlatne , dve srebrne i pet bronzanih medalja.

Za vikend data 10.000-ta doza vakcine u opštini Kula

Prema poslednjim informacijama u opštini Kula je sa obe doze vakcinisano 4000 lica, a prvu dozu vakcine je primilo 2000 lica.

KULA – Najavljeno isključenje struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli za 13. 04. 2021.

Kakvo nas vreme čeka narednih dana?

Tokom dana temperatura će se kretati u rasponu od 6 do 22 stepena, a duvaće povetarac brzinom do 2.2 metra u sekundi.

Opština Kula u akciji „Posadi svoj hlad“

Zahvaljujući inicijativi koja je pokrenuta na društvenim mrežama i odazivom velikog broja naših meštana, opština Kula se pridružila akciji “Posadi svoj hlad”.

Prolećna pijaca cveća 16. i 17. aprila u Kuli

Prolećna pijaca cveća, inspirisana ekologijom, prirodom i cvećem održaće se 16. i 17. aprila u ulici Josipa Kramera u Kuli, od 8 do 19 časova.

KULA – Upis u PU „Bambi“ do 16. aprila

Predškolska ustanova „Bambi“ Kula objavila je 01. aprila konkurs za upis dece za radnu 2021/2022. godinu. Prijave se ove godine podnose elektronski, preko usluge “eVrtić “ koja se nalazi na Portalu eUprava.

Opština Kula u kampanji “Da vratimo život”

Opština Kula se uključila u kampanju "Da vratimo život".

Predsednik opštine Kula čestitao Svetski dan Roma

Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić uputio je čestitku povodom Svetskog dana Roma. U čestitki se kaže:

Anketa za proizvođače povrća, voća, cveća i meda u opštini Kula

Poštovani, pred vama je anketa koju sprovodi opština Kula i Novosadski humanitarni centar o tome koja vrsta podrške je najpotrebnija malim proizvođačima povrća, voća, cveća i meda na teritoriji opštine Kula.

Karatisti Hajduka šampioni Srbije, istorijski uspeh!

U subotu/nedelju (03.-04.04.2021.) u Beogradu je održano Prvenstvo Srbije za poletarce, pionire i nade koje je trajalo 2 dana, sa preko 1000 učesnika koji su ostvarili plasman sa regiona. Karate klub "Hajduk" je nastupio sa čak 20 takmičara i 4 ekipe i postignuti su vrhunski rezultati, najbolji u istoriji kluba dugoj 44 godine kada su mlađe uzrasne kategorije u pitanju. Sa 4 zlatne, 6 srebrnih i 4 bronzane medalje, po ko zna koji put smo se svrtstali u sami vrh srpskog karatea i bili jedan od najuspešnijih klubova na celom prvenstvu.

Pitac Cafe & Food bar u Kuli traži kuvara

Pitac Cafe & Food Bar raspisuje konkurs za poziciju kuvara.

Poslovni adresar