Naslovna Ključne reči Kula

Ključna reč: Kula

KULA – Sadnice iz Kule među najtraženijima u Evropi

KULA - Srpske sadnice iz Kule su među najtraženijima na svetskom tržištu. Uzgajaju se na plantažama kompanije „Seveplant” iz Kule, koja posluje u okviru holandske kompanije Verbek. Sedam miliona ovih sadnica se godišnje izveze u zemlje širom sveta, što ih svrstava u sam vrh proizvođača sadnog materijala u Evropi.

NEDELJNI INTERVJU – Vesna Jovović, direktorica PU “Bambi” koja je ostavila trag u kulskoj...

KULA - Ove nedelje smo pričali sa bivšom direktoricom PU „Bambi”, Vesnom Jovović, o njenim počecima i načinu na koji je vodila posao 25 godina, do odlaska u penziju ove godine.

KULA – Obaveštenje o početku rada luna parka

KULA - I ove godine, luna park ‚‚Horn” obradovaće kulske mališane, tako što će postaviti svoje radnje u Kuli.

Počinje isplata REDOVNE i PRIVREMENE novčane naknade za april

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava da će danas i sutra preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne i privremene novčane naknade za april 2020.

Kreće isplata UČENIČKIH stipendija i kredita

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je da danas počinje isplata devete mesečne rate učeničkih stipendija i kredita za školsku 2019./2020. godinu.

Budi heroj – udomi, ne kupuj!

KULA - Dragi sugrađani, u Srbiji ima mnogo napuštenih pasa i mačaka. Najveći problem predstavljaju nesavesni vlasnici koji svoje ljubimce ostavljaju na ulici u trenutku kada im više nisu potrebni. Ne smemo da zaboravimo da brinemo o našim četvoronožnim prijateljima.

Javni poziv za nabavku mašina i opreme u biljnoj proizvodnji

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Uprava za agrarna plaćanja, raspisalo je Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstava za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne proizvodnje biljnih kultura u 2020. godini. Rok za podnošenje je od 1. do 15. juna.

Kreće isplata studentskih stipendija i kredita

U okviru Sektora za učenički i studentski standard Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, 21. maja. počinje isplata studentskih stipendija i kredita.

Preuzimanje LOVNIH KARATA za 2020./2021. i šta je potrebno dostaviti

KULA - Lovačko društvo ,,Kula" obaveštava svoje članove o preuzimanju lovnih karata i dostavljanju potrebnih dokumenata.

KULA – Počeo upis dece u Predškolsku ustanovu “Bambi”

KULA - Konkurs za upis dece u Predškolsku ustanovu "Bambi" za radnu 2020/2021 godinu sprovodiće se u mestima opštine Kula od 25. maja do 5. juna.

Pitac Cafe&Bakery u Kuli traži PICA MAJSTORA – KUVARA i KONOBARA!

KULA - Tražite posao? Na adresu naše redakcije stigao je oglas u kome Pitac Cafe&Bakery traži pojačanje.

“DDOR Novi Sad” u Kuli, na novoj adresi i u novom ruhu!

Kompanija “DDOR Novi Sad” ima tradiciju dugu više od 65 godina. Njeni počeci datiraju još od 1945. godine. Od 2012. su deo grupacije Gruppo Assicurativo Unipol.

KULA – Nagrađivanje najboljih studenata počeće prve nedelje juna

Pričali smo sa studentima osnovnih i master studija kako su se snalazili u novonastaloj situaciji i uslovima onlajn učenja usled korona virusa. 
zdravko misovic

Zdravko Mišović o Kulskoj ligi trčanja i Trci prijateljstva

KULA - Pre nego što je stigla zvanična informacija u „5 do 12”, za kulsku „Ligu trčanja” i „Trku prijateljstva”, portal Naše Mesto je imao divno ćaskanje sa idejnim tvorcem i organizatorom ovih sportskih događaja, Zdravkom Mišovićem.
takmicenje iz matematike mislisa

Tri nagrade za učenike OŠ „Petefi brigada”

KULA - Na nacionalnom takmičenju iz matematike „Misliša”, učenici Osnovne škole "Petefi brigada" u Kuli ostvarili su izuzetne rezultate.

12. Trka Prijateljstva u Kuli u avgustu

KULA - Trka prijateljstva je nešto više od obične trke, ovde je reč o druženju, promociji zdravog života, promociji fizičkih aktivnosti, humanosti, pa na kraju i obaveza da se pokažemo kao dobri domaćini i ugostimo ljude iz različitih krajeva.

Poslovni adresar

Marketing