Naslovna Ključne reči Književnost

Ključna reč: Književnost

Pesnik Branislav Zubović dobitnik nagrade Ravaničanin

VRBAS - Pesnik Branislav Zubović dobitnik je nagrade "Ravaničanin" koju dodeljuje Savet Srpske duhovne akademije iz Paraćina, pod pokroviteljstvom Udruženja književnika Srbije.

Vule Žurić dobitnik Vitalove književne nagrade “Zlatni suncokret”

VRBAS - Žiri za dodelu Vitalove književne nagrade "Zlatni suncokret" doneo je odluku da nagrada za 2018. godinu pripadne Vuletu Žuriću za roman "Pomor i strah" u izdanju Lagune.

U uži izbor za Vitalovu nagradu ušlo petnaest književnih dela

VRBAS - Kompanija "Vital" dodeliće ove godine po 22. put nagradu "Zlatni suncokret" za najbolje književno ostvarenje na srpskom govornom području.

Milutin Ž. Pavlov prvi dobitnik novoustanovljene književne nagrade “Nebojša Devetak”

VRBAS - Narodna biblioteka "Danilo Kiš" u Vrbasu ustanovila je književnu nagradu "Nebojša Devetak" u znak sećanja na kolegu, pesnika i glavnog i odgovornog urednika časopisa "Trag".

RAZGOVOR sa Stefanom Simićem: U susret književnoj večeri

KULA - Razgovarali smo sa Stefanom Simićem, piscem iz Beograda koji će održati književno veče u klubu Kulturnog centra u Kuli u petak u 19h. U susret toj književnoj večeri se i desio ovaj razgovor, a kako je on protekao i šta možete očekivati u petak, možete pročitati ovde.

Književno veče sa Stefanom Simićem u petak u Kulturnom centru Kula

KULA - U petak će se u Kulturnom centru u Kuli sa početkom od 19h održati književno veče sa Stefanom Simićem, piscem iz Beograda. Književno veče organizuju portal Naše Mesto i Kulturni centar Kula.

Poslovni adresar

Marketing