Naslovna Ključne reči Lipar

Ključna reč: Lipar

Za vikend počinje prolećni deo fudbalske sezone

KULA / VRBAS / ODŽACI - Za vikend se završava zimska pauza u fudbalskim ligama, pa će tako klubovi iz opština Vrbas, Kula i Odžaci odigrati prve utakmice u drugom delu sezone 2018/2019.

Nastavlja se praksa prijema građana kod predsednika opštine Kula

KULA - Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić počeće u ponedeljak, 4. marta sa praksom prijema građana u svom kabinetu i u prostorijama mesnih zajednica u selima kulske opštine.
ekonomska-skola-dvoriste-zima

Aktiv direktora škola opštine Kula o nadoknadi časova i novoj praksi nagrađivanja

KULA - U utorak je održan sastanak Aktiva direktora osnovnih i srednjih škola i predškolske ustanove opštine Kula gde su prisutni upoznati sa novom praksom nagrađivanja.

(VIDEO) Najbolji studenti opštine Kula dobili po 60.000 RSD

KULA - U Opštini Kula upriličen je svečani prijem za 69 najboljih studenata koji su u prethodnim godinama studija ostvarili najmanju prosečnu ocenu 9.00.

Juhas: Zamena cevi, uređenje centra i sanacija puteva na listi prioriteta MZ Lipar

LIPAR - Projekat "Mesna zajednica u službi građana" nastavljamo razgovorom sa v.d. sekretara Mesne zajednice Lipar, Zoltanom Juhasom, koji nam je rekao koji su planovi i šta je po njegovom mišljenju najveći problem mesne zajednice.

Uskoro sanacija udarnih rupa na putevima opštine Kula

KULA - Vremenski uslovi tokom zimskog perioda i količina soli koja je bačena, značajno su oštetili puteve u opštini Kula.

Odgovor Mesne zajednice Lipar na zajedničko saopštenje Opštine Kula i JKP Komunalac Kula

LIPAR - Mesna zajednica Lipar izdala je saopštenje kao odgovor na zajedničko saopštenje Opštine Kula i Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac" Kula o neispravnosti vode u ovom mestu i rešenju o zabrani njene upotrebe. Saopštenje pročitajte u nastavku.

Zajedničko saopštenje Opštine Kula i JKP Komunalac Kula o zabrani upotrebe vode u Liparu

LIPAR - Povodom zabrane upotrebe vode sa liparskog izvorišta, opština Kula i JKP "Komunalac" Kula su objavili zajedničko saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti.

Analize pokazale neispravnost vode sa izvorišta u Liparu, za vikend ispiranje mreže

LIPAR - Na osnovu izvršene laboratorijske analize za zdravstvenu zaštitu vode, Zavod za javno zdravlje Sombor utvrdio je da je voda u Liparu zdravstveno neispravna, piše kulski opštinski sajt.

Boban Damjanović na čelu Saveta mesnih zajednica opštine Kula

KULA - Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić sastao se sa predstavnicima mesnih zajednica sa kojima je razmatrao na koji način može da se unapredi rad mesne zajednice u našoj opštini.

Opština Kula regresira troškove prevoza studenata

KULA - Odeljenje za društvene delatnosti opštine Kula raspisalo je konkurs za regresiranje troškova prevoza studenata u međumesnom saobraćaju.

Danas besplatan upis u kulsku biblioteku

KULA - Svi ljubitelji knjige iz opštine Kula danas imaju priliku besplatno da se učlane u Narodnu biblioteku u Kuli i svim njenim ograncima u našoj opštini.
usluzni-centar-opstina-kula

U opštini Kula počelo podnošenje zahteva za materinski dodatak

KULA - U opštini Kula počelo je podnošenje zahteva za materinski dodatak za nezaposlene majke koje su rodile treće ili četvrto dete od 1. jula 2018. godine, saopštili su iz Službe dečje zaštite.

(FOTO) Damjan Miljanić novi predsednik opštine Kula

KULA - U Kuli je danas održana konstitutivna sednica lokalnog parlamenta na kojoj je izabrano novo rukovodstvo opštine Kula. Od ukupno 37, na sednici je bilo prisutno 36 kandidata za odbornike.

Objavljen predlog liste za dodelu pomoći kroz nabavku građevinskog materijala

KULA - Na sednici održanoj 23. januara, Komisija za izbor korisnika pomoći namenjene poboljšanju uslova stanovanja izbeglica utvrdila je predlog liste korisnika.

Objavljeni kalendar i propozicije za smotre recitovanja u ovoj godini

KULA - Kulturno-prosvetna zajednica opštine Kula objavila je kalendar i propozicije za smotre recitovanja u toku 2019. godine.

Poslovni adresar

Marketing