Sve što treba da znate ukoliko planirate selidbu firme

Svako ko je ikada menjao adresu stanovanja zna koliko je selidba stresna.

Izložba “Ogledalo duše” – Svetskog dana invalida i osoba sa posebnim potrebama

U četvrtak,1. decembra 2022. godine, sa početkom u 12 časova u Likovnoj galeriji Kulturnog centra u Kuli po osmi put biće otvorena humanitarno- prodajna izložba radova “Ogledalo duše” povodom 3. decembra Svetskog dana invalida i osoba sa posebnim potrebama.

Skriveni biseri Crne Gore koji nisu na moru

Iako je svima prva asocijacija na Crnu Goru letovanje, istina je da ona ima mnogo više od toga da ponudi.

Oprezno sa lekovima za smanjenje želudačne kiseline

Želudačna kiselina je vodenasta, bezbojna tečnost koju proizvodi sluznica želuca. Veoma je kisela i pomaže u razgradnji hrane radi lakšeg varenja.

Turistički potencijal Crne Gore – šta krasi našeg primorskog suseda?

Tokom letnje sezone 2022. godine je u Crnoj Gori zabeležen osetni pad broja turista u odnosu na sezonu 2021. i to čak za 30%.

O čemu treba voditi računa prilikom izbora tepiha?

Tepisi su važan deo uređenja prostora i u velikoj meri utiču na izgled enterijera, pa prilikom njihovog odabira treba biti pažljiv
Tajlandski restoran Novi Sad

Tajlandski restoran Novi Sad

Tajlandski restoran Novi Sad - Thai Wok Novi Sad

Ističemo parfem koji je bio među najprodavanijim u 2021.

Upotreba parfema iz godine u godinu raste. Potražnja diktira ponudu, pa upravo zbog toga i na tržištu se lansiraju nove mirisne note. Konkurentnost, širok asortiman drugih kozmetičkih proizvoda i kvalitet utiču na opstanak nekog od proizvoda na tržištu. Korišćenjem parfema može se izraziti senzibilitet osobe koja je nosi.

Mitovi o mršavljenju u koje verujemo

Ako ste se ikad u životu borili sa viškom kilograma i pokušali da smršate, onda ste se verovatno susreli sa mnogo saveta i “instant trikova koji rade”

Magija igre – zašto deca toliko vole igračke

Igranje igračkama je svakodnevni deo porodičnog života. Otkrivanje novih igračaka je uzbudljivo kako za decu, tako i za odrasle.

Najinteresantniji simboli, amblemi i logotipi država i kompanija

Mnogo pre nego što su postale simbol država, zastave su služile u druge svrhe - kao vojno obeležje u bitkama i ratovima, simbol kraljevskih porodica, religijsko obeležje, ali i kao ukras.

Šta jesti a šta izbegavati kada se nosi fiksna proteza?

Stomatolog ili ortodont može preporučiti proteze kako bi ispravio Vaš zube, ili rešio drugi problem u vezi zagrižaja, poput malokluzija.

Kako pronaći povoljne avio karte?

Stalno slušate kako drugi ljudi pronalaze jeftine avio karte - 20 evra do Beča ili 40 evra do Berlina, a vi kada potražite karte za ove destinacije cene budu višestruko veće.
nega-kože

Metode tradicionalne medicine protiv bubuljica

Dosta vam je da svakodnevno u ogledalu vidite neku novu bubuljicu koja vam poremeti raspoloženje? Iako vam se čini da ste isprobali sve kozmetičke preparate i terapije koje preporučuju dermatolozi, ne polazi vam za rukom da se rešite akni.

Vikend odmor u Srbiji – jezera koja pozivaju na opuštanje

Leto je pri kraju, a sa njim se završava i sezona odmora i kupanja na omiljenim kupalištima u zemlji. Možda ste tokom letnjih meseci uživali na moru, gradskom bazenu ili banji, ali niste stigli da se okupate u nekom od jezera?

Cene stanova u Srbiji – aktuelni trendovi na tržištu nekretnina

Ako razmišljate o ulaganju u nekretnine ili ste odlučili da konačno rešite svoje stambeno pitanje, sasvim je izvesno da vas zanima da li je pravi trenutak za kupovinu stana. Poslednjih godina na domaćem tržištu nekretnina, ali i u čitavom regionu, zabeležen je konstantan rast cena.

Poslovni adresar