Cene stanova u Srbiji – aktuelni trendovi na tržištu nekretnina

Ako razmišljate o ulaganju u nekretnine ili ste odlučili da konačno rešite svoje stambeno pitanje, sasvim je izvesno da vas zanima da li je pravi trenutak za kupovinu stana. Poslednjih godina na domaćem tržištu nekretnina, ali i u čitavom regionu, zabeležen je konstantan rast cena.

Šta vam je sve potrebno za održavanje vikendice?

Vlasnici vikendica su pravi srećnici zato što je posedovanje vikendice idealan način da se barem na kratko pobegne od svakodnevnih obaveza i stresa koji sa sobom donosi život u gradu.
crna-gora-sveti-stefan

Turizam u regionu – kuda na kupanje ovog leta?

Početak letnje sezone i godišnjih odmora pokreće čuveno pitanje: kuda na odmor? Ako volite da provodite vreme u prirodi i maštate o letovanju na obali jezera ili mora, može biti pravi izazov pronaći destinaciju za leto koja odgovara vašoj porodici.

Kako da olakšate uslove za rad svojim zaposlenima u letnjim mesecima

Rad u vrućoj prostoriji, a pogotovo rad na otvorenom u vrelim letnjim danima je često fizički veoma izazovan. Čak i najsposobniji i najizdržljviji radnici osećaju uticaj vrućine, pa pre svega iz zdravstvenih razloga, nikako ne biste trebali zanemariti vrućinu kao faktor rizika na poslu. Naravno da posao treba završiti na vreme i ispoštovati rokove, ali bezbednost i zdravlje radnika uvek moraju biti na prvom mestu.

Kako najbolje očistiti rernu prirodnim sredstvima

Bilo da volite da pripremate hranu ili ste u obavezi to da činite i sami znate koliko vremena izgubite kada posle pečenja treba da očistite rernu. Uglavnom čišćenje rerne spada u jedan od najtežih kućnih poslova i nije nešto što svaka domaćica jedva čeka da uradi.

Najbolja izletišta u Srbiji – Mesta za savršen odmor

Izdvojili smo nekoliko izletišta koje možete posetiti za tako kratko vreme.

Ruska književnost koju volimo – klasici koji se brzo čitaju

Poznavaoci i ljubitelji ruske književnosti rado se upuštaju u čitalačku pustolovinu i ne zaziru od mnogobrojnih stranica romana. Opšte je poznato da su neka od najznačajnijih dela napisana na ruskom jeziku ujedno i najobimnija u svetskoj književnosti.

6 lekcija koje možete izvući iz marketinga

Da li ste znali da je marketing u današnje vreme postao jedna sasvim zasebna nauka? Pod marketingom se više ne podrazumeva samo reklamiranje, već čitav niz elemenata koji će vas dovesti do poslovnog uspeha i postizanja zadatog cilja.
karijera i roditeljstvo

Mogu li karijera i roditeljstvo zajedno?

Mnoge žene imaju problema da balansiraju između dve veoma ozbiljne uloge u životu: uloge majke i poslovne žene. To su dve veoma ozbiljne stvari i zato se često brinemo da nikako ne podbacimo u bilo kom od ovih važnih segmenata u životu. Zato se neke dame i opredele samo za jedno od ovih važnih životnih polja, znajući da neće moći na obe strane da daju svoj maksimum.

Bebiteka – bibliobata i biblioceka

Gradska biblioteka Karlo Bijelicki, u saradnji sa SINAGOGA D. O. O. i Opštom bolnicom Dr Radivoj Simnović i ove godine nastavlja akciju Bebiteka – bibliobata i biblioseka. Svakog meseca, prvorođenog dečaka i prvorođenu devojčicu, očekuju bebi paketići koji sadrže knjigu i opremu za bebe, kao i godišnja članarina u gradskoj Biblioteci za celu njihovu porodicu.

1. OKTOBAR – MEĐUNARODNI DAN STARIJIH OSOBA

Međunarodni dan starijih osoba se u svetu i kod nas obeležava 1. oktobra, u skladu sa Rezolucijom 45/106 koju je proglasila Generalna skupština Ujedinjenih nacija 14. decembra 1990. godine, sa ciljem da se naglasi važnost prilagođavanja životnog okruženja potrebama i sposobnostima stanovnika trećeg doba.

ODŽACI – SVETSKI DAN SRCA 29. SEPTEMBAR

Ove godine Svetski dan srca obeležava se pod sloganom: „Poveži se srcem“.

VRBAS – Promena računa za uplatu komunalnih usluga

Obaveštavamo Vas da je promenjen račun za uplatu komunalnih usluga.

Obeležava se Svetski dan prve pomoći pod sloganom „PRVA POMOĆ DECI – PRVA POMOĆ...

Svetski dan prve pomoći ove godine se obeležava u subotu 11. septembra. Namera nam je da na ovaj dan skrenemo pažnju javnosti o značaju poznavanja prve pomoći za pojedinca i za društvenu zajednicu. Godišnje više od 14 miliona ljudi širom sveta nauči kako da pruži prvu pomoć u okviru organizacije Crvenog krsta. Prva pomoć je prepoznatljiv simbol organizacije Crvenog krsta i jedna od važnih oblasti delovanja Crvenog krsta u celom svetu.

Humanitarna akcija za Lava Pavičića iz Crvenke

Lav je troipogodišnji dečak iz Crvenke kome je dijagnostifikovana spastična cerebralna paraliza. Lav još uvek ne sedi samostalno, ne puzi i ne stoji. Ima poteškoće i sa govorom. Tretmani koji su mu potrebni se rade u privatnim ordinacijama. Roditelji su do sada sve finansijske troškove finansirali sami. Za dalje im je potrebna naša pomoć.

Aljoša Pinterić – učenik Osnovne škole „Petefi brigada“ ostvario izvanredan uspeh na Republičkom...

Republičko takmičenje iz srpskog jezika za učenike osmog razreda održano je prethodnog vikenda na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

Poslovni adresar