Skućeno više od 12.000 ljudi u 3.015 kuća

Ministarstvo za brigu o selu i zvanično je prešlo broj od 3000 dodeljenih kuća, pa tako ukupan broj kuća koje su do sada dodeljene iznosi 3015, čime je krov nad glavom steklo više od 12 hiljada ljudi.

Sve što treba da znate u slučaju kvara automobila na autoputu

Kvar na automobilu na autoputu može biti izazovna situacija koja zahteva brzo i efikasno reagovanje.

David Kecman Dako predstavio knjigu pesama ,,Leluj“

U okviru 65. Festivala amaterskih pozorišta Srbije pesnik, prozni pisac, književni, pozorišni i likovni kritičar David Kecman Dako predstavio je knjigu pesama koja nosi naziv ,,Leluj''.

Pekara Plus traži radnike

Pekara Plus traži radnike na poziciji pekač i trgovac u maloprodajnom objektu. Crvenka Maršala Tita 117

Književno društvo ,,Senteleki Kornel“: Tradicionalna manifestacija 20. avgusta u Sivcu

U Kuli se sastao Upravni odbor Književnog društva ,,Senteleki Kornel'', a na skupu su predstavljeni Radni i Finansijski izveštaj za 2023. godinu koji su pokazali da su dve tradicionalne manifestacije u Sivcu, koje se vezuju za kult Sentelekija, uspešno organizovane.

Mesno udruženje penzionera Kula proslavilo Spasovdan

Članovi Mesnog udruženja penzionera Kula upriličili su tradicionalnu proslavu svog Udruženja, Spasovdan.

U šta investirati kada je vreme inflacije?

Inflacija je ekonomska pojava koja može ozbiljno uticati na vrednost vašeg novca. Kada cene proizvoda i usluga rastu, kupovna moć vaše valute opada.

Zašto je profesionalno održavanje zgrade isplativa opcija?

U današnjem svetu, održavanje zgrade je faktor koji će osigurati dugoročni prosperitet i funkcionalnost.

Humanitarne žurke u našoj sredini za Stefanovo zdravlje

Mnogi činioci u Opštini Kula na svim poljima angažovali su se kako bi bila prikupljena sredstva za plaćanje troškova lečenja Stefana Šafarika, kome je otkriven tumor na mozgu. Između ostalog, organizovaće se humanitarne žurke, a prva u nizu je žurka u Diskoteci „Tvrđava“ u petak sa početkom u 22 časa. Ulaz je 200 dinara, a za muziku je zadužen DJ Maleš. Sve informacije moguće je dobiti na Instagram profilu „Tvrđave“.

Izložba kolaža Veljka Mihajlovića sutra u Galeriji Kulturnog centra

Otvaranju 65. Republičkog festivala amaterskih pozorišta Srbije u Kuli, koje je zakazano za petak, 14. jun u 19.30 časova, prethodiće otvaranje izložbe kolaža Veljka Mihajlovića. Otvaranje izložbe, koja će biti održana u Likovnoj galeriji Kulturnog centra, zakazano je za sutra od 19 časova.

65. Republički festival amaterskih pozorišta Srbije od 14. do 22. juna u Kuli

Republički festival amaterskih pozorišta Srbije po 65. put biće održan u Kuli, pa će tako publika od 14. do 22. juna imati priliku da pogleda 8 najboljih amaterskih predstava u Srbiji.

Udruženje Crnogoraca opštine Kula organizovalo prvu likovnu koloniju u Kuli

Udruženje Crnogoraca opštine Kula, pod pokrovite ljstvom Opštine Kula, Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice i Uprave za saradnju sa dijasporom i iseljenicima Crne Gore, organizovalo je prvu likovnu koloniju u Kuli. Učesnici su ovoga puta bili slikari iz raznih mesta u Vojvodini – iz Subotice, Temerina, Stare Pazove, Rume, Bačke Palanke, Pivnica, Bačkog Jarka i Crvenke, a tema na koju su slikali je Crna Gora u očima vojvođanskih slikara.

Održana smotra dečjih horova u Kuli

U nedelju, 2. juna u hramu Svetog apostola i jevanđeliste Marka u Kuli, održana je smotra dečjih horova u kojoj su učestvovali hor „Emanuilˮ iz Valjeva,hor „Pojci Svetog Georgijaˮ iz Sombora, hor „Vileˮ iz Kule i hor „Leptirićiˮ iz Kule.

Humanitarni javni čas u nedelju u Liparu

Kulturno-umetničko društvo ,,Lipar'' iz Lipara poziva sve građane velikog srca da prisustvuju Humanitarnom javnom času koji će se održati u nedelju, 2. juna, sa početkom u 19 časova u Domu kulture u Liparu.
Ital-Bath doo Zmajevo

Ital-Bath Zmajevo traži radnike

Ital-Bath Zmajevo traži talentovane radnike za proizvodnju i montažu kupatilske opreme.

Koji sportisti će nas predstavljati na Olimpijskim igrama 2024. godine?

Olimpijske igre predstavljaju vrhunac sportskog takmičenja i nacionalnog ponosa za svaku zemlju.

Poslovni adresar