Moderni mediji koji su zamenili tradicionalne načine informisanja

Mediji su uvek bili važan deo našeg društva, a njihov značaj se povećava sa razvojem tehnologije. Kako se tehnologija razvijala, tako su se menjali i mediji koji nam služe za informisanje.

Da li je pravo vreme za kupovinu stana

Pitate se da li je pravo vreme da kupite stan s obzirom na trenutno stanje na tržištu nekretnina. Po našem mišljenju, biće bolje da odmah preformulišete pitanje! Neka ono glasi: da li je dobar trenutak u vašem životu da investirate u kupovinu nekretnine?

VRBAS – Izložba Andrej Čikala (Andrei Cicală)

Rođen u Zrenjaninu 1976, gde je proveo i najranije detinjstvo. Njegovi roditelji se početkom osamdesetih sele u Trstenik, gradić u centralnoj Srbiji. Tu je stekao osnovno i srednje obrazovanje. Godine 1994. napušta gimnaziju i upisuje vajarstvo na Fakultetu umetnosti u Prištini. Po završenim osnovnim studijama, kao student generacije, upisuje magistarske studije na predmetu Skulptura u drvetu i radi kao asistent na fakultetu. Godine 2003. uspešno brani magistarski rad i stiče zvanje magistra vajarstva.

Gojaznost – činjenice koje niste znali o prekomernoj težini

Sa čime povezujete gojaznost? Sa bolešću, nezdravom ishranom, manjkom kretanja? Sve od navedenog je tačno.

Šta sve treba da se nađe na slavskoj trpezi?

Krsna slava je jedan od najvećih srpskih praznika. Sa početkom sezone slava, domaćinstva polako započinju svoje pripreme i planiranje svih detalja - od toga šta će se naći na trpezi pa do rasporeda sedenja gostiju.
pizza-paprika-maslne-zdrava-hranajpg

Zašto je italijanska kuhinja omiljena u Beogradu?

Legenda kaže da je pizza nastala slučajno, kada jedan italijanski kuvar nije imao dovoljno sastojaka za pravo jelo, pa je ono što je imao samo poređao na tanko testo.
grejanje-na-drva-zar-vatra

Grejanje na struju – kotao ili drugi pomoćni izvori toplote?

Ekonomska kriza, rat u Ukrajini, poskupljenja gasa, inflacija, samo su neki od pojmova o kojima slušamo svakodnevno u medijima.
klub-provod-muzika

Najbolji klubovi za doček Nove Godine u prestonici

Došlo je vreme da planirate gde ćete biti kada 31.12. u ponoć kazaljka otkuca i počne nova, 2023. godina.

Održana radionica na temu eko-etno turizma

U okviru Centra za kompetencije u hortikulturi (CHK), u organizaciji Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Kula i Lokalne akcione grupe „Srce Bačke“, a u saradnji sa Novosadskim humanitarnim centrom, održana je radionica na temu „Ruralni eko-etno turizam“.

Sve što treba da znate ukoliko planirate selidbu firme

Svako ko je ikada menjao adresu stanovanja zna koliko je selidba stresna.

Izložba “Ogledalo duše” – Svetskog dana invalida i osoba sa posebnim potrebama

U četvrtak,1. decembra 2022. godine, sa početkom u 12 časova u Likovnoj galeriji Kulturnog centra u Kuli po osmi put biće otvorena humanitarno- prodajna izložba radova “Ogledalo duše” povodom 3. decembra Svetskog dana invalida i osoba sa posebnim potrebama.

Skriveni biseri Crne Gore koji nisu na moru

Iako je svima prva asocijacija na Crnu Goru letovanje, istina je da ona ima mnogo više od toga da ponudi.

Oprezno sa lekovima za smanjenje želudačne kiseline

Želudačna kiselina je vodenasta, bezbojna tečnost koju proizvodi sluznica želuca. Veoma je kisela i pomaže u razgradnji hrane radi lakšeg varenja.

Turistički potencijal Crne Gore – šta krasi našeg primorskog suseda?

Tokom letnje sezone 2022. godine je u Crnoj Gori zabeležen osetni pad broja turista u odnosu na sezonu 2021. i to čak za 30%.

O čemu treba voditi računa prilikom izbora tepiha?

Tepisi su važan deo uređenja prostora i u velikoj meri utiču na izgled enterijera, pa prilikom njihovog odabira treba biti pažljiv
Tajlandski restoran Novi Sad

Tajlandski restoran Novi Sad

Tajlandski restoran Novi Sad - Thai Wok Novi Sad

Poslovni adresar