Presečen glavni vod vodovodne mreže u Karavukovu

KARAVUKOVO - Javno komunalno preduzeće "Usluga" obavestilo je stanovnike Karavukova da je došlo do neplaniranog prekida u vodosnabdevanju.

Ceo Vrbas u ponedeljak bez vode

VRBAS - Javno komunalno preduzeće "Komunalac" obavestilo je građane da će u Vrbasu u ponedeljak doći do prekida u vodosnabdevanju.

U petak povremena isključenja struje u Somboru i Sivcu

SOMBOR / SIVAC - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru i Sivcu za petak, 22. mart.

Ratkovo u četvrtak bez vode u prepodnevnim satima

RATKOVO - Javno komunalno preduzeće "Usluga" izdalo je obaveštenje o prekidu vodosnabdevanja u naseljenom mestu Ratkovo.

Na pojedinim mestima u Vrbasu u sredu na kratko bez električne energije

VRBAS - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu za sredu, 20. mart.

(VIDEO) Zimska služba vrbaskog Komunalca završila sezonu, putari presvukli uniforme

VRBAS - Zimska služba Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac" Vrbas 15. marta uspešno je završila još jednu sezonu. Za 120 dana rada, putari koji su uklanjali sneg sa saobraćajnica, zabeležili su 16 intervencija.

Zbog radova na elektromreži u utorak bez struje deo Vrbasa i Sombora

VRBAS / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu i Somboru za utorak, 19. mart.

Ekipe Elektrodistribucije u ponedeljak izvode radove u Vrbasu, najavljena isključenja

VRBAS - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu za ponedeljak, 18. mart.

U Somboru počinje akcija “Mesec čistoće”, objavljen plan rada u martu i aprilu

SOMBOR - Povodom akcije "Mesec čistoće", Javno komunalno preduzeće "Čistoća" iz Sombora objavilo je plan rada tokom marta i aprila.

(VIDEO) Počelo prolećno uređenje Gradskog groblja u Vrbasu

VRBAS - Na Gradskom groblju u Vrbasu počelo je veliko prolećno uređenje. Betonira se staza na ulazu u novi deo groblja, nadomak benzinske stanice.

U petak bez struje u Vrbasu i Somboru

VRBAS / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu i Somboru za petak, 15. mart.

Velika havarija na gornjem izvorištu, veći deo Kule bez vode

KULA - U većem delu Kule trenutno nema vode. Kako smo saznali iz službe vodovoda, ekipa je na terenu i radi na otklanjanju kvara.

Elektrodistribucija za četvrtak najavila isključenje struje u delu Sombora

SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru za četvrtak, 14. mart.

(VIDEO) Komunalac počeo sa uređenjem Milutinovićeve ulice u Vrbasu

VRBAS - U jednoj od najdužih ulica u Vrbasu putari Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac" počeli su sa uklanjanjem bankine i kopanjem upojnih jarkova.

Zbog radova na elektromreži u sredu bez struje deo Vrbasa i Sombora

VRBAS / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu i Somboru za sredu, 13. mart.

Stanovnici Ulice Svetozara Markovića u Vrbasu u utorak povremeno bez struje

VRBAS - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu za utorak, 12. mart.

Poslovni adresar

Marketing