KULA – Sređeni teniski tereni i NOVI teniski klub na Rodićevom jezeru!

Dva momka iz Kule, Aleksandar Dormošev i Nemanja Vujmilović došli su na ideju da srede već postojeće teniske terene na Rodićevom jezeru u Kuli. Tereni su bili u jako lošem stanju, a Kuli su bili potrebni kvalitetni tereni za tenis jer se građani naše opštine veoma interesuju za ovaj sport. Tom prilikom stupili smo u kontakt sa ovim momcima. Aleksandar Dormošev je u razgovoru sa nama podelio sve detalje ovog njihovog projekta.

VRBAS – Konačno otpočelo sređivanje stadiona kraj “Šlajza“

Stadion kraj kupališta „Šlajz” u Vrbasu, važi je za jedan od najlepših stadiona sa najkvalitetnijom travnatom podlogom u Vojvodini. Na ovom stadionu su se svojevremeno igrale utakmice mlade reprezentacije SFR Jugoslavije, kasnije i Srbije. Međutim, otkako je FK “Vrbas”stagnirao u takmičarskom smislu, to je uticalo na opadanje interesovanja za fudbal, a teren i svi prateći objekti su propadali.

KULA – 5 zlatnih medalja na Kupu Vojvodine za KK “HAJDUK”

Za nama je vrlo bogat, dinamičan i rezultatski izuzetno uspešan vikend! U subotu (27.06.2020.) u Čačku karate klub "Hajduk" nastupio je na Prvenstvu Srbije za seniore, a u nedelju (28.06.2020.) u Novom Bečeju na Kupu Vojvodine za kadete, juniore i seniore.

KRUŠČIĆ – Reprezentacija lige veterana – Mladost 5:2

Reprezentacija lige veterana ubedljivo je pobedila Mladost rezultatom 5:2. Milivoj Jovkić, šef stručnog štaba i trener Reprezentacije nažalost nije mogao da računa na sve igrače koji su bili pozvani da igraju, zbog obaveza koje su imali, međutim to nije uticalo na kvalitetnu igru.

KULA – Kula S na tronu u Bačkom Dobrom Polju, Hajduk treći u Novom...

Da Kula ima fudbalsku budućnost potvrdili su naši najmlađi fudbaleri, okupljeni u fudbalskim klubovima Hajduk 1912 i Školi fudbala Kula S.

VRBAS – Gde je OFK Vrbas na velikoj fudbalskoj mapi?

Zlatne godine vrbaškog fudbala bile su 80-te prošlog veka, kada su bili stabilan drugoligaš u bivšoj Jugoslaviji. Posle raspada zemlje igrali su u trećem i drugom rangu, gde su se zadržali do 2004. godine. Zbog nedostatka finansijskih sredstava usledio je strmoglavi pad, i pre bankrota bili su poslednji u Vojvođanskoj ligi, ’’Zapad’’.

CRVENKA – Srebro i bronza za najmlađe karatiste Crvenke na Prvenstvu Srbije u Čačku!

Nakon pauze koja je napravljena usled vanrednog stanja nastalog zbog COVID -19 u organizaciji Karate federacije Srbije u Sportskoj hali „KK Borac“ u Čačku 20. juna 2020. godine je održano Prvenstvo Srbije za poletarce, pionire i nade.

KULA – 3 zlata za Hajduk na Prvenstvu Srbije za pionire i nade u...

U subotu (20.06.) u Čačku je održano Prvenstvo Srbije za poletarce, pionire i nade u organizaciji Karate Federacije Srbije. Karate klub "Hajduk" je nastupio sa 16 pojedinaca i 1 ekipom i postigli smo fenomenalne rezultate sa osvojenih čak 8 medalja, od čega 3 zlatne, 2 srebrne i 3 bronzane!

CRVENKA – Novi golovi za halu Slobodan Čile Mišković!

Danas su postavljeni novi golovi u hali u Crvenki koje je ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić obećao tokom svoje posete prošle nedelje.

KULA – Mladi teniseri “Hajduka” na prvenstvu Vojvodine

Na Otvorenom prvenstvu Vojvodine održanom u Sremskoj Mitrovici, za teniserke i tenisere do 10 godina starosti mali teniseri "Hajduka" iz Kule su u konkurenciji šest timova osvojili drugo mesto i vratili se sa srebrnim medaljama.

NEDELJNI INTERVJU – Dragan Momić, proslavljeni vrbaski rukometaš o svojim rukometnim uspesima i položaju...

Ove nedelje pričali smo sa Draganom Momićem, našim poznatim rukometašem iz Vrbasa koji je za vreme svoje rukometne slave osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu sa rukometnom reprezentacijom Jugoslavije. Sa nama je podelio svoje uspehe, objasnio razlog svog povratka u rodni grad gde i danas živi i dao savet mladim generacijama koje žele da se bave ovim sportom.

BAČKO DOBRO POLJE – II Memorijalni turnir “Marko Šimun Baja”

U Bačkom Dobrom Polju se 13. i 14. juna održava II Memorijani turnir u fudbalu "Marko Šimun Baja" za decu uzrasta od 2005. do 2012. godišta.

Opštinu Kula posetio je ministar sporta Vanja Udovičić

Proslavljeni vaterpolista i ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić obišao je danas RK Crvenka i ŽRK Laki u Crvenki.

KULA – Karate klub “Hajduk” na Reprezentativnom Kampu na Tari

U subotu 13. juna 2020. dve takmičarke karate kluba "Hajduk" iz Kule, Đikić Aleksandra i Kalmar Matea putuju na Taru na pripreme reprezentacije Srbije.

VRBAS – Počinje memorijalni turnir u malom fudbalu “Branko Radović – Lepi”

Četvrti memorijalni turnir u malom fudbalu "Branko Radović - Lepi" 2020 u Vrbasu, počinje 22. juna 2020. godine.

Crvenka, najslađe selo i neprikosnovena škola sporta koja je iznedrila generacije vrhunskih sportista

U vreme turske vladavine 1590. godine prvi put je zabeležena Crvenka sa četiri doma. Kroz Crvenku prošli su Turci, Nemci, Austrougari... I evo već nekoliko godina Crvenku posećuju ljudi iz raznih zemalja sveta čiji su preci bili Crvenčani.

Poslovni adresar

Marketing