Održan 3. Memorijalni turnir „Milan Sredanović“

Proteklog vikenda u Kuli je održan treći po redu Memorijalni turnir "Milan Sredanović". Organizatori turnira su FK "Hajduk 1912" i Opština Kula, a turnir se organizuje u znak sećanja na nekadašnjeg istaknutog golmana i fudbalskog radnika, Milana Sredanovića, čije ime nosi i stadion na kojem je turnir odigran. Učestvovalo je 64 ekipe, a prvi put turnir je imao internacionalni karakter, pošto je učestvovala i ekipa "Proletera" iz Teslića (RS). Na turniru su igrale generacije dečaka rođene 2010,2011,2012 i 2013. godine. U generaciji rođenoj 2010. godine prvo mesto osvojila je ekipa "Meridijana" iz Novog Sada, drugo mesto osvojila je Škola fudbala "Petrika" iz Novog Sada, a trećeplasirana ekipa je takođe iz "Srpske Atine", ekipa "Vojvodine". Kod godinu dana mlađih dečaka, prvak je ekipa "Vojvodine" iz Novog Sada, druga je ekipa "OFK Odžaci", a treće mesto pripalo je "Olimpiku" iz Beograda. U konkurenciji dece rođene 2012. godine prvo mesto je osvojio "Rad" iz Beograda, drugo "Žarkovo", takođe iz Beograda, a treća je ekipa "Krila Krajine" iz Bačke Palanke. U najmlađoj kategoriji dece rođene 2013. godine, šampion je Škola fudbala "GDM" iz Novog Sada, drugo mesto zauzela je ekipa "Meridijana", takođe iz Novog Sada, a treće mesto je pripalo ekipi "CFK" iz Vrbasa. Priznanja najuspešnijim ekipama i pojedincima uručili su Jelena Sredanović, ćerka pokojnog Milana Sredanovića, i Damjan Miljanić, predsednik opštine Kula. Kao i prethodnih godina, turnir je besprekorno organizovan i protekao je u fer i sportskoj atmosferi.

Prvenstvo Srbije – Karate klub MASTER T&M-KULA

KARATE UNIJA SRBIJE Prvenstvo Srbije-Osečina 15. maj 2022. godine Keković Petra-kate 1. mesto (starije pionirke 1. nivo) Elena Trivić-kate 1. mesto (nade 2. nivo) Sabo Teodora- kate 1. mesto (kadetkinje 3-4 nivo) Anastasia Andrek-kate 2. mesto (starije pionirke 1. nivo) Jovana Majstorović-kate 2. mesto (nade 2. nivo) Trener: Milorad Trivić i draga naša prof. Sandra Vujkov

NOVI USPESI KARATISTA CRVENKE NA TROFEJU SRBIJE – DUNAV KUPU U NOVOM BEČEJU

U nedelju 8. MAJA 2022. godine u Novom Bečeju u organizaciji Karate federacije Srbije i Karate saveza Vojvodine za mlađe kategorije je održan tradicionalni međunarodni i selektivni turnir za članove Reprezentacije: Trofej Srbije – Dunav kup.

Hajduci šampioni Kupa Srbije i u kadetskoj i u juniorskoj konkurenciji

U subotu (07.05.2022.) u Novom Bečeju je održan Kup Srbije za kadete, juniore i seniore, a u nedelju (08.05.2022.) takođe u Novom Bečeju je održan tradicionalni međunarodni turnir "Dunav Kup". Karate klub "Hajduk" je nastupio na oba takmičenja i to sa ukupno 44 pojedinačna nastupa i 5 ekipnih i postignuti su fantastični rezultati oba dana.

Radovi uveliko u toku na teniskim terenima TK „Hajduk”

Na teniskim terenima TK ''Hajduk'' u Kuli su uveliko u toku radovi. Planirano je da se radovi odvijaju fazno, te će se u prvoj fazi zameniti postojeća ograda, pristup terenima biće olakšan izgradnjom betonske staze. Predsednik Privremenog organa , Damjan Miljanić, ističe da će TK “Hajduk” dobiti i tribine kako bi svi ljubitelji ovog “belog” sporta mogli da navijaju za buduće šampione.

Pk “Bjelica” Vrbas ima 10 plivača na školskoj olimpijadi, prethodnog vikenda osvojio je 4...

U Novom Sadu proteklog vikenda održan je međunarodni “Uskršnji miting” u plivanju u organizaciji PK Vojvodina. Na ovom takmičenju za mlađe kategorije učestvovalo je 250 plivača iz 15 klubova iz Srbije i Slovenije.

KK „Hajduk“ najuspešniji na Kupu Vojvodine

U subotu (16.04.2022.) u Novom Bečeju je održan Kup Vojvodine za kadete, juniore i seniore na kome je Karate klub "Hajduk" nastupio sa čak 26 pojedinaca i sa 5 ekipa. Posle sjajnog nastupa i osvojenih 11 zlatnih, 5 srebrnih i 10 bronzanih medalja, naš klub je poneo titulu najuspešnijeg kluba na takmičenju u disciplini borbe.

Hajduk u dresu Reprezentacije Srbije na trci Beograd – Banja Luka 2022

Biciklistički klub Hajduk iz Kule u bojama Srbije!

2 zlata za Hajduk na „Zlatnom Pojasu Čačka“

U nedelju 10. aprila 2022. godine u Čačku je po 51. put održan prestižni, tradicionalni međunarodni turnir "Zlatni Pojas Čačka" za kadete, juniore i mlađe seniore na kom je nastupilo preko 700 takmičara iz Švedske, Turske, Mađarske, Crne Gore, Severne Makedonije, Slovenije, Austrije, BiH, Hrvatske i Srbije. Karate klub "Hajduk" je nastupio sa 12 pojedinaca i ostvarili smo odlične rezultate osvojivši 4 medalje, od čega 2 zlatne i 2 bronzane.

Hajduku pehar za najuspešniji klub na „Zlatnom Pojasu Čačka“

U subotu 02. aprila 2022. godine u Čačku je po 51. put održan prestižni, tradicionalni međunarodni turnir "Zlatni Pojas Čačka" za poletarce, pionire i nade na kom je nastupilo preko 800 takmičara iz preko 100 klubova iz Bugarske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Srbije. Karate klub "Hajduk" je postigao fenomenalne rezultate i proglašeni smo i zvanično za najuspešniji klub u generalnom plasmanu kada su borbe u pitanju. Nastupili smo sa 19 pojedinaca i 3 ekipe i osvojili smo ukupno 13 medalja od čega čak 5 zlatnih, 5 srebrnih i 3 bronzane.

SUBOTICA – SKUDN-11th European Karate Kup 2022. godine

U Subotici se od 01-03. marta 2022. godine održao SKUDN-11th European Karate Kup 2022. godine, na kome su Srbiju između ostalih predstavljale 3 takmičarke iz Karate kluba Master T&M iz Kule u disciplini KATE.

CRVENKA – ODRŽAN MALI SAJAM SPORTA

Danas je u Crvenki, u organizaciji Sportskog saveza Srbije i Ministarstva za sport i omladinu, a pod pokroviteljstvom opštine Kula održan prvi Sajam sporta. Svojevrsnom prazniku sporta prisustvovalo je više od hiljadu trista naših najmlađih sugrađana, a više od 40 sportskih organizacija iz kulske opštine je svoj toj deci približilo svoju sportsku granu, jednom rečju danas je bila priređena promocija sporta na teritoriji opštine Kula.

Hajduci uspešni u Čačku oba dana vikenda!

Iza nas je vrlo dinamičan i izuzetno uspešan vikend. U oba dana, Karate klub "Hajduk" je nastupio sa 16 boraca na dva različita takmičenja i osvojeno je ukupno 8 medalja od čega 1 zlatna, 2 srebrne i 5 bronzanih.

KK MASTER T&M iz Kule – takmičenje u Šapcu

U Šapcu se održao internacionalni karate turnir 26. marta 2022. godine, gde je učestvovalo 36 klubova iz Srbije i Republike Srpske.

Sportski auto i karting Savez Srbije danas je uručio plakete Damjanu Miljaniću i...

Sportski auto i karting Savez Srbije danas je uručio plakete predsedniku Privremenog organa opštine Kula, Damjanu Miljaniću i direktoru Turističke organizacije opštine Kula, Vladimiru Stankoviću za doprinos u razvoju auto i karting sportova na teritoriji opštine Kula. Plakete su Damjanu Miljaniću i Vladimiru Stankoviću uručili Petar Matović, generalni sekretar SAKSa i Zlatko Dobrota, predstavnik discipline kartinga SAKSa.

Srebro za Rvački klub „SMD“ iz Kule na Prvenstvu Vojvodine

Proteklog vikenda u hali „Dudova šuma“ u Subotici održano je Prvenstvo Vojvodine u rvanju za devojčice i dečake, u uzrastu stariji pioniri (do 15 godina).

Poslovni adresar