4 medalje za karatiste Hajduka na međunarodnom turniru „Beogradski Pobednik“

U Beogradu je u subotu 09. oktobra 2021. godine održan tradicionlani, prestižni, međunarodni turnir "Trofej Srbije - Beogradski Pobednik". Karate klub "Hajduk" je nastupio sa 10 takmičara starijih uzrasta u pojedinačnoj konkurenciji i postignuti su odlični rezultati. Osvojene su 4 medalje, od kojih 1 zlatna, 1 srebrna i 2 bronzane.

Svetski vicešampion Mihajlo Krnajac na prijemu kod predsednika opštine

Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić uprilio je danas prijem za Mihajla Krnajca, osvajača srebrne medalje u karateu na nedavno održanim Svetskim školskim igrama u Pančevu.

Kruna uspeha, PK ”Bjelica” ima reprezentativca Srbije na Komen kupu

Ogromno priznanje stiglo je iz Plivačkog saveza Srbije PK “Bjelica” Vrbas. Lenka Kozomora pozvana je u reprezentaciju Srbije da učestvuje na Komen kupu od 15 do 17.oktobra 2021. koji će biti održan u Beogradu.

KULA – 12 medalja na Kupu Srbije za Karate Klub „Hajduk“

U nedelju 03. oktobra 2021. godine u Mladenovcu održan je Kup Srbije za poletarce, pionire i nade u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Karate klub "Hajduk" je nastupio sa čak 19 pojedinaca i 4 ekipe i ostvareni su fenomenlani rezultati. Sa osvojenih 12 medalja od čega 3 zlatne, 2 srebrne i 7 bronzanih, KK "Hajduk" je bio jedan od najuspešnijiklubova na takmičenju u disciplini Borbe.

Sportski vikend u znaku Memorijalnog fudbalskog turnira „Boban Damjanović“

U subotu je u Sivcu, u organizaciji Fudbalskog kluba Polet održan Memorijalni fudbalski turnir „Boban Damjanović“ u pomen na preminulog bivšeg fudbalera „Poleta“ Bobana Damjanovića. Na Memorijalnom turniru je učestvovalo dvanaest ekipa dečaka rođenih 2013. godine, sve ono najbolje što u tom godištu ima fudbalska Vojvodina. Turnirske utakmice su počele u subotu u 9 sati, a „Bobanov“ memorijal je svečano otvoren u 11 časova.

NOVE MEDALJE ZA KARATISTE CRVENKE NA KUPU VOJVODINE U INĐIJI

U okviru kvalifikacija za Kup Srbije u Sportskom centru u Inđiji je 26. septembra 2021. godine u organizaciji Karate saveza Vojvodine održan Kup Vojvodine za poletarce, pionire i nade.

Karate klub „Hajduk“ najuspešniji klub na Kupu Vojvodine

U nedelju je u Inđiji održan Kup Vojvodine za poletarce, pionire i nade u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Karate klub "Hajduk" je nastupio sa čak 18 pojedinaca i 4 ekipe i ostvareni su sjajni rezultati. Sa osvojenih 10 zlatnih medalja KK "Hajduk" je ujedno bio i najuspešniji klub na takmičenju.

PRVENSTVO SRBIJE PIŠTOLJEM VELIKOG KALIBRA: Vrbašanima dve titule

Prvenstvo Srbije pištoljem velikog kalibra održano je u Vrbasu a najviše uspeha imali su strelci domaćeg Univerzala M, koji su osvojili i pojedinačnu ekipnu titulu.

Memorijalni turnir u fudbalu „Boban Damjanović“ u subotu u Sivcu

U organizaciji Fudbalskog kluba „Polet“ iz Sivca u subotu, 2. oktobra održaće se Memorijalni turnir u fudbalu „Boban Damjanović“. Pored domaćina, FK „Polet“, učešće su najavile ekipe: FK „Vojvodina“ Novi Sad, FK „Spartak“ Subotica, FK „Radnički“ Sombor, FK „Hajduk“ Kula, FK „Bečej“ Bečej, SF „Internacional“ Sombor, FK „Zak“ Sombor, FK „Tekstilac“ Odžaci, FK „Sutjeska“ Bačko Dobro Polje, FK „Subotica“ Subotica i FK „Dunav“ Bačka.

U nedelju trke, pojedine ulice zatvorene za saobraćaj

Vrbas će u nedelju, 19. septembra, biti domaćin I "Vrbaške trke", koji organizuju Vrbaški atletski klub i opština Vrbas.

Medalja za Karate klub „Hajduk“ na Svetskim Školskim Igrama, Mihajlu Krnajcu srebro!

U okviru Svetskih Školskih Igara koje se održavaju u Srbiji, Prve Svetske Školske Igre u karateu su održane u Pančevu (13.-14-09.2021.) u organizaciji Karate Federacije Srbije i Saveza za školski sport. Karate klub "Hajduk" je imao čak troje predstavnika na ovoj prestižnoj smotri i postigli smo fenomenalan rezultat osvajanjem srebrne medalja našeg borca Krnajac Mihajla.

Na Strelištu u Vrbasu održano Prvenstvo Vojvodine

Na Strelištu u Vrbasu u organizaciji SK "Univerzal-M" 12.09.2021. godine održano je Prvenstvo Vojvodine "C" program, pištolj velikog kalibra, domaće proizvodnje, 20+20. U pojedinačnoj konkurenciji Srđan Milović (SK "Univerzal-M" Vrbas) zauzeo je ubedljivo prvo mesto ispred Klubskog kolege Atile Nogradija i Svetislava Poštića iz SD "Pančevo 1813". I u ekipnoj konkurenciji SK "Univerzal-M" (S. Milović, B. Koprivica, A. Nogradi) zauzeo je prvo mesto. Nastupilo je 28 takmičara u pojedinačnoj konkurenciji i 5 ekipa.

Rukometaši Kikinde pobednici 22. „Čiletovog memorijala“

U Crvenki je u organizaciji Rukometnog kluba „Crvenka“ održan 22. po redu Memorijalni rukometni turnir „Slobodan Čile Mišković“ posvećen sećanju na najboljeg crvenačkog rukometaša, osvajača zlatne medalje na Olimpijskim igrama održanim 1972. godine u Minhenu u dresu reprezentacije Jugoslavije, za koju je odigrao 89 utakmica i postigao 60 golova. Uz domaćina, ekipu Crvenke, na „Čiletovom memorijalu“ su nastupili prošlogodišnji pobednik Proleter iz Zrenjanina, Kikinda i Vrbas.

U subotu Memorijalini turnir “Slobodan Čile Mišković” u Crvenki

Tradicionalni, Memorijalni turnir “Slobodan Čile Mišković” održaće se u subotu, 11. septembra u istoimenoj hali u Crvenki. Učesnici ovog, sada već prepoznatljivog turnira, su Proleter, Kikinda, Vrbas, i naravno domaćin Crvenka. U prvoj utakmici se sastaju domaćin RK Crvenka i RK Vrbas, a utakmica počinje u 15 časova. Svečano otvaranje turnira je zakazano za 16 časova. Utakmica između Proletera i Kikinde igraće se u 16.30 časova, nakon čega sledi borba za treće mesto. Finale je zakazano za 19 časova.

27. po redu memorijalni omladinski turnir fudbalera „Stevan Vilotić Ćele“

Fudbalski klub Hajduk i opština Kula će i ove godine biti deo 27. po redu memorijalnog omladinskog turnira fudbalera „Stevan Vilotić Ćele“, kojeg organizuje Fudbalski savez Srbije, a na kojem će nastupiti reprezentacije Mađarske, Crne Gore, Azerbejdžana i Srbije. Naš grad i Hajduk imaju čast da budu domaćini utakmice u kojoj će se sastati omladinske reprezentacije Srbije i Crne Gore. Ovaj susret će na stadionu „Milan Sredanović“ biti odigran danas, a počeće u 16 časova i 30 minuta. Svi na stadion. Čekamo vas!

Obezbeđeni dresovi i prevoz za najmlađe kategorije FK Hajduk 1912

Kao sto je bilo najavljeno prilikom sastanka predsednika opštine Damjana Miljanića i FK Hajduk-a ( 06. 06. 2021.) u novoj sezoni sve troškove i samu organizaciju prevoza petlića, pionira, omladinaca i kadeta FK Hajduk 1912 preuzće opština Kula. Takođe obezbeđena su i sredstva za 90 kompleta dresova za ove kategorije.

Poslovni adresar