NEDELJNI INTERVJU – Suveilj Suki Karimanović, predsednik Opšteg udruženja preduzetnika

Proglašenjem pandemije Covid-19 poćetkom marta, došlo je do uvođenja vanrednog stanja, policijskog časa... Sve je to paralizovalo život pa i privredu. Kakvo je stanje bilo i kakvo će biti sa preduzetnicima u našoj opštini? Na ova pitanja odgovarao je predsednik jednog od najstarijeg Opšteg udruženja preduzetnika u Vojvodini, Suveilj Suki Karimanović.

SIVAC – Na dva točka podržava akciju za pomoć maloj Sofiji

Milovan Bajčetić iz Sivca biciklom kroz Vojvodinu prikuplja neophodnu humanitarnu pomoć za jednogodišnju Sofiju Markuljević iz Beograda.

APATIN – Obaveštenje o terminu izvođenja tretmana

Obaveštavaju se građani opštine Apatin da će se u utorak, 02.06.2020. godine izvršiti tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji opštine sa početkom u 8:00 časova.

SOMBOR/ČONOPLJA – Uređenje centra Čonoplje

Na inicijativu stanovnika Čonoplje, od nedavno zgrada Mesne zajednice u ovom naseljenom mestu ima renoviranu fasadu, a trenutno se radi i na uređenju centra sela, izgrađena je staza, a sadi se i novo zelenilo.

Da li ćete dobiti 100 evra ako NEMATE važeću ličnu kartu?

Imamo dobre vesti za sve one kojima su dokumenta istekla, a to je da oni ipak imaju pravo na pomoć od 100 evra.

KULA – Lokalna samouprava Kula dobitnik zahvalnice od strane Ministarstva odbrane

Ministarstvo odbrane Republike Srbije, putem centra Ministarstva odbrane u Somboru, uručilo je zahvalnicu lokalnoj samoupravi Kula za doprinos i podršku u sprečavanju i suzbijanju zarazne bolesti COVID-19.

Pitate se zašto još niste dobili 100 EVRA i da li država može da...

Kada ću dobiti novac, u kom roku moram da ga podignem, i da li država ukoliko to ne učinim u narednih nekoliko meseci, ima pravo da ga povuče sa računa predstavljaju tri najčešća pitanja kada govorimo o novačanoj pomoći države.

Evo kada će biti dozvoljene EKSKURZIJE, a kada PROSLAVE MATURSKIH VEČERI!

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević izjavio je danas da od 1. juna mogu da se organizuju đačke ekskurzije.

SIVAC – Sivac je “sređivan” prethodne nedelje od strane JKP-a “Radnik”

Radnici JKP ‚‚Radnik” su tokom prethodne nedelje intenzivno radili na održavanju higijene javnih površina i na uređenju zelenih površina u naselju.

Poštanska štedionica za vikend postavlja MOBILNU EKSPOZITURU u Kuli i Crvenki

Mobilna ekspozitura banke ‚‚Poštanska štedionica” biće postavljena u Kuli i Crvenki u petak i subotu.

Nastavak deratizacije na teritoriji opštine Kula

Sistematska akcija deratizacije domaćinstava u Sivcu, Ruskom Krsturu, Kruščiću i Liparu, biće nastavljena danas.

KULA – Crveni krst daruje novorođene bebe

U nedelji Crvenog krsta ova organizacija već tradicionalno daruje novorođene bebe i njihove mame
skola-petefi

KULA – GLASAJTE ZA MALIŠANE IZ OŠ PETEFI BRIGADA

NALED i Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“ u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Zavodom za unapređenje obrazovanja i vaspitanja, i Republičkim sekretarijatom za javne politike, i uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) raspisali su Konkurs za izbor najbolјih primera nastave na dalјinu pod nazivom "Magija je u rukama nastavnika".

Krizni štab je doneo odluku o novim merama od 1. juna

Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 doneo je danas nove odluke u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom u Srbiji.

Na RTS 3 pripremna nastava za osmake za polaganje završnog ispita

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je danas da će od 3. do 15. juna na kanalu RTS 3 biti emitovana nastava na daljinu za učenike osmog razreda koji se pripremaju za malu maturu i upis u srednju školu.

EPS omogućava PRODUŽETAK roka za plaćanje i POPUSTE od pet odsto za SVE

JP "Elektroprivreda Srbije" omogućilo je svim građanima produžetak roka za plaćanje računa i mogućnost ostvarivanja popusta od pet odsto na sve račune koji su izdati nakon uvođenja vanrednog stanja.

Poslovni adresar

Marketing