Dobar odziv građana za vakcinaciju u opštini Kula

Danas je u Kuli nastavljena masovna imunizacija stanovništva protiv korona virusa. U toku današnjeg dana biće vakcinisano oko 150 građana iz cele opštine.

ODŽACI – Zamenica predsednika Opštine u poseti Udruženju za pomoć MNRO

Povodom početka drugog polugodišta zamenik predsednika opštine Odžaci Dejana Salaj i pomoćnik predsednika Igor Praća obišli su Udruženje za pomoć MNRO opštine Odžaci i tom prilikom uručili korisnicima dnevnog boravka „Zlatna barka" prigodne poklone, uz želju da u saradnji sa vaspitačima nastave da postižu nove uspehe.

VRBAS – Počela vakcinacija stanovništva

U Domu zdravlja "Veljko Vlahović" u Vrbasu juče je počela vakcinacija građana koji su se prijavili za vakcinu kineskog proizvođača "Sinofarm". Građani koji su se prijavili putem servisa na portalu E uprava ili putem telefonskog servisa na broju 0800-222-334 prethodno su dobili poziv od kol-centra za imunizaciju.

ODŽACI – Apel dobrovoljnim davaocima krvi

Crveni krst Odžaci u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine,organizuje u januaru mesecu tri akcije dobrovoljnog davanja krvi u Odžacima,Karavukovu i Srpskom Miletiću.

Isplata redovne i privremene novčane naknade nezaposlenim licima za decembar

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim licima za decembar 2020. godine, u četvrtak 21. januara 2021. godine.

Otvoren punkt za imunizaciju u Kuli: Vakcinisan prvi najstariji građanin

Devedesetjednogodišnji Petković Milinko iz Kule je prvi naš najstariji sugrađanin koji je primio vakcinu protiv korona virusa.

U Sivcu održano plivanje za Časni krst

U organizaciji fondacije "Vetrenjača" iz Sivca, po prvi put u našoj opštini se organizovalo plivanje za Časni krst na Bogojavljenje u Sivcu.

U Zapadnobački okrug stiglo 1.800 Sinofarmovih vakcina

U Zavod za javno zdravlje u Somboru dopremljeno je 1.800 vakcina proizvođača Sinofarm iz Kine, potvrđeno je RTV u Zavodu.

Predsednik opštine Kula održao sastanak sa predstavnicima komunalnih preduzeća i mesnih zajednica

U maloj sali Skupštine opštine Kula predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, održao je danas sastanak sa predstavnicima komunalnih preduzeća i mesnih zajednica, a jedna od tema je bila početak masovne imunizacije na teritoriji opštine Kula.

VRBAS – U drugom polugodištu više đaka u klupama

Juče je i zvanično počelo drugo polugodište u svim osnovnim i srednjim školama u opštini Vrbas, a odziv dece u školskim klupama je mnogo veći nego u prvom polugodištu.

Održana sednica Kriznog Štaba: Definisan punkt za imunizaciju u Kruščiću i Zaključci Štaba

Na današnjoj sednici Štaba za vanredne situacije opštine Kula, predsednik opštine Kula i komandant Štaba, Damjan Miljanić je rekao da se situacija u opštini Kula i dalje ocenjuje kao vanredna i da mere koje je Štab doneo ostaju na snazi. Potom je istakao da su, u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave preduzete sve neophodne mere da se krene sa masovnom imunizacijom.

VRBAS – Očišćeni svi putni pravci

Ekipe Zimske službe JKP „Komunalac“ Vrbas zbog snega i poledice tokom vikenda imale su pune ruke posla.

Počinje masovna imunizacija u Opštini Kula

U Srbiji je nedavno počela vakcinacija protiv korona virusa koji je do sada u svetu odneo više od 1,7 miliona života.

Počelo drugo polugodište za đake osnovnih i srednjih škola

Danas je počelo drugo polugodište za đake osnovnih i srednjih škola, a nastava nastavlja da se odvija po modelu koji je primenjivan i u prvom polugodištu, od septembra 2020. godine.

Kakvo nas vreme čeka narednih dana?

Nakon ledenog vikenda sa snegom, sredinom nedelje očekuje nas šokantan prelaz iz minusa u plus.

U Vojvodini nova 483 slučaja

Institut za javno zdravlje Vojvodine saopštio je danas da su u protekla 24 sata na teritoriji pokrajine registrovana 483 nova slučaja zaraze infekcije korona virusom, pa je ukupan broj aktivnih slučajeva na teritoriji Vojvodine 13.891.

Poslovni adresar