ODŽACI – Još jedan u nizu partner u projektu „Inkluzivno predškolsko vaspitanje i obrazovanje...

Stomatolog dr Olivere Lončar je u okviru projekta „Inkluzivno predškolsko obrazovanje i vaspitanje“ i mobilnog savetovališta realizovala edukativne radionice: „Skrining zuba dece“. Cilj ovih radionica je obuka dece u održavanju oralne higijene i upoznavanje sa zdravstvenim stilovima života.

CRVENKA – Srednja stručna škola u Crvenki organizuje humanitarnu akciju za UNU VUKANAC

U Srednjoj stručnoj školi u Crvenki, u petak, 30. oktobra treba da bude održana humanitarna akcija u kojoj će biti prikupljan električni i kompjuterski otpad.

KULA – Postavljena letnja učionica u OŠ “Petefi brigada”

Uz podršku partnera, juče je oplemenjeno dvorište OŠ "Petefi brigada" u Kuli sa tri kombinovana mozaik stola za letnju učionicu. Stolove su donirali Šećerana Crvenka, Sojaprotein iz Bečeja i Veolia, najveća francuska kompanija u oblasti prečišćavanja otpadnih voda.

U Zapadnobačkom okrugu dolazi do diskretnog POGORŠANJA kada je reč o obolelima od korona...

U somborskoj Opštoj bolnici, kažu, da u Zapadnobačkom okrugu dolazi do diskretnog pogoršanja, kada je reč o obolelima od korona virusa.

VRBAS – Otvaranje prodajne izložbe radova iz KREATIVNE I KROJAČKE RADIONICE ZAJEDNIČKOG PROGRAMA...

U sredu, 28.10.2020. godine u 18 časova, Crveni krst Vrbas otvara prodajnu izložbu radova iz KREATIVNE I KROJAČKE RADIONICE ZAJEDNIČKOG PROGRAMA ZA INKLUZIJU.

Kineski investitori žele da ulažu u Kulu

Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić sastao se danas sa predstavnicima kineske kompanije „Minth Automotive Europe“ koji su zainteresovani da investiraju u opštinu Kula.

ODŽACI – Obilazak Doma zdravlja u Odžacima

Predsednik opštine, Goran Nikolić, obišao je zaposlene u Domu zdravlja Odžaci. Povod posete bila je aktuelna epdemiološka situacija, kao i problemi sa kojima se zaposleni u Domu zdravlja susreću u svakodnevnom radu, ali i projekti čija se realizacija planira u narednom periodu.

Evo koliki je broj UMRLIH u odnosu na prošlu godinu

Tokom devet meseci ove godine broj umrlih u Srbiji veći je u odnosu na isti period 2019. godine za 3,6 procenata odnosno 2.718 osoba, objavio je Republički zavod za statistiku (RZS).

ODŽACI – Nova krovna konstrukcija na fiskulturnoj sali u OŠ “Bora Stanković” u Karavukovu

Radovi na krovnoj konstrukciji fiskulture sale u Osnovnoj školi "Bora Stanković" u Karavukovu su završeni.

VRBAS – Akcije dobrovoljnog davanja krvi u novembru

Crveni krst Vrbas u saradnji sa Zavodom za transfuziju Vojvodine i Crvenim Krstom Vojvodine organizuje akcije dobrovoljnog davanja krvi u skladu sa javnozdravstvenim merama u Republici Srbiji i prema Uputstvu za realizaciju akcija dobrovoljnog davanja krvi.

VRBAS – Sanirana građevinska deponija

Ekipe komunalnih radnika Poslovne jedinice „Čistoća“ JKP “Komunalac“ Vrbas sanirale su deponiju građevinskog materijala u Vrbasu, koja je smeštena na kraju Ulice Milivoja Čobanskog. Deponja se prostire na preko 15 000 kvadratnih metara.

Akcije dobrovoljnog davanja krvi u Ruskom Krsturu i Kruščiću

Iz Crvenog krsta Kula pozivaju sve dobrovoljne davaoce krvi da se odazovu još jednoj akciji i daju krv, u utorak, 27. oktobra 2020. godine od 08.30 do 11 časova u Ruskom Krsturu, u prostorijama Mesne zajednice. Istog dana akcija će biti održana i u Kruščiću, takođe, u prostorijama Mesne zajednice od 12,00 do 13,00 časova.

Kakvo nas vreme čeka narednih dana?

Početak ove nedelje biće sunčan dok od sredine kreće naoblačenje. Međutim cele nedelje će biti suvo uz povremeni vetar.

KULA – Predstavnici SUBOS-a održali sastanak sa predsednikom opštine Kula

Uoči posete Sivcu i porodičnoj kući Miroslava Marinkova, predstavnici SUBOS-a su održali sastanak sa predsednikom opštine Kula Damjanom Miljanićem i njegovim saradnicima.

Obaveštenje za ugostitelje koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanim ugostiteljskom objektu

Opština Kula je danas uputila poziv ugostiteljima koji na njenoj teritoriji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanim ugostiteljskom objektu da ispune svoju zakonsku obavezu i prijave se radi evidentiranja i unošenja u Centralni informacioni sistem u ugostiteljstvu i turizmu (eTurista).

ODŽACI – Početak radova na zameni krovnog pokrivača u OŠ „BORA STANKOVIĆ“ u...

U Osnovnoj školi „Bora Stanković“ u Karavukovu u toku je zamena krovnog pokrivača na fiskulturnoj sali i tim povodom predsednik opštine, Goran Nikolić, obišao je ovu školu.

Poslovni adresar