Naslovna Ključne reči Lokalni izbori u opštini Kula 2018

Ključna reč: Lokalni izbori u opštini Kula 2018

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković je 28. oktobra odluku o raspisivanju izbora za odbornike skupština opština Kula, Kladovo, Lučani i Doljevac. Lokalni izbori u opštini Kula su zakazani za nedelju, 16. decembar 2018. godine.

OIK utvrdio konačne rezultate glasanja na lokalnim izborima u opštini Kula

KULA - Na sednici Opštinske izborne komisije opštine Kula, koja je održana neposredno posle izbora, zaključeni su rezultati glasanja na osnovu izbornog materijala primljenog od biračkih odbora.

Lokalne izbore na Portalu „Naše Mesto“ pratilo skoro 8.000 ljudi

KULA - Naša redakcija je juče uživo pratila sva dešavanja na lokalnim izborima u opštini Kula. Interesovanje građana za sve izborne aktivnosti bilo je zaista veliko i zahvaljujući tome ostvarili smo novi rekord po broju otvorenih stranica.

(POSLEDNJA VEST) Najnovija informacija o raspodeli mandata u opštini Kula

KULA - Juče su u opštini Kula održani vanredni lokalni izbori. Portal Naše Mesto je pratio kompletan izborni proces, a sada imamo i informaciju o raspodeli mandata, koja bi mogla biti konačna.

(VIDEO) Izjave SPS-a, POKS-a i Kritične mase odmah nakon prvih rezultata

KULA - U izbornoj noći odmah nakon objavljivanja prvih nezvaničnih rezultata lokalnih izbora, ekipa našeg portala je posetila odbore SPS-a, POKS-a i "Kritične mase" gde smo snimili izjave njihovih predstavnika.

(REZULTATI GLASANJA) Prvi nezvanični rezultati sa lokalnih izbora u opštini Kula

KULA - U redakciju Portala "Naše Mesto" polako pristižu prvi nezvanični rezultati sa biračkih mesta, pa vam ovom prilikom prenosimo najnovije informacije.

Pitali smo predstavnike izbornih lista: Koja su vaša očekivanja?

KULA - Biračka mesta na teritoriji opštine Kula su zatvorena i sada sledi najvažniji deo, a to je upravo prebrojavanje glasova. Kako je protekao izborni dan i koja su očekivanja pitali smo predstavnike svih osam izbornih lista.

Zatvorena biračka mesta u opštini Kula, izlaznost 49.5 odsto

KULA - Tačno u 20:00 časova zatvoreno je svih 40 biračkih mesta u opštini Kula. Prema našim saznanjima, nisu zabeleženi incidenti koji bi mogli da ugroze izborni proces.

Temperatura sve niža, ali građani Kruščića ipak izlaze na glasanje

KRUŠČIĆ - Kao što smo i najavili, ekipa Portala "Naše Mesto" je posetila i biračko mesto broj 39 u Kruščiću.

Na biralištima u Sivcu sve regularno, prvi glasači stigli pre otvaranja

SIVAC - Obilazak biračkih mesta u opštini Kula nastavljamo u Sivcu gde smo svratili do Mesne zajednice i prostorija Narodne biblioteke.

Crvenčani izašli na glasanje, posetili smo biračka mesta broj 21 i 23

CRVENKA - U poslepodnevnim časovima naša ekipa je posetila dva biračka mesta u Crvenki, kako bismo iz prve ruke dobili informacije o izlaznosti i eventualnim nepravilnostima.

Na biračkom mestu broj 6 u Kuli do sada glasalo 244 glasača

KULA - Ostalo je manje od četiri sata do zatvaranja biračkih mesta u opštini Kula, a mi smo iskoristili priliku da posetimo i biračko mesto broj 6.

Više od 30 odsto građana opštine Kula izašlo na birališta do 15 časova

KULA - Ostalo je još nešto više od četiri sata do zatvaranja biračkih mesta u opštini Kula. Pozivamo građane da izađu na glasanje, ukoliko to već nisu učinili.

Do četrnaest časova na birališta u opštini Kula izašlo 28,58 odsto građana

KULA - Građani opštine Kula glasaju danas za jednu od osam lista koje su ušle u trku za lokalni parlament.

Posetili smo biračka mesta 13, 14 i 15, evo kako teku izbori

KULA - Naša ekipa obišla je biračka mesta 13, 14 i 15 koja se nalaze na prostoru Mesne zajednice "Donji grad" i na licu mesta saznala kakva je izlaznost birača u ovom delu Kule i kako protiče glasanje.

(FOTO) Jutros na ulicama Kule bilo mirno, izborna atmosfera se polako podiže

KULA - Da je u Kuli atmosfera izborna, može se primetiti na svakom koraku. U ranim jutanjim časovima ulicama se kretao veći broj vozila, dok je najveći broj građana bio na pijaci.

Izlaznost u opštini Kula do podne nezvanično 21,71 odsto

KULA - Građani opštine Kula su u prva četiri sata od otvaranja birališta krenuli da obavljaju svoju građansku dužnost u velikom broju, uprkos lošim vremenskim uslovima.

Poslovni adresar