Media kit

U cilju što kvalitetnije promocije Portala „Naše Mesto“, za sve kolege novinare, grafičke dizajnere, organizacije, udruženja i pojedince, obezbedili smo naše logotipe u standardnim formatima kako biste ih sa lakoćom preuzeli i upotrebili u svojim grafičkim rešenjima. Bilo da dizajnirate flajer, plakat ili banner reklamu koja uključuje logo Portala „Naše Mesto“, sigurni smo da će vam ovaj media kit biti od velike pomoći.

Portal „Naše Mesto“, zadržava autorska prava na grafička rešenja koja se nalaze na ovoj stranici. Svako namerno kršenje ovih prava i korišćenje logotipa u bilo koje druge svrhe osim u svrhe promocije Portala „Naše Mesto“, podleže kaznama propisanim u Zakon o autorskom i srodnim pravima Republike Srbije („Sl. glasnik RS“, br. 104/2009, 99/2011, 119/2012 i 29/2016 – odluka US).

Preuzmite logotipe za Vaše potrebe:Banner reklame:

Banner reklame možete preuzeti tako što ćete pomeriti kursor miša na željeni banner, kliknite desni klik, „Save image as…“ i sačuvajte na željenu lokaciju u svom računaru. Ili ga jednostavno možete pozvati direktno sa našeg portala, tako što ćete na svoj sajt kopirati direktni link do banner reklame. (Kliknete desni klik, „Open image in new tab“ i kopirate URL adresu).

Banner reklame su optimizovane za brzo učitavanje!

Pravilno linkovanje banner reklame ka Portalu „Naše Mesto“ podrazumeva korišćenje sledeće URL adrese: https://www.nasemesto.rs i upotrebu „follow“ linka.

720x90px – GIF:

468×60 – GIF:

300×300 – GIF: