Naslovna Projekti Naši Seniori

Naši Seniori

Gradovi Južnobačkog okruga, među kojima prednjači Vrbas, imaju tradiciju i prilično razvijenu mrežu brige o starijim sugrađanima i sugrađankama. Gerontološki centri, klubovi, udruženja penzionera, organizacije invalida rada, narodne kuhinje, čiji korisnici su u najvećem broju stare osobe. Opština Vrbas je pozitivan primer koji pokazuje kako se može voditi briga o starijim osobama, pružiti im se podrška i podsticaj na učešće u društvenom, kulturnom i svakom drugom segmentu života lokalne zajednice, i omogućiti dostojanstven život, ugodnije i lepše treće doba.

Projekat sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Vrbasu cilju, ostvarivanja i unapređenja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2023. godini.

Obeležavanje 76-godišnjice Dana penzionera Opštine Vrbas

Već dugi niz godina Udruženje Opštine Vrbas neumorno održava ovu vremešnu zajednicu aktivnom, brinući o njenim članovima, održavajući dobre međususedske odnose sa penzionerima iz drugih udruženja i opština drugih prijateljskih gradova Srbije. Upravo ovo udruženje obeležilo je 8. juna 2023. godine sedamdesetšestogodišnjicu svog postojanja i rada.

Poslovni adresar