Naslovna Ključne reči Odžaci

Ključna reč: Odžaci

40 miliona dinara za sanaciju vodovodne mreže

Iz pokrajinskog budžeta 740 miliona dinara za poljoprivredu, vodoprivredu i lokalni razvoj. Sredstva opštini Odžaci odobrena i za izradu projektne dokumentacije za izgradnju gasnih kotlarnica u Predškolskoj ustanovi „Poletarac“ i OŠ “Kosta Stamenković“.

Uplaćena novčana sredstva udruženjima penzionera i udruženjima građana u oblasti zaštite lica sa invaliditetom

Opština Kula uplatila je danas novčana sredstva udruženjima penzionera i udruženjima građana u oblasti zaštite lica sa invaliditetom. Ukupan iznos opredeljenih sredstava za ove namene u 2021. godini iznosi 1.500.000,00 dinara, što je za 500.000,00 dinara više u odnosu na prošlu godinu.

U subotu počinje kupališna sezona na bazenu u Odžacima

Bazen u Odžacima otvara se sutra 03. jula u 10:00 časova. Odžačani će spas od letnje vrućine konačno moći da potraže na gradskom bazenu.

Proglašen Dan žalosti povodom smrti stradalog dečaka na Olimpijskom bazenu u Odžacima

Povodom smrti maloletnog B.P. (10) tragično nastradalog na Olimpijskom bazenu u Odžacima, proglašava se Dan žalosti na teritoriji opštine Odžaci.

ODŽACI – Utopio se dečak u bazenu!

Telo desetogodišnjeg dečaka B. P. bez znakova života pronađeno je sinoć oko 22.20 sati na dnu gradskog bazena u Odžacima kod Sombora, prenose mediji.

ODŽACI – Najavljeno isključenje vode

Obaveštavamo građane Odžaka da sutra, 01.06.2021.godine, u periodu od 9 do 11 časova, neće biti vode zbog radova na hidranskoj mreži.

ODŽACI – Najavljeno isključenje vode

Obaveštavaju se građani Odžaka dadanas od 10 časova, neće biti vode zbog radova u Domu zdravlja.

11. maj – Nacionalni dan dobrovoljnih davalaca krvi

Povodom 11. maja – Nacionalnog dana dobrovoljnih davalaca krvi, Crveni krst Odžaci dobrovoljnim davaocima krvi čestita praznik uz iskrenu i lepu želju da budete zdravi i srećni i volite druge ljude kao što ste i do sada.

ODŽACI – Obaveštenje o radu JKP ”Usluga” za vreme praznika

Obaveštavaju se građani opštine Odžaci da Javno komunalno preduzeće "Usluga" Odžaci neće raditi u petak (30.04.), kao ni u ponedeljak (03.05.) i utorak (04.05.) zbog uskršnjih i prvomajskih praznika.

ODŽACI – JKP “Usluga” obezbedilo novu kombinovanu mašinu

JKP "Usluga" obezbedilo je novu kombinovanu mašinu.

7. april – Svetski dan zdravlja

Svake godine 7. aprila obeležava se Svetski dan zdravlja kao godišnjica osnivanja Svetske zdravstvene organizacije (SZO).

Na području opštine Kula jedna saobraćajna nezgoda

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede.

DERONJE – Najavljeno isključenje vode

Obaveštavaju se stanovnici naseljenog mesta Deronje da sutra, 06.04.2021. godine, u periodu od 9 do 12 časova, neće biti vode zbog čišćenja bazena na vodovodu.

ODŽACI – Obaveštenje o imunizaciji

Obaveštavaju se građani opštine Odžaci da od danas mogu da se prijave za vakcinaciju u svojim ambulantama, bez potrebe da se prijavljuju na sajtu E - uprave.

ODŽACI – Potpisivanje Ugovora o sufinansiranju u oblasti sporta

U Sali opštinskog veća potpisani su ugovori o sufinansiranju u oblasti sporta, godišnji programi sa sportskim organizacijama sa teritorije opštine Odžaci.

Potpisan ugovor između Ministarstva zaštite životne sredine i opštine Odžaci za finansiranje zamene kotlova...

Zamenica predsednika opštine Odžaci, Dejana Salaj, potpisala je danas u Vladi Republike Srbije ugovor sa ministarkom zaštite životne sredine, Irenom Vujović, za finansiranje zamene kotlova u javnim ustanovama, u cilju prelaska na ekološki čistije energente.

Poslovni adresar