Naslovna Ključne reči Odžaci

Ključna reč: Odžaci

U Kuli NIJEDNA saobraćajna nezgoda, u Odžacima TRI

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i šest osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača.

ODŽACI – Najavljena isključenja struje za ponedeljak i utorak

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Odžacima za ponedeljak 21. septembar i utorak 22. septembar 2020. godine.

ODŽACI – Uručeni udžbenici deci romske nacionalnosti

Dejana Salaj, zamenica predsednika opštine Odžaci, i Andrija Đurić, koordinator poslova za pitanja romske nacionalne manjine, uručili su udžbenike deci romske nacionalnosti sa teritoriji opštine Odžaci.

ODŽACI – Najavljena isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Odžacima za četvrtak 17. septembar i petak 18. septembar.

U opštini Kula JEDNA saobraćajna nezgoda, u Odžacima DVE

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je pet osoba zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača.

ODŽACI/VRBAS – Najavljena isključenja struje za ponedeljak

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje za Odžake i Vrbas za ponedeljak, 14. septermbar 2020. godine.

ODŽACI – Raspisan likovni konkurs NAŠA EKOLOŠKA LEPOTA

Ekološki pokret Odžaka raspisuje tradicionalni opštinski likovni konkurs“ Naša ekološka lepota“.

RUSKI KRSTUR/ODŽACI/VRBAS – Najavljena isključenja struje za četvrtak i petak

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Ruskom Krsturu, Odžacima i Vrbasu za četvrtak 10. septembar i petak 11. septembar 2020. godine.

ODŽACI – Obaveštenje za učenike koji borave u domu u Somboru

Obaveštavaju se učenici koji borave u Domu učenika u Somboru, a koriste usluge prevoza JKP "Usluga" Odžaci, da je povratak danas u 15:00 i 18:00 časova.

ODŽACI – Novi kapaciteti i nove mogućnosti za zapošljavanje Roma

Opština Odžaci realizuje Projekat „Novi kapaciteti i nove mogućnosti za zapošljavanje“. Projekat se realizuje u okviru Programa „Podrška EU inkluziji Roma – Osnaživanje lokalnih zajednica za inkluziju Roma“ koji sprovodi Stalna koferencija gradova i opština i koji finansira Evropska unija kroz IPA 2016.

ODŽACI – Saopštenje Štaba za vanredne situacije

Štab za vanredne situacije opštine Odžaci juče se obratio građanima i ovim putem apelovao na građane da poštuju donete mere u cilju sprečavanja širenja virusa Covid-19 i da ne organizuju proslave.

ODŽACI – Red vožnje JKP USLUGA Odžaci

JKP Usluga Odžaci obaveštava učenike srednjih škola o redu vožnje.

ODŽACI – Predškolska ustanova POLETARAC radiće u ograničenom kapacitetu

Predškolska ustanova Poletarac, od 1. septembra radiće u ograničenom kapacitetu, koji podrazumeva boravak 50% dece od zakonom predviđenog normativa za određeni uzrast dece, u svih 11 objekata ustanove.

ODŽACI – Obaveštenje O PREVOZU za učenike koji borave u domu srednjih učenika u...

Obaveštavaju se učenici sa teritorije opštine Odžaci koji borave u domu srednjih učenika u Somboru o terminu polazaka prevoza za 31. avgust 2020. godine.

ODŽACI – Krizni štab doneo NOVE MERE

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Odžaci na sednici održanoj dana 27. avgusta 2020. godine doneo je nove mere u cilju suzbijanja, sprečavanja i gašenja epidemije Covid-19

ODŽACI – UHAPŠEN zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su M. G. (1956) iz Odžaka zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Poslovni adresar

Marketing