Naslovna Ključne reči Odžaci

Ključna reč: Odžaci

U Zapadnobačkom okrugu 1.456 zaraženih korona virusom

Prema poslednjim podacima u Zapadnobačkom okrugu je 1.456 inficiranih koronavirusom, a Sombor i Odžaci su na svojim teritorijama prvi u okrugu uveli vanrednu situaciju. Na Odeljenju za kovid u Opštoj bolnici "dr Radivoj Simonović" leči se 82 pacijenta, a šest je na mehaničkoj ventilaciji.

ODŽACI – Sastanak Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Odžaci

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Odžaci održao je sastanak na kojem je razmatrana aktuelna epidemiološka situacija na teritoriji opštine Odžaci.

ODŽACI – Najavljena isključenja vode

Obaveštavaju se građani naseljenog mesta Odžaci da zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži neće biti vodosnabdevanja u sredu, 25.11.2020. godine, u periodu od 9 do 12 časova.

ODŽACI – Proglašena vanredna situacija

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Odžaci na vanrednoj sednici održanoj dana 23.11.2020. godine, doneo je zaključak kojim se predlaže predsedniku opštine Odžaci da proglasi vanrednu situaciju na celoj teritoriji opštine Odžaci.

ODŽACI – Održana 4. sednica Skupštine opštine Odžaci

Sednica Skupštine opštine Odžaci održana je danas u velikoj sali Sportsko centra Odžaci sa početkom u 12 časova. Sednicom je predsedavala zamenica predsednika Skupštine opštine Odžaci, Aleksandra Ćirić.

ODŽACI – Obaveštenje o izmeštanju COVID ambulante

Obaveštavaju se građani opštine Odžaci da će COVID ambulanta, koja se trenutno nalazi u objektu stacionara, biti premeštena u objekat nekadašnjeg antituberkuloznog dispanzera (ATD) od 19.11.2020. godine, ulaz iz ulice Mostonga.

ODŽACI – Najavljena isključenja vode

Obaveštavaju se građani Odžaka da će tokom današnjeg poslepodneva doći do isključenja vode. Do isključenja vode će doći i od ponoći do 5 časova ujutru.

ODŽACI – Sednica Skupštine opštine Odžaci zakazana za petak

4. sednica Skupštine opštine Odžaci zakazana je za petak, 20. novembar 2020. godine. Sednica će se održati u višenamenskoj sali Sportskog centra sa početkom u 12 časova.

Na području opštine Kula evidentirano je ŠEST saobraćajnih nezgoda, u Odžacima JEDNA

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 17 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i 10 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je deset vozača.

ODŽACI – Nove naredbe Štaba za vanredne situacije

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Odžaci na sednici održanoj dana 16.11.2020. godine donosi:

ODŽACI – Održana 5. sednica Opštinskog veća opštine Odžaci

5. sednica Opštinskog veća održana je danas, 16.11.2020. godine, u sali Opštinskog veća, sa početkom u 09,00 časova.

ODŽACI – Najavljena isključenja vode

Obaveštavaju se građani Odžaka da će večeras, 13.11.2020. godine, i u narednim danima u periodu od 2 do 5 časova, dolaziti do isključenja vode zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži.

ODŽACI – Obaveštenje za poreske obveznike – četvrta akontacija

Obavešatavaju se poreski obveznici, pravna lica, fizička lica i preduzetnici da četvrta akontacija za plaćanje lokalnih prihoda, poreza na imovinu, naknade za zaštitu životne sredine, lokalne komunalne takse, naknade za zauzeće javne površine dospeva 16.11.2020. godine. Uplatnice za nezmirene obaveze za lokalne prihode biće dostavljenje na kućne adrese.

ODŽACI – Produžavanje roka za dostavljanje likovnih radova za konkurs „NAŠA EKOLOŠKA LEPOTA“

Zbog aktuelne epidemiološke situacije, Ekološki pokret Odžaka produžava rok za slanje radova za likovni konkurs „Naša ekološka lepota“ do kraja februara 2021. godine.

ODŽACI – Obaveštenje za učenike koji koriste usluge prevoza JKP “Usluga”

Obaveštavaju se učenici koji koriste usluge prevoza JKP "Usluga" Odžaci, a borave u domu u Somboru, da je povratak iz Sombora za mesta opštine Odžaci sutra, 10.11.2020. godine, u 16 časova.

ODŽACI – Promene u odnošenju smeća zbog državnog praznika

Javno komunalno preduzeće „Usluga" Odžaci neće raditi u sredu, 11.11.2020. godine, zbog državnog praznika.

Poslovni adresar