Naslovna Ključne reči Ravno Selo

Ključna reč: Ravno Selo

Dodelom nagrada svečano zatvoren 7. Ravno Selo Film Festival

Pod tradicionalnim sloganom „Selom kruže filmske priče" u nedelju, 30. juna u Ravnom Selu završen je 7. Ravno Selo Film Festival, međunarodni festival prvog ili drugog filma. Tokom četiri dana festivala prikazano je više od 40 filmova iz 19 zemalja, a na svečanom zatvaranju dodeljene su i vredne nagrade.

Glumica Ana Lečić u fokusu filmskog festivala u Ravnom Selu

Međunarodni festival prvog ili drugog filma u Ravnom Selu održaće se od 27. do 30. juna, a u fokusu ovogodišnjeg izdanja biće mlada glumica Ana Lečić, dok će žiri takmičarskog programa uz nju činiti reditelj Marko Novaković i glumac Milan Radonjić, saopštili su organizatori.

SEDMI RAVNO SELO FILM FESTIVAL OD 27. DO 30. JUNA *SELOM KRUŽE FILMSKE PRIČE*

Ravno selo Film Festival, Međunarodni festival prvog ili drugog filma, biće održan ove godine od 27. do 30. juna. Festival je orijentisan ka mladima i predstavlja međunarodni festival za reditelje prvog ili drugog filma. U glavnom programu festivala ove godine će biti prikazano 12 dugometražnih igranih fimova, po izboru gostujućeg selektora Dragana Jeličića.

Rojević: Napreduju radovi na opremanju i parternom, uređenju Doma kulture i sportskog terena u...

U toku je opremanje i parterno uređenje platoa novosagrađenog Doma kulture u Ravnom Selu, kao i rekonstrukcija sportskog terena koji se nalazi uz Dom kulture. Radove koji su počeli 19. februrara, a planirano je da se završe krajem jula, obišao je predsednik opštine Predrag Rojević. On je istakao da opština Vrbas ovog proleća nastavlja s obimnim i značajnim radovima u svim delovima opštine.

KULA/RAVNO SELO/DESPOTOVO – Planirana isključenja struje

Zbog planiranih radova na elektro mreži EPS Distribucija je najavila isključenje struje za 29. i 30. JUNA 2023. godine.

VIŠE OD 40 FILMOVA I TRI PREMIJERE OD 22-25.JUNA U RAVNOM SELU

Ravno Selo Film Festival, međunarodni debitantski festival za reditelje prvog ili drugog filma, trajaće od 22. do 25. juna, a tokom četiri dana biće prikazano više od 40 filmova u četiri programske celine i tri premijere: 10 filmova u glavnom programu, 9 u dokumentarnom, 11 filmova u studentskom programu i 10 u srednjoškolskom programu.

Odbojkaški savez Srbije testirao 30 najtalentovanijih učenika iz Opštine Vrbas

Odbojkaški savez Srbije je potpisao ugovor sa trojicom profesora fizičkog vaspitanja Milošem Bjelicom, Velimirom Miličkovićem i Milanom Ivanićem iz osnovnih škola "Branko Radičević" iz Ravnog i Savinog Sela i "Jovan Jovanović Zmaj" iz Zmajeva. U projektu "Moj prvi smeč" besplatno trenira već par meseci oko 80 momaka iz Opštine Vrbas.

Otvorena rekonstruisana ambulanta u Ravnom Selu, uloženo preko šest miliona dinara

Završena je rekonstrukcija ambulante u Ravnom Selu. Uloženo je preko šest miliona dinara.

ZBOG KVARA NA ELEKTRO INSTALACIJAMA STANOVNICI RAVNOG SELA BEZ VODE

Iz Poslovne jedinice „Vodovod i kanalizacija“ obaveštavaju da je zbog kvara na elektrto instalacijama celo Ravno Selo bez vode. Ekipe su na terenu i ulažu napore da kvar bude otklonjen u što kraćem roku. Hvala na razumevanju i strpljenju.

PROGLAŠENI POBEDNICI PETOG RAVNO SELO MEĐUNARODNOG FESTIVALA DEBITANTSKOG FILMA – Laureati “Dženga – Čudna...

Ravno Selo Međunarodni festival debitantskog filma održao se ove godine od 30. juna do 3. jula. Tokom četiri dana prikazano je 28 filmova u tri takmičarska programa, a festival je bio domaćin likovne kolonije i održana je promocija knjige “Nemanjići: biografija” Luke Minčete. Održana su dva sjajna koncerta filmske muzike u Ravnom Selu i Novom Sadu, a gosti festivala bili su brojni umetnici. Na zatvaranju festivala nastupili su etno grupa “Trn” i hor kulturnog centra “Bački pevači”.

PROGRAMI PETOG RAVNO SELO MEĐUNARODNOG FESTIVALA DEBITANTSKOG FILMA – Rekordni broj filmova

Ravno Selo Međunarodni festival debitantskog filma održaće se ove godine od 30. juna do 3. jula. Festival je orijentisan ka mladima i predstavlja debitantski festival za reditelje prvog ili drugog filma. Tradicionalno Ravno Selo Film Festival ima svoje tri selekcije: glavni program, čiji je gost selektor i ove godine Dragan Jeličić, studentski program, kao i “Kratkih 100 minuta” u okviru koje će biti prikazani dokumentarni filmovi koji su privukli veliku pažnju kritike i javnosti u prethodnom period, po izboru selektora programa Igora Toholja. Ove godine biće prikazan do sada najveći broj filmova.

KULA/RAVNO SELO/VRBAS/STEPANOVIĆEVO– Planirana isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje za 13, 14, 15 i 18. april 2022. godine.

KULA/RAVNO SELO – Planirana isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje za 7,8 i 11. april 2022. godine.

RAVNO SELO – Planirana isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje za 31. mart 2022. godine.

BAČKO DOBRO POLJE/RAVNO SELO – Planirana isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje za 22, 23 i 24 mart 2022. godine.

RAVNO SELO/KULA – Planirana isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje za 9, 10 i 11 mart 2022. godine.

Poslovni adresar