Naslovna Ključne reči Ravno Selo

Ključna reč: Ravno Selo

U petak akcija dobrovoljnog davanja krvi u Zmajevu, Ravnom Selu i Bačkom Dobrom Polju

ZMAJEVO / RAVNO SELO / BAČKO DOBRO POLJE - Crveni krst Vrbas sprovešće u petak, 19. aprila akcije dobrovoljnog davanja krvi u tri naseljena mesta vrbaske opštine.

Bazar zdravlja u nedelju u Ravnom Selu

RAVNO SELO - U nedelju, 7. aprila zdravstvene ustanove širom naše zemlje obeležiće Svetski dan zdravlja akcijom besplatnih preventivnih pregleda.

Ravno Selo film festival raspisao konkurs za najbolji debitantski scenario

RAVNO SELO - Ravno Selo film festival, čiji je izvršni producent preduzeće Zilion film doo, raspisao je konkurs za originalni debitantski scenario.

Ravnoselci postigli sedam golova protiv Sloge, Hajduk pao na drugo mesto

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Fudbalski klubovi iz opština Kula, Vrbas i Odžaci i grada Sombora nastavili su za vikend takmičenje u vojvođanskim ligama.

(FOTO) Podeljene nagrade učesnicima likovno-literarnog konkursa “Voda izvor života”

VRBAS - Dodelom nagrada najuspešnijim učesnicima likovno-literarnog konkursa "Voda izvor života" koji je raspisalo Javno komunalno preduzeće "Komunalac" Vrbas, u Narodnoj biblioteci "Danilo Kiš" je u petak obeležen Svetski dan voda.

Javni pozivi za ekonomsko osnaživanje izbeglih i interno raseljenih na teritoriji opštine Vrbas

VRBAS - Raspisan je javni poziv za izbor korisnika za dodelu pomoći za ekonomsko osnaživanje izbeglih i interno raseljenih lica kroz dodelu dohodovanih aktivnosti.

Narodna biblioteka “Danilo Kiš” raspisala likovno-literarni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola

VRBAS - Narodna biblioteka "Danilo Kiš" raspisala je Prolećni literarni i likovni konkurs za sve učenika osnovnih i srednjih škola opštine Vrbas.

Uspešna saradnja obrazovno-vaspitnih i javnih institucija opštine Vrbas

VRBAS - U nedelju 3. marta, u organizaciji Srpskog hemijskog društva (SHD) i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Školske uprave Novi Sad (MPNTR ŠU Novi Sad), u OŠ "Branko Radičević" u Ravnom Selu održano je takmičenje iz hemije za učenike sedmog i osmog razreda osnovnih škola iz opštine Vrbas.

Povremena isključenja struje u Ravnom Selu za Dan žena

RAVNO SELO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Ravnom Selu za petak, 8. mart.

Za vikend počinje prolećni deo fudbalske sezone

KULA / VRBAS / ODŽACI - Za vikend se završava zimska pauza u fudbalskim ligama, pa će tako klubovi iz opština Vrbas, Kula i Odžaci odigrati prve utakmice u drugom delu sezone 2018/2019.

Elektrodistribucija najavila isključenje struje u Kuli, Ravnom Selu i Somboru

KULA / RAVNO SELO / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli, Ravnom Selu i Somboru za sredu, 6. mart.

Filmski festival u Ravnom Selu od 21. do 23. juna

RAVNO SELO - Treći Ravno Selo film festival održaće se od 21. do 23. juna, najavio je direktor festivala, reditelj Petar Ristovski.

Koje ulice u opštini Vrbas su dobile novo ime

VRBAS - Na sednici održanoj 26. i 27. decembra 2018. godine, Skupština opštine Vrbas donela je rešenje kojim se pojedinim ulicama na teritorije vrbaske opštine dodeljuju novi nazivi.

U utorak povremeno bez struje u Vrbasu i Ravnom Selu

VRBAS / RAVNO SELO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu i Ravnom Selu za utorak, 26. februar.

Počele prijave za nabavku ogreva u Opštinskom udruženju penzionera Vrbas

VRBAS - Opštinsko udruženje penzionera Vrbas obavestilo je penzionere i članove udruženja da do 30. septembra mogu da se prijave za kupovinu ogreva na rate.

Za ponedeljak najavljena isključenja struje u Vrbasu, Kuli i Ravnom Selu

VRBAS / KULA / RAVNO SELO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu, Kuli i Ravnom Selu za ponedeljak, 18. februar.

Poslovni adresar

Marketing