Reklamiranje na Portalu “Naše Mesto”

Želite da plasirate poruku? Imate proizvod koji biste hteli da predstavite javnosti? Zvanično saopštenje, prezentaciju Vašeg posla ili delatnosti?

Mi Vam možemo pomoći u tome!

Sa više od 200.000 otvorenih stranica mesečno, trenutno smo najčitaniji elektronski medij u opštinama Kula, Vrbas, Odžaci i grad Sombor.

Ali tu nije kraj, jer preko društvenih mreža Vam možemo obezbediti još bolji put do potencijalnih klijenata i otvoriti potpuno nova tržišta. Lokalna informativna mreža “Naše Mesto”, pored Twitter-a, Instragram-a i Google Plusa, poseduje i 23 Facebook stranice sa ukupno više od 50.000 pratilaca iz lokalne sredine i taj broj se svakodnevno povećava.

Vaši potencijalni kupci, a naši čitaoci su stanovnici opština Kula, Vrbas i Odžaci, koriste Internet na računaru i mobilnim uređajima, imaju između 16 i 60 godina. Što znači da će Vašu reklamu videti 100.000 ljudi, a mi ćemo se potruditi i da je zapamte, jer posebnu pažnju posvećujemo saradnji sa našim klijentima.

Zajedno ćemo definisati Vaše potrebe, osmisliti i predložiti optimalnu kampanju kako biste izvukli maksimum iz uloženih sredstava.

Tu se ne završava naša saradnja, već dalje nastavljamo da pratimo tok kampanje, pratimo Vašu konkurenciju i predlažemo naredne poteze, jer je naš zajednički cilj unapređenje Vašeg poslovanja.

Mi smo pouzdan, nezavisan, nepristrasan i finansijski stabilan medij i taj imidž prenosimo na sve naše klijente, kako bismo oglašavanju dali svoj lični pečat.

Voleli bismo da i sa Vama ostvarimo saradnju na koju ćemo biti ponosni.

Možemo Vam ponuditi banner reklame:

 

Najpovoljnija i najprodavanija banner reklama na našem portalu, nalazi se u Narandžastoj Zoni u sidebar-u.

Sidebar je vertikalni deo sajta sa desne strane, a Narandžasta Zona se nalazi na sredini svake stranice. Banner reklame u ovoj zoni su u rotaciji 25%, što znači da se reklama nasumično prikazuje pri svakom četvrtom učitavanju stranice.

Narandžasta Zona može da sadrži maksimalno četiri banner reklame. Ukoliko u Narandžastoj Zoni postoje samo dve reklame, onda je rotacija 50%. Veći broj reklama povećava i broj rotacija. Ako se ovde nalazi samo Vaša reklama, onda nema rotacije.

Popust na 6 meseci – 15%:

Ukupna cena: 10.200 RSD za 6 meseci

Popust na 12 meseci – 20%:

ukupna cena: 19.200 RSD za celu godinu

 

Ukoliko ste pak spremni da izdvojite hiljadu dinara više za reklamu, predlažemo Vam Ljubičastu Zonu koja ima iste karakteristike kao i Narandžasta Zona, međutim, njena pozicija na sajtu je pri vrhu stranice.

Maksimalna rotacija je takođe 25%. Ljubičasta Zona je interesantna zato što se nalazi odmah iznad dela sajta na kome su izlistani poslednji komentari.

Komentare svi vole, prema tome, banner reklama u Ljubičastoj Zoni sigurno “upada u oči”.

Popust na 6 meseci – 15%:

Ukupna cena: 15.300 RSD za 6 meseci

Popust na 12 meseci – 20%:

ukupna cena: 28.800 RSD za celu godinu

 

Ovu vrstu banner reklame možete da vidite na velikim medijima poput b92.net ili blic.rs, ali i na našem portalu. Simulacije kocke u tri dimenzije, gde se rotiraju četiri strane kocke i svaka strana može da ima različitu banner reklamu. Na svaku stranicu može da se klikne i svaka stranica može da ima drugačiji link. Pink 3D Zona je veoma efektan vid reklamiranja. Moramo da napomenemo, Pink 3D Zona u ovom obliku (trodimenzionalna rotacija) nije vidljiva na svim mobilnim uređajima. Noviji mobilni uređaji podržavaju, ali stariji mobilni uređaji prave problem. Na starijim mobilnim uređajima, Pink 3D Zona se prikazuje kao dvodimenzionalni animirani kvadrat koji prikazuje sve četiri reklame u obliku slajda.

Popust na 6 meseci – 15%:

Ukupna cena: 20.400 RSD za 6 meseci

Popust na 12 meseci – 20%:

ukupna cena: 38.400 RSD za celu godinu

 

Banner reklame u Zelenoj Zoni su postavljene ispod svakog članka. Odmah ispod teksta, a iznad komentara u članku, nalazi se banner dimenzije 640x110px (negde oko 16x3cm).

Poprilično velika reklama koju čitalac ne može da preskoči, a takođe se jasno vidi i na mobilnim uređajima. Nadovezaćemo se na činjenicu koju smo pomenuli u opisu Ljubičaste Zone: ljudi jednostavno vole komentare i logičan korak posle čitanja neke vesti je čitanje komentara, tako da banner reklama u Zelenoj Zoni dolazi do izražaja.

Zelena Zona prikazuje bannere u maksimalnoj rotaciji 25%.

Popust na 6 meseci – 15%:

Ukupna cena: 25.500 RSD za 6 meseci

Popust na 12 meseci – 20%:

ukupna cena: 48.000 RSD za celu godinu

 

Najbolji odnos cena:pozicija:dimenzije ima banner reklama u Plavoj Zoni. Reklama u samom vrhu sajta, u tzv. hederu, pored logotipa “Naše Mesto”, ne može da prođe nezapaženo od strane posetilaca.

Sa maksimalnom rotacijom od samo 50%, znači da će Vaša reklama nasumično biti prikazana svakom drugom posetiocu Portala “Naše Mesto”.

Plava Zona predstavlja idealno mesto za ozbiljne firme koje znaju šta žele.

Popust na 6 meseci – 15%:

Ukupna cena: 35.700 RSD za 6 meseci

Popust na 12 meseci – 20%:

ukupna cena: 67.200 RSD za celu godinu

 

Ako pomenute zone ne zadovoljavaju Vaše potrebe, predlažemo da zakupite Crvenu Zonu, koja pored zaista velike površine, pruža veliki broj mogućnosti za jasno predstavljanje Vaših usluga ili proizvoda.

U Crvenoj Zoni ne postoji rotacija, tako da je Vaša reklama vidljiva 24/7 svakom posetiocu portala. Same dimenzije i pozicija Crvene Zone govore za sebe, na Vama je samo da nas pozovete i rezervišete mesto!

 

Popust na 6 meseci – 15%:

Ukupna cena: 76.500 RSD za 6 meseci

Popust na 12 meseci – 20%:

ukupna cena: 144.000 RSD za celu godinu

 

Banner reklama koja zauzima najveću površinu na Portalu “Naše Mesto”, nalazi se u Žutoj Zoni. Velika površina na desnoj strani sajta, rezervisana je samo za Žutu Zonu.

Reklama u Žutoj Zoni može da bude statična ili animirana. Naravno i na nju korisnik može da klikne i da link vodi do Vašeg sajta ili Facebook stranice ili bilo kojeg drugog mesta po Vašoj želji.

U Žutoj Zoni nema rotacije, znači Vaša reklama je vidljiva non-stop. Što se dizajan tiče, banner reklama može biti podeljena na dva ili tri dela, ali naša preporuka je da to bude jedna velika reklama koja upada u oči.

Popust na 6 meseci – 15%:

Ukupna cena: 102.000 RSD za 6 meseci

Popust na 12 meseci – 20%:

ukupna cena: 192.000 RSD za celu godinu


Cenovnik reklamnog prostora – 2018. godina

Kontaktirajte nas:
Email: info@nasemesto.rs
Telefon: 06 04 838 838