Naslovna Ključne reči Savino Selo

Ključna reč: Savino Selo

U Savinom Selu će se liturgijom i litijom obeležiti dečji praznik Vrbica

SAVINO SELO - Uoči praznika Cveti, u Savinom Selu će se u subotu, 20. aprila proslaviti dečji praznik Vrbica.

OFK Vrbas iznenađenje Vojvođanske lige Sever, Hajduk 1912 sve bliži prvom mestu

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Za vikend, 13. i 14. aprila odigrane su utakmice u ligama u kojima se takmiče klubovi iz opština Kula, Vrbas i Odžaci i grada Sombora.

Za četvrtak planirana isključenja struje u Vrbasu, Kuli, Savinom Selu i Somboru

VRBAS / KULA / SAVINO SELO / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu, Kuli, Savinom Selu i Somboru za četvrtak, 11. april.

(VIDEO) U toku sanacija deponije u Savinom Selu

SAVINO SELO - Na obodu Savinog Sela nalazi se sva teška mehanizacija JKP "Komunalac" kako bi se saniralo smetlište komunalnog otpada. Uređuju se plato i pristupni put deponiji koji zajedno čine površinu od 15.000 kvadratnih metara.

(FOTO) Podeljene nagrade učesnicima likovno-literarnog konkursa “Voda izvor života”

VRBAS - Dodelom nagrada najuspešnijim učesnicima likovno-literarnog konkursa "Voda izvor života" koji je raspisalo Javno komunalno preduzeće "Komunalac" Vrbas, u Narodnoj biblioteci "Danilo Kiš" je u petak obeležen Svetski dan voda.

Javni pozivi za ekonomsko osnaživanje izbeglih i interno raseljenih na teritoriji opštine Vrbas

VRBAS - Raspisan je javni poziv za izbor korisnika za dodelu pomoći za ekonomsko osnaživanje izbeglih i interno raseljenih lica kroz dodelu dohodovanih aktivnosti.

Narodna biblioteka “Danilo Kiš” raspisala likovno-literarni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola

VRBAS - Narodna biblioteka "Danilo Kiš" raspisala je Prolećni literarni i likovni konkurs za sve učenika osnovnih i srednjih škola opštine Vrbas.

Pitali smo Katarinu Radonić kako se zasniva voćnjak i kada je pravo vreme za...

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Budući da je sada vreme za sadnju mladih voćnih sadnica, razgovarali smo sa rukovodiocem Savetodavne službe Poljoprivredne stručne službe Vrbas Katarinom Radonić koju smo zamolili da nam ispriča više o zasnivanju voćnjaka, kao i da nam kaže da li je bolje saditi voće u jesen ili proleće.

Školama iz opština Vrbas, Kula i Odžaci nagrade za kvalitet obrazovanja

VRBAS / KULA / ODŽACI - Na Novosadskom sajmu je od 7. do 9. marta održan 14. Međunarodni sajam obrazovanja "Putokazi", na kojem su uručene nagrade vaspitno-obrazovnim ustanovama i pojedincima koji su ove godine učestvovali u ocenjivanju kvaliteta rada.
struja-osiguraci-elektricna-energija-iskljucenja

Vrbas i Savino Selo u utorak povremeno bez struje zbog radova na elektromreži

VRBAS / SAVINO SELO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu i Savinom Selu za utorak, 5. mart.

Koje ulice u opštini Vrbas su dobile novo ime

VRBAS - Na sednici održanoj 26. i 27. decembra 2018. godine, Skupština opštine Vrbas donela je rešenje kojim se pojedinim ulicama na teritorije vrbaske opštine dodeljuju novi nazivi.

Nove knjige za biblioteku u Savinom Selu povodom Međunarodnog dana maternjeg jezika

SAVINO SELO - U četvrtak, 21. februara širom sveta je obeležen Međunarodni dan maternjeg jezika. Ovaj dan obeležava bez prekida od 2000. godine i glavni cilj je očuvanje maternjeg jezika i promocija višejezičnosti.

Počele prijave za nabavku ogreva u Opštinskom udruženju penzionera Vrbas

VRBAS - Opštinsko udruženje penzionera Vrbas obavestilo je penzionere i članove udruženja da do 30. septembra mogu da se prijave za kupovinu ogreva na rate.

Za petak najavljena povremena isključenja struje u više mesta

VRBAS / SAVINO SELO / KULA / RUSKI KRSTUR / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu, Savinom Selu, Kuli, Ruskom Krsturu i Somboru za petak, 22. februar.

U blizini škole u Savinom Selu postavljeni uređaji za merenje brzine kretanja vozila

SAVINO SELO - U Ulici Maršala Tita u Savinom Selu juče su postavljena dva uređaja za merenje brzine kretanja vozila koje je finansirala Mesna zajednica.

Stanovnici Savinog Sela u četvrtak mogu da daju krv

SAVINO SELO - U Savinom Selu će se u četvrtak, 14. februara, održati akcija dobrovoljnog davanja krvi. Stanovnici ovog naseljenog mesta opštine Vrbas krv mogu da daju od 14:30 do 15:30 u prostorijama Mesne zajednice.

Poslovni adresar

Marketing