KULA – Najavljena isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Kuli za utorak, 11. avgust 2020. godine.

SUTRA prskanje komaraca na teritoriji opštine Kula!

Tretmani protiv komaraca sa zemlje na području opštine Kula biće izvedeni 8. avgusta saopštila je „Ciklonizacija“DOO Novi Sad.

VRBAS/SIVAC/SOMBOR – Najavljena isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Vrbasu, Sivcu i Somboru za petak 07. avgust.,

KULA – Tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji opštine Kula

Obaveštavaju se građani opštine Kula da će se u sredu, 05. avgusta 2020. godine izvršiti tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji opštine sa početkom u 8:00 časova.

Za ČETVRTAK najavljena isključenja struje zbog planiranih radova

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Liparu za četvrtak, 06. avgust 2020. godine.

OD DANAS larvicidno tretiranje komaraca na teritoriji opštine Kula

Od 30. jula na teritoriji opštine Kula biće izvršen larvicidni tretman komaraca sa zemlje na kanalima i barama.

KULA/VRBAS – Najavljena isključenja struje za petak

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Kuli i Vrbasu za petak, 31. jul.

Tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji opštine Kula

Obaveštavaju se građani opštine Kula da će se u sredu, 29. jula 2020. godine izvršiti tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji opštine sa početkom u 8:00 časova.

ODŽACI – Za sutra najavljeno isključenje vode

Javno komunalno preduzeće "Usluga" obaveštava stanovnike Odžaka da će u utorak 28. jula doći do planiranog prekida u vodosnabdevanju.

ODŽACI – Najavljena isključenja struje

EDB Odžaci najavljuje izvođenje radova remonta trafo stanica u Odžacima i to, 29. 07 i 30. 07. 2020. godine.

SAVINO SELO – Najavljena isključenja struje za ponedeljak i sredu

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Savinom selu za ponedeljak, 27. jul i sredu 29. jul.

DERONJE – Za petak najavljeno isključenje vode

Stanovnici Deronja biće bez vode u petak 24. jula 2020. godine.

VRBAS – Za sredu najavljena isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Vrbasu za sredu, 22. jul.

Obaveštenje o tretmanu suzbijanja komaraca na teritoriji opštine Kula

Tretmani suzbijanja komaraca sa zemlje i iz vazduha na području opštine Kula biće izvedeni 14. jula 2020. godine, saopštila je novosadska „Ciklonizacija“.

RUSKI KRSTUR – Najavljena isključenja struje za četvrtak i petak

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Ruskom Krsturu za četvrtak, 16. jul i petak, 17. jul.

VRBAS – Za sredu najavljena isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Vrbasu za sredu, 15. jul 2020. godine.

Poslovni adresar

Marketing