SAVINO SELO/KUCURA/PIVNICE/DESPOTOVO/VRBAS/RAVNO SELO – Planirana isključenja struje

Zbog planiranih radova na elektro mreži EPS Distribucija je najavila isključenje struje za 13, 14 i 17. FEBRUAR 2023. godine.

Od sutra sistematska deratizacija domaćinstava u Sivcu

Iz ‘’Ciklonizacije’’ AD Novi Sad obaveštaju građane da će se na teritoriji opštine Kula, u naseljenom mestu Sivac od dana 10.02.2023. godine vršiti sistematska deratizacija domaćinstava.

Povremena isključenja struje u pojedinim ulicama u Ruskom Krsturu

Zbog planiranih u električnoj mreži u četvrtak, 9. februara, u periodu od 10 do 12 časova, doći će do povremenih isključenja električne energije u Ruskom Krsturu, u ulicama Kulski put BB i Krsturski put BB.

OBAVEŠTENJE – Remont trafo stanice na izvorištu “Štolc”

U subotu, 04.02.2023. u periodu od 9 do 12 časova, vršiće se remont trafo stanice na izvorištu “Štolc”.

JKP „Komunalac“: Obaveštenje o javnoj rasveti

Javno komunalno preduzeće „Komunalac“ Kula obaveštava sve građane da je omogućeno prijavljivanje kvarova na javnoj rasveti. Broj telefona na koji je moguće prijaviti kvarove je 025/729-660, svakog radnog dana u periodu od 10 do 12 časova.

KULA – Planirana isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje za 17. januar 2023. godine.

ISPIRANjE VODOVODNE MREŽE U SAVINOM SELU

Ekipe PJ „Vodovod i kanalizacija“ JKP Komunalac Vrbas će, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju Sistema za vodosnabdevanje, vršiti ispiranje vodovodne mreže u Savinom Selu.

KULA/RUSKI KRSTUR – Planirana isključenja struje

Zbog planiranih radova na elektro mreži EPS Distribucija je najavila isključenje struje za 7 i 9. novembar 2022. godine.

RUSKI KRSTUR/KULA/SAVINO SELO/VRBAS – Planirana isključenja struje

Zbog planiranih radova na elektro mreži EPS Distribucija je najavila isključenje struje za 19, 20 i 21. oktobar 2022. godine.

OD 12-17 ČASOVA KUCURA BEZ VODE

Iz Poslovne jedinice „Vodovod i kanalizacija“ obaveštavaju da sutra, 18. oktobra, zbog radova na vodozahvatu u Kucuri neće biti vode od 12,00 do 17,00 časova.

KUCURA/KULA/SAVINO SELO/RUSKI KRSTUR/VRBAS – Planirana isključenja struje

Zbog planiranih radova na elektro mreži EPS Distribucija je najavila isključenje struje za 10 i 11. oktobar 2022. godine.

Radovi na elektro mreži u Ruskom Krsturu

Usled planiranih radova na elektro mreži sutra, 11.10.2022. godine, u periodu od 9 do 11 časova povremeno će doći do isključenja u Ruskom Krsturu na adresi Krsturski put BB.

U PONEDELjAK SAVINO SELO OD 9-11 ČASOVA BEZ VODE, ISTOVREMENO U KUCURI SMANjEN...

Iz Poslovne jedinice „Vodovod i kanalizacija“ obaveštavaju da u Savinom Selu u ponedeljak 10. oktobra, od 9 do 11 časova, neće biti vode zbog radova koje na trafo stanici na vodozahvatu izvode radnici elektrodistribucije. U isto vreme isti radovi izvodiće se i u Kucuri, ali meštani ovog naselja imaće samo smanjen pritisak vode.

ISPIRANjE VODOVODNE MREŽE U ZMAJEVU

Ekipe PJ „Vodovod i kanalizacija“ JKP Komunalac Vrbas će, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju Sistema za vodosnabdevanje, vršiti ispiranje vodovodne mreže u Zmajevu.

KULA – Planirana isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje za 30. septembar 2022. godine.

VRBAS – PREKID U VODOSNABDEVANjU

U utorak, 27.09.2022. doći će do prekida u vodosnabdevanju. Svi potrošači u Vrbasu ostaće bez vode u periodu od 08 do 11 sati.

Poslovni adresar