Tretmani protiv komaraca iz vazduha i sa zemlje

Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha na području opština Senta, Kula, Vrbas, Srbobran i Bački Petrovac biće izvedeni u periodu od 13. do 28. juna, u prvom terminu sa povoljnim meteo uslovima, saopštila je novosadska „Ciklonizacija“.

Sutra isključenje struje u Kuli

Zbog planiranih radova na električnoj mreži u Kuli, u četvrtak, 30. maja, od 9 do 11 časova isključenje struje nastupiće u: TS Eterna i Eterna 2, Maršala Tita BB.

Deo Sivca sutra bez električne energije

Zbog planiranih radova na elektromreži, sutra, 22. maja, doći će do isključenja struje u Sivcu.

Sutra tretman suzbijanja krpelja u opštini Kula

Obaveštavamo građane da će Ciklonizacija AD Novi Sad u subotu, 27. aprila, vršiti tretman suzbijanja krpelja na teritoriji opštine Kula.

U četvrtak tretman suzbijanja krpelja u opštini Kula

Obaveštavamo vas da će Ciklonizacija AD Novi Sad u petak, 12. aprila, vršiti tretman suzbijanja krpelja na teritoriji opštine Kula.

U ponedeljak isključenje struje u Ruskom Krsturu

Zbog planiranih radova na zameni stubova i rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže u Ruskom Krsturu, u ponedeljak, 8. aprila, od 9 do 13 časova isključenje struje nastupiće u sledećim ulicama:

U subotu isključenja struje u Kuli

Zbog planiranih radova na električnoj mreži u Kuli u subotu, 6. aprila povremena isključenja struje nastupiće od 8.30 do 13 časova u sledećim ulicama:

Uz redovno odnošenje smeća po selima – akcija prikupljanja kabastih stvari

Besplatnu prolećnu akciju odnošenja kabastih stvari s vrbaskih ulica, radnici PU „Čistoća“ JKP „Komunalac“ zakazali su za subotu, 06. april. Ista akcija u naseljenim mestima vrbaske opštine počeće 15-og aprila.

Sutra isključenje struje u Ruskom Krsturu

Elektrodistribucija Vrbas će u četvrtak, 21. marta, obavljati radove na redovnom održavanju trafostanica, pa će tako isključenja struje nastupiti povremeno od 9 do 13 časova u Ruskom Krsturu u sledećim ulicama:

Sutra isključenje struje u Ruskom Krsturu

Elektrodistribucija Vrbas će u sredu, 20. marta, obavljati radove na redovnom održavanju trafostanica, pa će tako isključenja struje nastupiti povremeno od 9 do 13 časova u Ruskom Krsturu u sledećim ulicama:

U ponedeljak povremeno isključenje struje u Ruskom Krsturu

Dana 11. marta 2024. godine u okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Vrbas obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanice Vašarište. Zbog toga će tog dana, od 9 do 11 časova, bez električne energije biti korisnici u Ruskom Krsturu, u sledećim ulicama:

Sutra u delu Vrbsa kraći prekidi u vodosnabdevanju

Sutra će u delu Vrbasa doći do kraćeg prekida u vodosnabdevanju u periodu od 08 do 11 časova. Sa sistema vodosnabdevanja provremeno će biti isključeni potrošači u stambenom bloku Save Kovačevića od broja 87/a do broja 107.

Radno vreme Doma zdravlja Kula u toku praznika

Dom zdravlja Kula će, tokom praznika, u četvrtak i petak, raditi po izmenjenom režimu.

PLAN RAD ZA DAN DRŽAVNOSTI REPUBLIKE SRBIJE – BEZ NAPALTE PARKIRANjA U ČETVRTAK I...

U skladu sa Članom 1. i Članom 3. Zakona o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, Dan državnosti Srbije – Sretenje proslavlja se dva dana, te su 15. i 16. februar neradni dani. JKP „Komunalac“ napravilo je plan dežurstava kako bi se delatnost obavljala bez prekida.

JKP ,,Komunalac“: Tokom praznika odnošenje otpada po ustanjenom rasporedu

Javno komunalno preduzeće ,,Komunalac'', odnosno Radna jedinica Čistoća, obaveštava korisnike da će se tokom Dana državnosti, 15. i 16. februara (u četvrtak i petak) usluga odnošenja otpada odvijati po ustaljenom rasporedu.

U sredu povremeno isključenje struje u Kuli

Dana 7. februara 2024. godine Ogranak Elektrodistibucije Vrbas obavljaće radove na redovnom održavanju Trafostanice Salaši na Krsturskom putu, u okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja elekstričnom energijom.

Poslovni adresar