Bez struje u delovima Vrbasa i Sombora i u četvrtak

VRBAS / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu i Somboru za četvrtak, 25. april.

Delovi Vrbasa i Sombora u sredu bez električne energije zbog planiranih radova

VRBAS / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu i Somboru za sredu, 24. april.

U centru Vrbasa postavljena cisterna sa vodom za piće

VRBAS - Zbog prekida u vodosnabdevanju u Vrbasu, Javno komunalno preduzeće "Komunalac" postavilo je u centru grada cisternu sa vodom za piće.

Zbog radova na elektromreži u utorak bez struje u Somboru i Bogojevu

SOMBOR / BOGOJEVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru i Bogojevu za utorak, 23. april.

Zbog praznika izmenjen raspored odnošenja komunalnog otpada u Somboru

SOMBOR - Javno komunalno preduzeće "Čistoća" iz Sombora odnosiće otpad po izmenjenom rasporedu zbog predstojećih praznika.

U ponedeljak radovi na elektromreži u Vrbasu, Kucuri i Somboru, moguća povremena isključenja

VRBAS / KUCURA / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu, Kucuri i Somboru za ponedeljak, 22. april.

Nastavlja se zamena vodovodnih ventila u Vrbasu, ceo grad bez vode 22. aprila

VRBAS - Javno komunalno preduzeće "Komunalac" obaveštava građane da će se u ponedeljak, 22. aprila obustaviti isporuka vode na području celog Vrbasa.

Počinje ispiranje vodovodne mreže u Bačkom Dobrom Polju

BAČKO DOBRO POLJE - Ekipe Poslovne jedinice "Vodovod i kanalizacija" danas, 18. aprila, počinju da ispiraju vodovodnu mrežu u Bačkom Dobrom Polju u cilju poboljšanja kvaliteta pijaće vode.

Najavljeno tretiranje krpelja na teritoriji opštine Kula

KULA - Na teritoriji opštine Kula će se u ponedeljak, 22. aprila vršiti hemijski tretman suzbijanja krpelja.

U petak bez struje deo Ulice Milivoja Čobanskog u Vrbasu

VRBAS - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu za petak, 19. april.

JKP “Usluga” odnosi smeće po izmenjenom rasporedu zbog predstojećih praznika

ODŽACI / DERONJE / LALIĆ - Javno komunalno preduzeće "Usluga" Odžaci obaveštava građane da će zbog uskršnjih praznika biti promenjen raspored odvoza smeća.

Najavljeno tretiranje krpelja u opštini Odžaci, pčelari da izmeste košnice

ODŽACI - U opštini Odžaci će se u periodu od 19. do 26. aprila sprovesti tretiranje krpelja sa zemlje, na nekoliko lokaliteta.

Elektrodistribucija za četvrtak najavila isključenja u Bačkom Dobrom Polju, Zmajevu i Somboru

BAČKO DOBRO POLJE / ZMAJEVO / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Bačkom Dobrom Polju, Zmajevu i Somboru za četvrtak, 18. april.

U sredu isključenja struje u delovima Kule, Bogojeva i Sombora

KULA / SOMBOR / BOGOJEVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli, Somboru i Bogojevu za sredu, 17. april.

Nastavljaju se radovi na elektromreži u Kuli, povremeno bez struje u dve ulice

KULA - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli za utorak, 15. april.

Radnici Elektrodistribucije u ponedeljak izvode radove u Kuli, Vrbasu i Bačkom Dobrom Polju

KULA / VRBAS / BAČKO DOBRO POLJE - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli, Vrbasu i Bačkom Dobrom Polju za ponedeljak, 15. april.

Poslovni adresar

Marketing