ODŽACI – Najavljena isključenja struje

Dana 15.01.2021. god. zbog radova na remontu TS Centar u Odžacima, u vremenu od 12.00 do 14.00 sati bez električne energije biće svi korisnici sa TS Centar. Ujedno struje neće imati ni Opština.

ODŽACI – Najavljena isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Odžacima za petak, 15. januar 2021.

ODŽACI – Najavljeno isključenje struje

Najavljena isključenja struje u Odžacima za danas u periodu od 10:00 do 12:00 časova.

VRBAS – Radno vreme JKP „Komunalac” Vrbas za vreme Božića

Tokom Božića ekipe poslovnih jedinica JKP „Komunalac" Vrbas „Čistoća" i „Vodovod i kanalizacija" radiće sa neznatno smanjenim obimom posla.

CRVENKA – Najavljena isključenja struje za sutra

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Crvenki za utorak, 05. januar 2021. godine.

VRBAS – Obaveštenje o radu poslovnih jedinica JKP „Komunalac“ Vrbas za praznike

Tokom novogodišnjih praznika ekipe poslovnih jedinica JKP Komunalac Vrbas, „Čistoća“ i „Vodovod i kanalizacija“ radiće sa neznatno smanjenim obimom posla.

ODŽACI – Obaveštenje o radu JKP ”Usluga” za vreme praznika

Javno komunalno preduzeće ''Usluga'' Odžaci obaveštava građane o neradnim danima za vreme praznika.

VRBAS – Akcija odnošenja PET otpada u Vrbasu

Poslednja ovogodišnja akcija odnošenja PET otpada sa vrbaskih ulica obaviće se u subotu, 26. decembra.

Obaveštenje o radu komunalnih preduzeća u opštini Kula za vreme praznika

JKP „Komunalac“, JKP „Radnik“ Sivac i JKP „Ruskom“ Ruski Krstur obaveštavaju korisnike svojih usluga o radu tokom predstojećih praznika.

VRBAS – Najavljena isključenja struje za sredu i četvrtak

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Vrbasu za sredu, 16. decembar i četvrtak 17. decembar 2020. godine.

SIVAC – Najavljeno isključenje vode za sutra

Građani Sivca sutra 08. decembra, biće bez vode zbog radova na vodovodnoj mreži i sanacije havarije.

VRBAS – Akcija odnošenja biljnog otpada uz redovno odnošenje smeća

Akcija odnošenja biljnog otpada u naseljenim mestima vrbaske opštine sprovešće se od 14. do 18. decembra 2020. godine, uz redovno odnošenje smeća.

VRBAS – Buše se bunari na vodozahvatu

Javno komunalno preduzeće „Komunalac Vrbas“ zajedno sa Opštinom Vrbas nastoji da sistematski i celovito reši problema vodosnabdevanja u opštini.

VRBAS – Akcija odnošenja biljnog otpada

Ekipe PJ „Čistoća“ JKP „Komunalac“ Vrbas u subotu, 05. decembra, odnosiće biljni otpad iz domaćinstava na teritoriji grada Vrbasa. Ovo je prva ovogodišnja akcija odnošenja biljnog otpada.

VRBAS – Akcija odnošenja PET otpada

Redovna akcija odnošenja PET otpada sa vrbaskih ulica obaviće se u subotu, 28. novembra. Radnici „Čistoće“ JKP „Komunalac“ Vrbas akciju će početi u sedam sati ujutru, pa je neophodno da građani vreće sa PET-om iznesu do tog vremena ispred svojih kuća. Apelujemo na građane da se pridržavaju naznačenog termina kako bi sav otpad na dan odnošenja PET ambalaže bio odnesen.

ODŽACI – Najavljena isključenja vode

Obaveštavaju se građani naseljenog mesta Odžaci da zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži neće biti vodosnabdevanja u sredu, 25.11.2020. godine, u periodu od 9 do 12 časova.

Poslovni adresar