KULA – Tretman suzbijanja komaraca

Tretman suzbijanja komaraca sa zemlje i iz vazduha na području opštine Kula biće izveden 22. juna 2022. godine u zavisnosti od meteroloških uslova.

Tretmani protiv komaraca iz vazduha i sa zemlje

Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha na području opštine Kula biće izvedeni u periodu od 19. juna do 3. jula, u prvom terminu sa povoljnim meteo uslovima, saopštila je novosadska „Ciklonizacija“.

KULA/KUCURA – Planirana isključenja struje

Zbog planiranih radova na elektro mreži EPS Distribucija je najavila isključenje struje za 8, 9, 10 i 17. jun 2022. godine.

Obaveštenje o terminu izvođenja tretmana suzbijanja larvi komaraca

Dana 04.06.2022. godine će se izvršiti tretman suzbijanja larvi komaraca sa zemlje na teritoriji naše opštine sa početkom od 8 časova. Tretman će se vršiti na teritoriji Kule, Crvenke, Sivca i Malog Stapara. Tretman koji će se izvoditi nije opasan za pčele. Na osnovu Ugovora sa Pokrajinskim sekretarijatom za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine, Novi Sad „Eko-san plus“d.o.o., Beograda je ovlašćeno za izvršenje usluge suzbijanja komaraca na teritoriji AP Vojvodine.

KULA POVREMENO BEZ VODE

Iz JKP “Komunalac” obaveštavaju da će usled najavljenih isključenja struje doći će do prekida vodosnadbevanja u sledećim ulicama u Kuli:

Hemijsko tretiranje krpelja u Kula

Obaveštavamo vas da će "Cikolonizacija" AD Novi Sad, dana 25.05.2022. godine sprovoditi hemijski tretman suzbijanja krpelja na javnim površinama teritorije opštine Kula. U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova tretman se pomera za naredni dan.

KULA/STEPANOVIĆEVO/PIVNICE – Planirana isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje za 25, 27 i 29. maj 2022. godine.

Hemijsko tretiranje krpelja u Kula

Obaveštavamo Vas da će "Ciklonizacija" AD Novi Sad, dana 23. maja 2022. godine sprovoditi hemijski tretman suzbijanja krpelja na javnim površinama teritorije opštine Kula. U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova tretman se pomera za naredni dan.

U četvrtak isključenja struje u Ruskom Krsturu

Zbog planiranih radova na mreži u četvrtak, 19. maja, doći će do povremenih isključenja struje u Ruskom Krsturu, i to u ulicama: Ive Lole Ribara od broja 80 do 116 i od 93 do 135, kao u brojevima 121 i BB, kao i u Rusinskoj ulici, broj 44. Isključenja će se povremeno javljati u periodu od 09:00 do 13:00 časova.

VRBAS – Isključenje struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje za 16,17 i 20. maj 2022. godine.

KULA/RAVNO SELO/VRBAS/STEPANOVIĆEVO– Planirana isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje za 13, 14, 15 i 18. april 2022. godine.

Deratizacija na teritoriji opštine Odžaci

DANA 16. aprila 2022. GODINE (SUBOTA) VRŠIĆE SE PROLEĆNA SISTEMATSKA DERATIZACIJA – PODELA MAMAKA PO DOMAĆINSTVIMA U NASELJENOM MESTU ODŽACI!

KULA/RAVNO SELO – Planirana isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje za 7,8 i 11. april 2022. godine.

Najava isključenja struje u Liparu

Iz EPS-a najavljuju povremeno isključenje struje u toku sutrašnjeg dana u periodu od 9 do 14 časova na teritoriji Lipara. Do povremenog prekida doćiće usled rada na mreži.

OD SUTRA ISPIRANjE VODOVODNE MREŽE U KUCURI

Obaveštavamo potrošače u Kucuri da će ekipe PJ „Vodovod i kanalizacija“ JKP „Komunalac“ sutra, 05. aprila, početi da ispiraju vodovodnu mrežu u ovom naselju vrbaske opštine. Ispiranje vodovodne mreže obavljaće se do petka, 08. aprila, u periodu od osam do 14 sati.

BAČKO DOBRO POLJE/RAVNO SELO – Planirana isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje za 22, 23 i 24 mart 2022. godine.

Poslovni adresar