VRBAS/NOVA CRVENKA – Najavljena isključenja struje za četvrtak i petak

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Vrbasu i Novoj Crvenki za četvrtak 22. oktobar i petak 23. oktobar 2020. godine.

ODŽACI – Za sutra najavljeno isključenje vode

Javno komunalno preduzeće "Usluga" obaveštava stanovnike Odžaka da će u petak, 16. oktobra 2020. godine doći do planiranog prekida u vodosnabdevanju.

KULA/VRBAS/LIPAR – Najavljena isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Kuli i Vrbasu za 14. i 15. oktobar 2020. godine.

Ispiranje vodovodne mreže u Kucuri, Savinom Selu i Zmajevu

Ekipe Poslovne jedinice „Vodovod i kanalizacija“ JKP „Komunalac“ Vrbas počeće danas (13. 10. 2020.) sa ispiranjem vodovodne mreže u Kucuri, Savinom Selu i Zmajevu.

CRVENKA/NOVA CRVENKA – Najavljena isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Crvenki i Novoj Crvenki za 01. oktobar 2020. godine.

Odžaci DANAS bez vode

Obaveštavaju se građani Odžaka da će biti bez vode u periodu od 9 do 10:30 časova zbog planiranih radova na mreži.

VRBAS – Akcija odnošenja PET otpada

Redovna akcija odnošenja PET otpada sa vrbaskih ulica obaviće se u subotu, 26. septembra.

KULA – Najavljena isključenja struje za sutra

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Kuli za 22. septembar 2020. godine.

ODŽACI – Najavljena isključenja struje za ponedeljak i utorak

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Odžacima za ponedeljak 21. septembar i utorak 22. septembar 2020. godine.

ODŽACI – Najavljena isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Odžacima za četvrtak 17. septembar i petak 18. septembar.

LIPAR/RUSKI KRSTUR/VRBAS – Najavljena isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Liparu, Ruskom Krsturu i Vrbasu za utorak i sredu.

ODŽACI/VRBAS – Najavljena isključenja struje za ponedeljak

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje za Odžake i Vrbas za ponedeljak, 14. septermbar 2020. godine.

RADOVI U TOKU! Gornji grad bez vode DO 14h!

Kako smo vas već obavestili, građani Kule koji žive u gornjem delu grada neće imati vode u periodu od 08:00 do 14:00 časova.

RUSKI KRSTUR/ODŽACI/VRBAS – Najavljena isključenja struje za četvrtak i petak

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Ruskom Krsturu, Odžacima i Vrbasu za četvrtak 10. septembar i petak 11. septembar 2020. godine.

KULA – Najavljena isključenja struje za sredu i četvrtak

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS distribucija objavila je raspored isključenja struje u Kuli za sredu, 9. septembar i četvrtak 10. septembar.

KULA – Tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji opštine Kula

Obaveštavaju se građani opštine Kula da će se u sredu, 7. septembra 2020. godine izvršiti tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji opštine sa početkom u 8:00 časova.

Poslovni adresar