ISPIRANjE VODOVODNE MREŽE U SAVINOM SELU

Ekipe PJ „Vodovod i kanalizacija“ JKP Komunalac Vrbas će, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju Sistema za vodosnabdevanje, vršiti ispiranje vodovodne mreže u Savinom Selu.

KULA/RUSKI KRSTUR – Planirana isključenja struje

Zbog planiranih radova na elektro mreži EPS Distribucija je najavila isključenje struje za 7 i 9. novembar 2022. godine.

RUSKI KRSTUR/KULA/SAVINO SELO/VRBAS – Planirana isključenja struje

Zbog planiranih radova na elektro mreži EPS Distribucija je najavila isključenje struje za 19, 20 i 21. oktobar 2022. godine.

OD 12-17 ČASOVA KUCURA BEZ VODE

Iz Poslovne jedinice „Vodovod i kanalizacija“ obaveštavaju da sutra, 18. oktobra, zbog radova na vodozahvatu u Kucuri neće biti vode od 12,00 do 17,00 časova.

KUCURA/KULA/SAVINO SELO/RUSKI KRSTUR/VRBAS – Planirana isključenja struje

Zbog planiranih radova na elektro mreži EPS Distribucija je najavila isključenje struje za 10 i 11. oktobar 2022. godine.

Radovi na elektro mreži u Ruskom Krsturu

Usled planiranih radova na elektro mreži sutra, 11.10.2022. godine, u periodu od 9 do 11 časova povremeno će doći do isključenja u Ruskom Krsturu na adresi Krsturski put BB.

U PONEDELjAK SAVINO SELO OD 9-11 ČASOVA BEZ VODE, ISTOVREMENO U KUCURI SMANjEN...

Iz Poslovne jedinice „Vodovod i kanalizacija“ obaveštavaju da u Savinom Selu u ponedeljak 10. oktobra, od 9 do 11 časova, neće biti vode zbog radova koje na trafo stanici na vodozahvatu izvode radnici elektrodistribucije. U isto vreme isti radovi izvodiće se i u Kucuri, ali meštani ovog naselja imaće samo smanjen pritisak vode.

ISPIRANjE VODOVODNE MREŽE U ZMAJEVU

Ekipe PJ „Vodovod i kanalizacija“ JKP Komunalac Vrbas će, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju Sistema za vodosnabdevanje, vršiti ispiranje vodovodne mreže u Zmajevu.

KULA – Planirana isključenja struje

Zbog najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje za 30. septembar 2022. godine.

VRBAS – PREKID U VODOSNABDEVANjU

U utorak, 27.09.2022. doći će do prekida u vodosnabdevanju. Svi potrošači u Vrbasu ostaće bez vode u periodu od 08 do 11 sati.

Najavljeno isključenje električne energije u Ruskom Krsturu

Sutra, u sredu 21.09.2022. godine, usled planiranih radova doći će do povremenog isključenja električne energije u Ruskom Krsturu na Salašu broj 3 u periodu od 9 do 12,30 časova.

Radovi na elektro- mreži u Ruskom Krsturu

Iz EPS-a su najavili da će sutra, 8.9.2022. godine, zbog planiranih radova povremeno dolaziti do isključenja električne energije u Ruskom Krsturu u periodu od 9 do 12 časova i to u ulicama:

RUSKI KRSTUR – Planirana isključenja struje

Nadležni najavljuju da će sutra, 24.08.2022. godine, zbog planiranih radova u el. mreži doći do isključenja struje u Ruskom Krsturu i to u ulicama:

ODŽACI – Larvicidni tretman suzbijanja komaraca

Obaveštavamo vas da će „Ciklonizacija" AD Novi Sad, od dana 24. avgusta 2022. godine vršiti larvicidni tretman suzbijanja komaraca sa zemlje na kanalima i barama u naseljenim mestima Opštine Odžaci. Napominjemo da tretman nije opasan za pčele.

LIPAR – Planirana isključenja struje

U ponedeljak, 22. avgust 2022. godine će zbog planiranih radova na elektro mreži povremeno doći do isključenja struje u Liparu u periodu od 9 do 13 časova.

VRBAS/SAVINO SELO/STEPANOVIĆEVO – Planirana isključenja struje

Zbog planiranih radova na elektro mreži EPS Distribucija je najavila isključenje struje za 15, 16, 17, 18. avgust 2022. godine.

Poslovni adresar