Od 25. do 27. septembra povremena isključenja struje u Kuli i Liparu

Zbog planiranih radova na električnoj mreži u Kuli i Ruskom Krsturu, od 25. do 27. septembra povremena isključenja struje nastupiće oko 8.30 u trajanju od 15 – 20 minuta i oko 14 časova, takođe na 15 – 20 minuta, u sledećim ulicama:

Tretmani protiv komaraca iz vazduha i sa zemlje

Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha na području opština Apatin, Sremski Karlovci, Senta, Bački Petrovac, Vrbas, Temerin i Kula biće izvedeni u periodu od 21. septembra do 6. oktobra, u prvom terminu sa povoljnim meteo uslovima, saopštila je novosadska „Ciklonizacija“. Kako se navodi, tretmani će se izvoditi preparatima na bazi lambda-cihalotrina i deltametrina. Upozoravaju se pčelari da je preparat toksičan za pčele, te da košnice zatvore ili uklone najmanje pet kilometara od navedenih mesta tretiranja. Dejstvo preparata traje jedan dan.

U ponedeljak povremeno isključenje struje u Liparu

Zbog planiranih radova na električnoj mreži u Liparu, dana 21. avgusta 2023. godine, povremeno isključenje struje u periodu od 09.00 do 13.00 časova, nastupiće u sledećim ulicama:

U ponedeljak isključenje struje u Ruskom Krsturu

Zbog planiranih radova na električnoj mreži u Ruskom Krsturu, dana 17. jula 2023. godine, povremeno isključenje struje u periodu od 09.00 do 11.00 časova, nastupiće u sledećim ulicama:

DEO VRBASA U PONEDELjAK BEZ VODE

Žitelji ulice Kulski put u Vrbasu, kao i poslovni objekti smešteni na potezu od prodavnice „Srna“ do ulaska u Kulu, ostaće u ponedeljak (10.07.2023) bez vode u peridu od 09 do 15 sati.

KULA/DESPOTOVO/RUSKI KRSTUR – Planirana isključenja struje

Zbog planiranih radova na elektro mreži EPS Distribucija je najavila isključenje struje za 10, 11 i 13. jula 2023. godine.

KULA/RAVNO SELO/DESPOTOVO – Planirana isključenja struje

Zbog planiranih radova na elektro mreži EPS Distribucija je najavila isključenje struje za 29. i 30. JUNA 2023. godine.

KULA – Planirana isključenja struje

Zbog planiranih radova na elektro mreži EPS Distribucija je najavila isključenje struje za 20, 21, 22 i 23. jun 2023. godine.

Danas i sutra prskanje protiv komaraca na teritoriji opštine Kula

Od 19:30 časova danas će biti vršen tretman prskanja protiv komaraca sa zemlje u naseljenim mestima Lipar, Nova Crvenka, Ruski Krstur, Kruščić, Zelengora, Romanija i Mali Stapar, dok će sutra u isto vreme tretman biti vršen sa zemlje i iz vazduha u Crvenki, Kuli i Sivcu.

Tretmani protiv komaraca iz vazduha i sa zemlje

Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha na području opština Kula, Vrbas i Temerin biće izvedeni u periodu od 9. do 23. juna, u prvom terminu sa povoljnim meteo uslovima, saopštila je novosadska „Ciklonizacija“.

Suzbijanje krpelja na teritoriji opštine Kula

Obaveštavamo vas da će Ciklonizacija AD Novi Sad dana 3. juna 2023. godine vršiti suzbijanje krpelja na teritoriji opštine Kula.

Obaveštenje građanima Sivca

U PONEDELjAK 29.05.2023. GODINE OD 08:30 DO 14 ČASOVA ZBOG RADOVA NA MREŽI NEĆE BITI STRUJE U SLEDEĆIM ULICAMA: Maršala Tita od broja 1 do 160, Braće Hadžić, T.Žižića i Ive Lole Ribara.

ODŽACI – Radno vreme za predstojeće praznike

Obaveštavamo gradjane Opštine Odžaci, da zbog predstojećeg praznika, Javno komunalno preduzeće "Usluga" Odžaci neće raditi 01. I 02. maja I da se smeće neće odnositi. Smeće će biti odnešeno naredne nedelje (08. I 09. maja), po redovnom rasporedu.

Povremena isključenja struje u četvrtak u Ruskom Krsturu

Dana 27. aprila 2023. godine, zbog planiranih radova na električnoj mreži, u Ruskom Krsturu će, između 9 i 11 časova, povremeno isključenje struje nastupiti u sledećim ulicama:

Obaveštenje o tretmanu suzbijanju krpelja

Ciklonizacija Ad Novi Sad, će dana 27.04.2023. godine vršiti tretman suzbijanja krpelja na teritoriji opštine Kula.

SAVINO SELO/KUCURA/PIVNICE/DESPOTOVO/VRBAS/RAVNO SELO – Planirana isključenja struje

Zbog planiranih radova na elektro mreži EPS Distribucija je najavila isključenje struje za 13, 14 i 17. FEBRUAR 2023. godine.

Poslovni adresar