Ponavlja se tretiranje komaraca na teritoriji opštine Odžaci

ODŽACI - Na teritoriji opštine Odžaci će se od 17. do 21. jula izvršiti veliki tretman suzbijanja odraslih formi komaraca tretmanom sa zemlje.

Za sredu najavljena povremena isključenja struje u Bogojevu, Somboru i Odžacima

BOGOJEVO / SOMBOR / ODŽACI - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Bogojevu, Somboru i Odžacima za sredu, 17. jul.

U sredu će se izvoditi radovi na vodovodnoj mreži u Odžacima

ODŽACI - Javno komunalno preduzeće "Usluga" obaveštava stanovnike Odžaka da će doći do prekida u vodosnabdevanju.

Deo Kule u utorak povremeno bez električne energije

KULA - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli za utorak 16. jul.

Elektrodistribucija u ponedeljak izvodi radove u Vrbasu i Kuli, najavljena isključenja

VRBAS / KULA - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu i Kuli za ponedeljak 15. jul.

U narednim danima promenljivo vreme, jutra prohladna

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Posle nekoliko dana paklenih vrućina, stiglo je i zahlađenje koje smo toliko dugo čekali. U narednim danima očekuju nas prijatne temperature.

Obustavljen saobraćaj u Bačkom Brestovcu zbog Petrovdanskih svečanosti

BAČKI BRESTOVAC - Zbog održavanja manifestacije "Petrovdanske svečanosti", biće obustavljen drumski saobraćaj u delu Bačkog Brestovca.

Elektrodistribucija najavila isključenja u Ruskom Krsturu i Somboru

RUSKI KRSTUR / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Ruskom Krsturu i Somboru za petak 12. jul.

Za četvrtak najavljeno prskanje komaraca u opštini Kula

KULA - Akcija zaprašivanja komaraca u svim mestima opštine Kula vršiće se u četvrtak, 11. jula, ukoliko vremenske prilike budu povoljne.

U četvrtak radovi na elektromreži u Bačkom Dobrom Polju, Kuli i Somboru

BAČKO DOBRO POLJE / KULA / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Bačkom Dobrom Polju, Kuli i Somboru za četvrtak 11. jul.

(VIDEO) U toku saniranje deponije građevinskog materijala u Starom Vrbasu

VRBAS - Mašine JKP "Komunalac" Vrbas nalaze se na deponiji građevinskog materijala u Vrbasu gde se vrši sanacija smetlišta.

Najava isključenja struje u sredu u Somboru i Bogojevu

SOMBOR / BOGOJEVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru i Bogojevu za sredu 10. jul.

(VIDEO) (FOTO) Nastavak aktivnosti Komunalca prema ugovoru sa Opštinom Vrbas

VRBAS - U sklopu redovnih aktivnosti, ekipe Poslovne jedinice "Čistoća" JKP "Komunalac" Vrbas nastavile su radove na održavanju javnih zelenih površina.

Deo Zmajeva u utorak bez električne energije zbog održavanja mreže

ZMAJEVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Zmajevu za utorak, 8. jul.

U ponedeljak radovi na elektromreži u Kuli, najavljena isključenja

KULA - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli za ponedeljak 8. jul.

U toku sanacija udarnih rupa u Starom Vrbasu

VRBAS - Ekipe "Puta" Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac" Vrbas nastavljaju sanaciju udarnih rupa u opštini Vrbas.

Poslovni adresar

Marketing