Naslovna Ključne reči Sivac

Ključna reč: Sivac

Put će spojiti Stapar i Sivac

Dok se na gradskom području ekspeditivno privodi kraju ekspropirijacija zemljišta zarad sve bližeg početka gradnje „Vojvođanskog osmeha”, odnosno brze saobraćajnice Sombor-Kikinda, uveliko se radi i na drugim saobraćajnim projektima.

SIVAC – VAŽNO OBAVEŠTENjE!

Iz opravdanih razloga ( zbog bolesti ) Opštinska smotra dramskog stvaralaštva "Velimir Sandić Veljko" neće početi u nedelju, nego u ponedeljak 27.3.2023. Smotru će otvoriti domaćini dramska sekcija Doma kulture Sivac sa predstavom "Narodni poslanik" Branislava Nušića u režiji Dejana Cicmilovića. O novom terminu igranja predstave "Kralj umire" crvenačkog pozorišta "Stevan Sremac" Doma kulture iz Crvenke, bićete naknadno obavešteni. Sve predstave počinju u 20 časova.

SIVAC – 76. Opštinska smotra dramskog stvaralaštva “ Velimir Sandić Veljko“

76. Opštinska smotra dramskog stvaralaštva "Velimir Sandić Veljko" počinje u nedelju 26.3.2023. i trajaće do 1.4.2023. Ljubitelji pozorišta imaće priliku da pogledaju sedam predstava u izvođenju amaterskih dramskih sekcija iz Opštine Kula. Čekamo Vas!

SIVAC – HUMANITARNO VEČE!

U nedelju 19.3.2023. sa početkom u 18 časova u Velikoj sali Doma kulture biće organizovano humanitarno veče sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za lečenje našeg sugrađanina Petra Zejaka.

SIVAC – Internacionalni cirkus

Internacionalni cirkus sa zabavnim programom za sve uzraste gostuje u subotu 4. marta 2023. godine u 18 časova u Domu kulture. Maskota programa polarni beli medved. Cena ulaznice za decu 400 dinara, za odrasle 600 dinara. Dobrodošli!

U toku radovi na rekonstrukciji svlačionica fudbalskog kluba „Polet“

Svlačionice i službene prostorije fudbalskog kluba „Polet“ u Sivcu uskoro dobijaju pun sjaj.

SIVAC – Folklorni ansambl

Folklorni ansambl Doma kulture Sivac održaće zimski koncert u nedelju 26. februara 2022. godine u 19 časova. Karte po ceni od 300 dinara su u prodaji!

Humanitarni događaji za pomoć Petru Zejaku iz Sivca

U nedelju, 19.02.2023. godine, sa početkom u 15 časova, u sportskoj hali u Sivcu, održaće se humanitarno šutiranje trojki, za pomoć Petru Zejaku. Učešće će biti 300 dinara, a donacije će se ubacivati u kutiju koja će biti postavljena u hali.

Od sutra sistematska deratizacija domaćinstava u Sivcu

Iz ‘’Ciklonizacije’’ AD Novi Sad obaveštaju građane da će se na teritoriji opštine Kula, u naseljenom mestu Sivac od dana 10.02.2023. godine vršiti sistematska deratizacija domaćinstava.

GUSLARSKO VEČE – KUD GUSLARA „SIVAC“

Povodom Dana državnosti ( 15. i 16. februar ), u subotu 11. februara 2023. u Velikoj sali Doma kulture Sivac, sa početkom u 18 časova Udruženje guslara iz Sivca, organizuje guslarsko veče na kojem učestvuju guslari iz Sivca i njihovi gosti. Ulaz slobodan!

Održana prva izložba slika Slavka Papa

U Domu kulture u Sivcu održana je prva izložba Slavka Papa, pesnika, sportskog i prosvetnog radnika iz Ruskog Krstura.

„Čvarak fest“ sa rekordnim brojem učesnika, ispunjena sva očekivanja

Ovogodišnje izdanje gastronomske manifestacije „Čvarak fest“ i ovoga puta ispunilo je sva očekivanja takmičara, sudija i posetilaca. Ni jak vetar koji je uporno duvao čitavo vreme nije uspeo da pokvari sam koncept događaja, a nije manjkalo druženja, pozitivne energije i na kraju krajeva, dobrih čvaraka.

Praznik gastronomije, „Čvarak fest“, sutra u Sivcu

Čvarak fest održava se u subotu 4. februara u Sivcu, sa početkom u 10 časova i trajaće do 14 časova. Organizatori manifestacije su Mesna zajednica Sivac i Turistička organizacija opštine Kula, uz pokroviteljstvo Opštine Kula.

SPORT: Održan sastanak sa sportskim kolektivima, „Crvenka“ uspešnija u komšijskom derbiju

U velikoj sali Skupštine opštine Kula održan je sastanak predstavnika sportskih kolektiva sa opštinskim sportskim inspektorom Sašom Goločorbinom. Glavna tema sastanka bio je inspekcijski nadzor, kao i zastupljena rodna ravnopravnost u kolektivima. Goločorbin je istakao da je uvek na usluzi kada je u pitanju savetovanje, kao i rešavanje svih nedoumica.

Čvarak fest u Sivcu

Čvarak fest održava se u subotu 4. februara u Sivcu, sa početkom u 10 časova i trajaće do 14 časova.

SIVAC – dečija predstava „Santijago od mora“

U četvrtak 2. februara 2023. sa početkom u 18 časova "Mašino pozorište" iz Beograda, odigraće dečiju predstavu "Santijago od mora". Karte po ceni od 300 dinara možete kupiti neposredno pred početak predstave.

Poslovni adresar