Šlep služba Bubonja – Kula

1974

POSLOVNI ADRESAR - Svaki vozač je sigurno jednom u životu pomislio kako bi bilo dobro da negde pri ruci ima broj telefona šlep službe, za svaki slučaj da zatreba. Upravo na ovoj stranici možete pronaći kontakt telefon šlep službe Bubonja, koji je aktivan 24 časa, 365 dana u godini.

Bilo da je noć ili dan, da ste u Srbiji ili u inostranstvu, šlep služba Bubonja vam stoji na raspolaganju. Apsolutni profesionalci u svom poslu će se pobrinuti da vaše vozilo bezbedno prevezu do kuće ili u najbliži servis. Šlep služba Bubonja vam štedi i vreme i novac, zato se ne ustručavajte da ih pozovete na telefone 063/520-273 ili 064/21-88-788, i obavezno ove brojeve upišite u imenik!

Pored toga što poseduju sve tehničke mogućnosti da u bilo koje doba dana ili noći prevezu vaše vozilo koje je ostalo u kvaru, šlep služba Bubonja nudi i uslužni prevoz vozila na prikolici, do bilo koje destinacije.

Naravno, šlep služba Bubonja vam može ponuditi i prevoz putnika i robe u zemlji ili inostranstvu, po veoma povoljnim cenama.

Dovoljno je samo da ih pozovete i dogovorite detalje, realizacija posla je brza, profesionalna i pouzdana!

Info:

  • – Adresa: Maršala Tita 1, 25230 Kula
  • – Usluge: Šlep služba, prevoz robe i putnika u zemlji i inostranstvu
  • – Radno vreme: Svakog dana 00-24
  • – Telefoni: 063/520-273 ili 064/21-88-788

Postavite i Vašu firmu u „Poslovni adresar“ Portala „Naše Mesto“ – OVDE.